Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου;

21.12.2014
H Nέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 21 του μήνα σε προκαλεί να επιδιώξεις την συναισθηματική σου εξέλιξη ενώ βλέπεις πως τα έντονα συναισθήματα είναι δυνατόν να σου προσφέρουν μεγάλες στιγμές ευχαρίστησης!

Βάζεις υψηλούς στόχους και τώρα έχεις το κίνητρο και την όρεξη να σκαρφαλώσεις όσο πιο ψηλά μπορείς για να τους φτάσεις! Ακόμη η Νέα αυτή Σελήνη σε προκαλεί να παίξεις και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι! Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!
Κριός: το να πείσεις κάποιον να αλλάξει αυτά που νιώθει με υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρυσμα δεν είναι ο σωστός τρόπος που θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις τα όσα συμβαίνουν με αυτή τη Νέα Σελήνη. Η φιλόδοξη Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τον τομέα της καριέρας σου και σου λέει να ξεχάσεις τα θέματα ελέγχου που έχεις και να παραδοθείς στα συναισθήματα σου. Βρες την ευκαιρία για να πεις τα όσα νιώθεις και δεν θα σου βγει σε κακό.

Ταύρος: τα αισθήματα σου είναι βαθιά αυτό το διάστημα αλλά αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλά να διατηρήσεις την ισορροπία σου με την Νέα αυτή Σελήνη στον Αιγόκερω. Οι γυρω σου ίσως να μην καταλαβαίνουν πως τα συναισθήματα σου είναι πολλά και διάφορα αφού φαίνεσαι γενικά ήρεμη. Τα όνειρα σου στρέφονται στην περιπέτεια και εσύ αφήνεις τα πάθη σου να έρθουν στην επιφάνεια χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου αν δεν κρύβεις τα όσα αισθάνεσαι.

Δίδυμοι: μπορεί να μην δείχνεις να είσαι πιο συναισθηματική από τους άλλους γιατί “θάβεις” βαθιά τα συναισθήματα σου τόσο καλά που οι άλλοι καταλαβαίνουν πως είσαι καλά. Φυσικά και οι κολλητοί φίλοι σου είναι σε θέση να καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά αφού η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει τον οίκο που σχετίζεται με την τρυφερότητα. Αυτό που μένει να δεις είναι αν θα συνεχίσεις να κολυμπάς στα ρηχά ή θα κάνεις μια βουτιά στα βαθιά!

Καρκίνος: κάποιος που είναι πολύ ξεχωριστός για εσένα ευτυχώς σου δίνει μια πιο αντικειμενική γνώμη πάνω σε ένα θέμα που σε απασχολεί με την Νέα Σελήνη να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου. Τώρα βλέπεις με διαφορετική ματιά τις καταστάσεις και τα πράγματα και αποφασίζεις πιο ώριμα και αντικειμενικά τόσο για θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή όσο και τα επαγγελματικά σου.

Λέων: έχεις έναν αριθμό θεμάτων που για να τα λύσεις πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου ώστε να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να πας μπροστά. Οι μάχες σου μπορεί να έχουν και ένα πιο βαθύ υπόβαθρο και δεν αποκλείεται να σχετίζονται με την καθημερινότητα σου. Κανείς ποτέ δεν τα πρόλαβε όλα και για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται να αγχωθείς αν δεις πώς δεν μπορείς να “κλείσεις” όλες τις υποθέσεις. Κανείς ποτέ δεν τα πρόλαβε όλα.

Παρθένος: πιστεύεις πως οι αποφάσεις σου είναι λογικές και είσαι διατεθειμένη να διαφωνήσεις με όποιον έχει αντίθετη άποψη. Μην σπαταλήσεις χρόνο προσπαθώντας να πείσεις του άλλους πως έχεις δίκιο. Απλά πες δυνατά τι είναι αυτό που θέλεις και προχώρησε παρακάτω. Σίγουρα έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να σπαταλάς έτσι την ενέργεια σου.

Ζυγός: τα συναισθηματικά σου όρια έχουν τον πρώτο λόγο με την Νέα Σελήνη να επηρεάζει την προσωπική σου ασφάλεια. Μην φοβηθείς τίποτα και κανέναν και κράτησε ανοιχτό το μυαλό σου για να απολαύσεις όλη την ομορφιά που υπάρχει γύρω σου!

Σκορπιός: η επικοινωνία σου είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες και εσύ νιώθεις την ανάγκη να εκφράσει τις επιθυμίες σου με τον παθιάρικο χορό του Πλούτωνα και της Αφροδίτης που σε μπερδεύουν την αγάπη με τον πόθο! Η ζωή είναι τόσο γλυκιά ειδικά όταν έχεις στην ζωή σου έναν πρόθυμο σύντροφο για να σε ικανοποιήσει. Πρόσεξε όμως -αν δεν τον έχεις ήδη αυτόν τον σύντροφο- να μην ψάχνεις στα λάθος μέρη γιατί μπορεί ο άνθρωπος που ψάχνεις να είναι μπροστά στην μύτη σου!

Τοξότης: μπορεί τώρα να κάνεις πολλά σχέδια για ταξίδια ή μια εξόρμηση αλλά δυστυχώς έχεις κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις και δεν σε αφήνουν να τα πραγματοποιήσεις. Μην χαθείς γενικά στα όνειρα σου για το μέλλον. Κάνε μικρά βήματα προς τα μπροστά και σύντομα θα φτάσεις τους στόχους σου!

Αιγόκερως: το να “σκαλίζεις” περίεργα συναισθηματικά θέματα και οι σχέσεις που κάνεις έχουν μια βαθύτερη βάση. Δεν θέλεις να χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης στα ερωτικά σου και καλά θα κάνεις να μην αντιδράσεις παράλογα σε κάποια κατάσταση. Θυμήσου πως το να ανοίξεις πραγματικά την καρδιά σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα μπορεί να είναι δύσκολο αλλά αξίζει τον κόπο αν είναι ο κατάλληλος.

Υδροχόος: μπορεί να μην έχεις όλες τις απαντήσεις αλλά το κίνητρο που έχεις είναι ισχυρό έτσι ώστε να δείξεις σε κάποιον όλα όσα ξέρεις. Μπορεί απλά να καταλήξεις πως τα όσα συμβαίνουν απλά δεν είναι δυνατό να τα κατανοήσεις.

Ιχθείς: είναι εύκολο να δεις ποιοί είναι οι αληθινοί σου φίλοι και με την Νέα Σελήνη να επηρεάζει τις κοινωνικές σου επαφές , θα δεις πως θα εμφανιστούν άτομα του περιβάλλοντος σου που θα είναι γεμάτα ευχάριστες εκπλήξεις.

Επιμέλεια: Ε.Α.