Τι σε περιμένει το 2015 βάσει ζωδίου; (Μέρος B')

26.12.2014
H νέα χρονιά έρχεται και εσύ αναρωτιέσαι τι σε περιμένει το 2015; Τα άστρα σου δίνουν μια πρώτη ιδέα ανάλογα με το ζώδιο σου!

Ζυγός: οι ελπίδες και τα όνειρα σου για το μέλλον έρχονται στην επιφάνεια και αρχίζεις εσύ η ίδια να πιστεύεις πως θα τα κατακτήσεις και αυτό είναι το καλύτερο! Την νέα χρονιά καταλαβαίνεις με ένα μαγικό τρόπο τι είναι αυτό που θέλεις από τους γύρω σου αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία. Μέχρι τον Αύγουστο του νέου έτους έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και οι φίλοι σου σε έχουν ψηλά. Δεν αποκλείεται να θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο σου των φίλων σου και να συμπεριλάβεις στην ζωή σου περισσότερους ανθρώπους ή ακόμη δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πολύ κόσμο στα ταξίδια που θα κάνεις. Η τύχη σου τη νέα χρονιά σχετίζεται με τους φίλους και τις παρέες σου και θα έχεις την υποστήριξη τους σε κάθε βήμα που κάνεις στην ζωή σου το 2015.

Σκορπιός: τα καλά νέα είναι πως τους 7 πρώτους μήνες του 2015, o πλανήτης των ευκαιριών και της τύχης, ο Δίας θα συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου αλλά και το κοινωνικό σου status ενώ η παρουσία του Δία σε κάνει να προσπαθείς περισσότερο για να πετύχεις τους στόχους σου! Φυσικά και θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τον στόχο σου στο τέλος όμως μόλις συμβεί αυτό θα νιώσεις μεγάλη δικαίωση και χαρά. O Kρόνος από την άλλη στρέφει την προσοχή σου στον εαυτό σου και δίνεις φέτος προτεραιότητα στην σχέση σου με τους άλλους είτε πρόκειται για την οικογένεια, τους στενούς σου φίλους ή τον σύντροφο σου. Φέτος θα “δουλέψεις” τα αδύνατα σημεία σου και θα αναδείξεις καλύτερα τα πιο δυνατά σου σημεία σε όλους τους τομείς. Ο Ουρανός από την άλλη σε βάζει να βρίσκεις νέες, μοντέρνες μεθόδους στην δουλειά αλλά και για τον εαυτό σου το 2015.

Τοξότης: η νέα χρονιά ξεκινάει δυναμικά για εσένα και φέτος πρέπει να περιμένεις πως θα κυκλοφορείς με μια βαλίτσα στο χέρι! η αλήθεια είναι για να είμαστε και υπερβολικοί πως επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και απολαμβάνεις όσα έχει να σου προσφέρει η ζωή. Η γνώση μέσα από την εμπειρία, το διάβασμα ή ταξίδια είναι το βασικό που θα σου φέρει η νέα χρονιά που έρχεται. Τους πρώτους 7 μήνες τους έτους “ρουφάς” την γνώση σαν σφουγγάρι και γεμίζεις εμπειρίες. Ακόμη η σκέψη σου στρέφεται στον χώρο σου, στο σπίτι και δεν αποκλείεται να κάνεις αλλαγές ακόμη ίσως και μια ανακαίνιση και να αλλάξεις όχι μόνο τον χώρο σου αλλά και την διάθεση σου.

Αιγόκερως: τα οικονομικά σου αλλά και η σεξουαλικότητα σου είναι στο προσκήνιο τη νέα χρονιά και θέματα όπως τα οικονομικά του συντρόφου σου ή το κοινό σας πορτοφόλι, οι φόροι, τα μετρητά που έχεις τελικα στην τσέπη σου μέχρι και τα δάνεια ή τα χρήματα που λαμβάνεις από άλλους γενικά είναι το βασικό που σκέφτεσαι αυτή τη χρονιά. Μπορεί να θέλεις να ανοίξεις μια δική σου δουλειά και να σκέφτεσαι αν μπορείς ή να αξίζει να πάρει το ρίσκο τέτοιες μέρες. Μπορεί ακόμη να θέλεις να επεκτείνεις την επιχείρηση σου ή να ανοίξεις νέους ορίζοντες στην δουλειά σου και ψάχνεις να βρεις το κεφάλαιο για να το κάνεις. Οι φίλοι σου παίζουν τεράστιο ρόλο στην ζωή σου και το βλέπεις αυτό τη νέα χρονιά που η υποστήριξη τους είναι ακόμη πιο έντονη. Είσαι γεμάτη ιδέες τις οποίες δεν διστάζεις να μοιραστείς με τους στενούς σου φίλους αλλά και το άλλο σου μισό. Τα όνειρα και οι στόχοι σου βλέπεις πως μπορούν να συνυπάρξουν με τα αντίστοιχα όνειρα του συντρόφου σου και η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο.

Υδροχόος: τους πρώτους 7 μήνες του έτους οι σχέσεις και οι συμφωνίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Θα δεις πως οι ευκαιρίες σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θα πέφτουν βροχή και εσύ θα δεις πως το να γνωρίζεις νέους ανθρώπους θα σε γεμίσει χαρά και θα “ανοίξει” τους ορίζοντες σου. Αν είσαι μόνη, ο Δίας θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και δεν αποκλείεται να σκεφτείς και τον γάμο μέσα στο 2015. Οι νέοι άνθρωποι που θα έρθουν στην ζωή σου δεν αποκλείεται να είναι άνθρωποι από τους οποίους θα μάθεις πολλά και θα εξελιχθείς μέσα από την σχέση μαζί τους. Για κάποιες από εσάς η χρονιά αυτή θα ειναι μαι χρονιά ανταμοιβής σε πολλά επίπεδα. Μπορεί να δούλεψες σκληρά τα τελευταία χρόνια και φέτος να πάρεις την ανταμοιβή που περιμένεις με την μορφή αύξησης ή απλά να σου προσφέρουν την θέση που πάντα ήθελες. Τώρα βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και την υπομονή σου να πιάνει τόπο.

Ιχθείς: η καθημερινότητα σου, η δουλειά, το περιβάλλον εργασίας είναι τα βασικά που σε απασχολούν την νέα χρονιά. Ναι το 2015 θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά και ίσως ακόμη αλλάξεις δουλειά ή ακόμη αναζητήσεις δουλειά σε κάποια άλλη χώρα πράγμα που θα επηρεάσει την καθημερινότητα σου σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Από υγεία καλά πάμε αφού είσαι γεμάτη ενέργεια να κάνεις πράγματα. Μπορεί να κάνεις άσκηση και να έχεις την τάση να τρως περισσότερο αλλά αν προσέξεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Τη νέα χρονιά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου και καταφέρνεις όλα όσα τις προηγούμνενες χρονιές έμοιαζαν άπιαστα όνειρα!

Μείνε συντονισμένη για να μάθεις τις ετήσιες προβλέψεις σε όλους τους τομείς ανάλογα με το ζώδιο σου.

Ε.Α.