Πώς σε επηρεάζει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή;

16.10.2014
Ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι σε ανάδρομη τροχιά από τις 4 του μήνα και δεν θα μπει σε ευθεία πορεία πριν τις 25 του μήνα, πράγμα το οποίο έχει κάπως … «δυσκολέψει» την επικοινωνία μας! Όλα καλά ως εδώ.

Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ότι σχετίζεται με την τεχνολογία και τις επικοινωνίες έχει κάποιες δυσκολίες. Μπορεί να χάσεις το λεωφορείο ή το αεροπλάνο ή απλά να «κολλήσεις» στην κίνηση περισσότερο από ότι συνήθως, όπως και να έχει όμως καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη πως οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η επικοινωνία με συναδέλφους και φίλους μπορεί να σε «τρελάνει» αυτό το διάστημα γιατί πολλές φορές ότι και αν πεις δεν μετράει αφού τελικά μπορεί να ακούσεις κάτι τελείως διαφορετικό από τους γύρω σου.

Σίγουρα είναι μια περίοδο σύγχυσης αν όχι μια... χαοτική περίοδος κατά την οποία οι αστρολόγοι γενικά λένε πως δεν πρέπει να ξεκινάμε νέα πράγματα ή σχέδια επαγγελματικά ή προσωπικά. Είναι όμως και μια περίοδος που οι δεύτερες ευκαιρίες είναι στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται το να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια συνεργασία ή μια σχέση να σου βγει και σε καλό.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που παραπέμπει σε συνεργασίες και σχέσεις που μπορεί να χρειάζονται ένα «φρεσκάρισμα» και που έρχονται στην επιφάνεια αυτό τον καιρό.

Η σύνοδος αυτή που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού σε βάζει «γενική υπεύθυνη» σε θέματα σχέσεων αφού αποφασίζεις να αναλάβεις δράση και να κάνεις πράγματα που έχουν μεγάλη σημασία στα αιασθηματικά σου.

Το να «προσαρμοστείς» στις ανάγκες των γύρω σου σε ένα βαθμό είναι κάτι που σε απασχολεί αυτό το διάστημα και θέματα όπως το σπίτι και οι μετακινήσεις έρχονται στο προσκήνιο τώρα.

Το βασικό που πρέπει να σκεφτείς είναι να μην βιαστείς και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο αρκεί να είσαι…έξτρα προσεκτική τώρα.

Επιμέλεια: Ε.Α.