3 λόγοι για να αγαπήσουν οι άντρες την αστρολογία

09.11.2014
Εντάξει αγόρια! Το καταλάβαμε! Για εσάς η αστρολογία δεν είναι παρά κάτι με το οποίο ασχολούμαστε εμείς οι γυναίκες για να έχουμε ένα λόγο να διαβάζουμε τις προβλέψεις και για να μπορούμε να ρωτήσουμε: « Τι ζώδιο είσαι» στο πρώτο ραντεβού και να –νομίζουμε πως- βγάζουμε κάποια συμπεράσματα.

Μπορεί και να είναι έτσι ή μπορεί και να θέλουμε να διαβάσουμε σαν τρελές κάτι καλό για τη ζωή μας χωρίς όμως να φτάνουμε στο άλλο άκρο της υπερβολής.

Γενικά ας μην το κρύψουμε πως οι γυναίκες λατρεύουν να αναζητάνε -αφού μάθουν το ζώδιο του άντρα που τις ενδιαφέρει- τα σημάδια στην συμπεριφορά του που μπορεί να είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου του και πολλές φορές προσπαθούν να καταλάβουν αν αξίζει τον κόπο ή ακόμη και αν ταιριάζουν. Εντάξει δεν είναι όμως και το μόνο μας κριτήριο!

Όπως και να έχει όμως, μήπως θα έπρεπε και οι άντρες να μάθαιναν για ποιους λόγους δεν θα έχαναν και κάτι αν μάθαιναν πού έχουν τον Ερμή και η Αφροδίτη τους; Για ποιο λόγο να το κάνουν;

1. Θα τους βοηθήσει να καταλάβουν πολύ καλύτερα και γρηγορότερα τι σκέφτεται η γυναίκα που έχουν απέναντι τους, όταν οι ίδιοι της αποκαλύπτουν πως ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού ή των Διδύμων!

2. Να ένας ωραίος τρόπος να σπάσει ο πάγος και να ξεκινήσουν μια κουβέντα με την κοπέλα που τους ενδιαφέρει.

3. Αν μια γυναίκα δει έναν άντρα ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον για τα αστρολογικά, τότε δεν αποκλείεται να καταλάβει πως ενδιαφέρεται αρκετά και κάνει μια προσπάθεια για να καταλάβει πως λειτουργεί ο κάθε άνθρωπος και πιο συγκεκριμένα η ίδια.

Σας πείσαμε;