Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό;

27.10.2014
Aν νιώθεις πως η ερωτική σου διάθεση χτυπάει... κόκκινο αυτές τις μέρες, τότε υπάρχει εξήγηση και δεν είναι άλλη από την Αφορδίτη στον Σκορπιό που θα παραμείνει από τις 23 του μήνα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Οι πιο βαθιές σου επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια, νιώθεις έναν έντονο ερωτισμό και δεν έχεις να διαβάσεις παρακάτω για να δεις τι σου επιφυλάσσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: “Σκοτεινές” φαντασιώσεις από τα έγκατα του μυαλού σου βγαίνουν στην επιφάνεια. Τώρα ψάχνεις τον “‘ήρωα” σου αν είσαι μόνη και είσαι πολύ κοντά στο να τον βρεις!

Ταύρος: η αγάπη είναι τέχνη και η τέχνη είναι αγάπη! Βρες την έμπνευση σου μιας kαι οι οργασμοί και τα αριστουργήματα είναι αυτό που ζεις τώρα!

Δίδυμοι: η σεξουαλική σου αδρεναλίνη είναι στα ύψη και δεν διστάζεις να μοιραστείς με τον σύντροφο σου όλες σου τις ιδέες και τις προτιμήσεις σου στο κρεβάτι και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν σου βγαίνει σε κακό.

Καρκίνος: άφησε ανοιχτές τις κουρτίνες και μην σκεφτείς τίποτα! Τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στην σεξουαλική σου διάθεση αυτό τον καιρό.

Λέων: η καρδιά σου ανήκει στο σπίτι και τώρα ανζητάς την πιο ασφαλή πλευρά του έρωτα.

Παρθένος: ανακαλύπτεις αισθήματα που δεν ήξερες πως τα είχες. Αν “ξεκλειδώσεις” το μυστήριο της ερωτικής σου ζωής θα δεις πως θα νιώσεις ακόμη πιο σούπερ.

Ζυγός: αναζητάς την βολή σου και την “τακτοποίηση” σου στα αισθηματικά και ένα πράγμα είναι σίγουρο: πλέον ξέρεις τι ζητάς από μια σχέση και από ένα ταίρι. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να το βρεις κιόλας. 


Σκορπιός: άφησε το ένστικτο σου να σε οδηγήσει. Αν είσαι “ανοιχτή” στις νέες εμπειρίες και έχεις τόλμη θα δεις πως η ερωτική σου ζωή θα είναι στα καλύτερα της.

Τοξότης: τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να παίξεις ρόλους και να αναδείξεις τέλεια την υποκριτική σου στο... κρεβάτι! Ντύσου, στολίσου και κάνε το ταίρι σου να παραμιλάει!

Αιγόκερως: ποτέ δεν είναι αργά για παιχνίδια! Και φυσικά μιλάμε για ερωτικά παιχνίδια που δίνουν άλλη πνοή στην σεξουαλική σου ζωή!

Υδροχόος: αυτό το διάστημα το απόλυτο αφροδισιακό για εσένα είναι η πολυτέλεια! Την αναζητάς, την θαυμάζεις, την θέλεις παντού και κυρίως στον έρωτα. Τα ακριβά σεντόνια, τα σέξι εσώρουχα που κόστισαν κάτι παραπάνω, όλα αξίζουν τα λεφτά τους!

Ιχθείς: νέες εμπειρίες και γνώσεις αλλάζουν την ερωτική σου ζωή. Διαβάζεις, μαθαίνεις τα πάντα από νέες στάσεις μέχρι πώς θα τον ευχαριστήσεις στο κρεβάτι και φυσικά ετοιμάζεσαι να ξετρελάνεις τον αγαπημένο σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη