Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου;

18.02.2015
Εκκεντρικότητα και ανατροπές: ένας νέος αναπάντεχος κύκλος αρχίζει με μια δεύτερη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 18 Φεβρουαρίου και καλό είναι προετοιμαστείς κατάλληλα καθώς πρόκειται για μια περίοδο όπου όλα μπορεί να συμβούν ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω.

Η επίδραση αυτής της Νέας Σελήνης που όπως κάθε φορά επηρεάζει την επαφή μας με το συναίσθημα, αναμένεται να παίξει παράξενα παιχνίδια τόσο στην προσωπική ζωή του καθένα μας αλλά και στο ευρύτερο τοπίο φέρνοντας δυναμικές αλλαγές.
Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου και για μεγαλύτερη ακρίβεια ρίξε και μια ματιά στην πρόβλεψη του ωροσκόπου σου:

Κριός: οι κοινωνικές δραστηριότητες με φίλους συνεχίζουν να γεμίζουν το πρόγραμμα σου στις επόμενες μέρες. Ενθουσιώδεις συναντήσεις σε περιμένουν με επίκεντρο την ανταλλαγή ιδεών και μακροπρόθεσμων στόχων. Όμως, όσο κι αν επιθυμείς να φανείς χρήσιμος στον περίγυρο σου δεν προτίθεσαι να θυσιάσεις την ανεξαρτησία σου. Το καλό σ' αυτή τη φάση είναι ότι δεν θα δυσκολευτείς να διατηρήσεις την ατομικότητα σου καθώς θα συμπορεύεσαι με τους άλλους.

Ταύρος: η καριέρα σου παραμένει στο επίκεντρο για τις επόμενες εβδομάδες καθώς ψάχνεις τρόπους για να σταθεροποιήσεις τα θεμέλια που έχεις βάλει ήδη. Όμως μην επαναπαύεσαι στο παρελθόν. Αν έχεις σχέδια για το μέλλον θα πρέπει να δράσεις άμεσα. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο απαιτεί να πείσεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Δεν χρειάζονται περίπλοκες ιδέες ή μπερδεμένα σχέδια. Άλλωστε, η διατήρηση της απλότητας και η προσήλωση στα βασικά είναι το καλύτερο σου.

Δίδυμοι: αυτές τις μέρες δεν θέλεις να δέχεσαι εντολές από κανέναν. Η Νέα Σελήνη τονίζει τον ατομισμό σου και σε κάνει να θέλεις να ξεφύγεις από τις ευθύνες σου. Όσο λιγότερο ακολουθείς τη συνήθη ρουτίνα σου τώρα, τόσο το καλύτερο. Ένα σχέδιο που φαίνεται σπουδαίο θεωρητικά πιθανόν να μην δουλέψει πρακτικά αλλά δεν θα μάθεις ποτέ τι θα γίνει αν δεν το δοκιμάσεις. Εμπιστεύσου την τύχη σου και δεν θα χάσεις: καλύτερα να επιχειρήσεις το αδύνατο και να αποτύχεις παρά να μείνεις αδρανής.

Καρκίνος: παρότι έχεις την τάση να κρύβεις τα συναισθήματα σου αυτή η Νέα Σελήνη δεν θα σου το επιτρέψει. Ευτυχώς οι άλλοι σε παίρνουν στα σοβαρά όταν μιλάς ειλικρινά, ακόμα κι αν όσα λες δεν είναι ευχάριστα. Μπορεί τα συναισθήματα σου να μην είναι πολύ θερμά, αλλά η ευθύτητα σου λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Μην αφήσεις την ευκαιρία για την ανάπτυξη μιας νέας φιλίας να σου ξεφύγει μόνο και μόνο γιατί δεν νιώθεις τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Δώσε έμφαση στα θετικά σου συναισθήματα και άφησε τον χρόνο να τα μεταμορφώσει σε κάτι περισσότερο.

Λέων: δημιουργείται μια ευκαιρία για να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες τομές σε έναν τομέα της ζωής σου που δεν λειτουργεί πια προς όφελος σου. Εκτός από το να αφήσεις κάτι πίσω σου, σκέψου τις είδους σχέσεις θέλεις να καλλιεργήσεις στο εξής. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει ότι νιώθεις μια βαθιά έλξη και ότι οι επιθυμίες σου έχουν το πάνω χέρι. Αν είσαι ειλικρινής ως προς τις προθέσεις σου, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δημιουργήσεις μια συμμαχία -επαγγελματική ή συναισθηματική. Πάνω απ' όλα μείνε πιστή στα συναισθήματα σου.

Παρθένος: η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου εμπνέει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου με σωστές δόσεις αντισυμβατικής συμπεριφοράς. Δεν ανέχεσαι την πλήξη και ψάχνεις νέους τρόπους για να κάνεις τις δουλειές που έκανες από πάντα. Ακόμη κι αν θελήσεις να δοκιμάσεις κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο θα μπορέσεις να εντυπωσιάσεις τους άλλους με την αξιοπιστία σου και την υπευθυνότητα σου. Αυτή τη στιγμή η τόλμη είναι το μυστικό της επιτυχίας σου.

Ζυγός: είναι η στιγμή για να θέσεις σε εφαρμογή ένα δημιουργικό σχέδιο που είχε αδρανήσει. Αυτή η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την αυθεντικότητα σου και σε κάνει σούπερ-εκφραστική. Μην ασχοληθείς και πολύ με την πλευρά του κέδρους καθώς σχεδόν ό,τι ξεκινάει με αυτή την αστρολογική σφραγίδα έχει το δυναμικό για να δουλέψει υπέρ σου, ακόμη κι αν χρειαστεί λίγος καιρός για να αποσβέσεις την αρχική σου επένδυση. Άσε ελεύθερο τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου να πειραματιστεί με όλα και να δημιουργήσει.

Σκορπιός: βιώνεις μια σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία σου να επικοινωνήσεις και την ανάγκη σου να απομονωθείς. Ένα βολικό σύννεφο συναισθηματικής αποστασιοποίησης καλύπτει τις λεπτομέρειες της ζωής σου καθώς προχωράς σταθερά σε μια νέα φάση ανάκτησης της ανεξαρτησίας σου. Αυτή τη στιγμή τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σου στο σπίτι και την οικογένεια σού φαίνονται πιο σημαντικά από τα συναισθήματα σου. Μην ανησυχείς για την έλλειψη πάθους. Απλά απόλαυσε την εσωτερική σου γαλήνη για όσο κρατήσει.

Τοξότης: είσαι πρόθυμος να δεχτείς τα χαλινάρια που ελέγχουν την ζωή σου εκ των πραγμάτων. Μάλιστα, αυτοί οι περιορισμοί σε ανακουφίζουν από τον αγχωτικό ρυθμό που είχες συνηθίσει. Αντί να σπαταλάς την ενεργητικότητα σου σε ότι συμβαίνει γύρω σου φρόντισε να την κατευθύνεις στην εσωτερική σου βελτίωση και μετά δες πώς αυτή η αλλαγή νοοτροπίας θα επηρεάσει την πραγματικότητα. Αν θέλεις να δεις κάτι ν' αλλάζει στον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου.

Αιγόκερως: το σύμπαν σού στέλνει διπλά μηνύματα. Από τη μια η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο απαιτεί να επικεντρωθείς στις βασικές αξίες που πιστεύεις προκειμένου να θέσεις γερά θεμέλια στη ζωή σου. Από την άλλη νιώθεις την ανάγκη να οραματιστείς το μέλλον μέσα από τις φαντασιώσεις σου. Η υπερβολική προσήλωση στην πραγματικότητα περιορίζει το δυναμικό σου, αλλά και οι υπερβολικές φαντασιώσεις ακυρώνουν τα όνειρα σου. Η πορεία σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη αν ισορροπήσεις ανάμεσα στους δυο κόσμους.

Υδροχόος: έχεις μια μοναδική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τα συναισθήματα σου αλλά τα ισχυρά πάθη σε εμποδίζουν να διατηρήσεις την αντικειμενικότητα σου. Παρότι δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη για ένα μικρό συναισθηματικό ξέσπασμα, δεν είναι η στιγμή για να στέλνεις τελεσίγραφα. Μην παίρνεις μεγάλες αποφάσεις αυτή την περίοδο. Άσε όλη την γκάμα των συναισθημάτων σου να εκφραστούν ελεύθερα πριν πάρεις πρωτοβουλία για δράση.

Ιχθύες: πολλά θαύματα μπορούν να συμβούν αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ακολουθήσει την θεραπευτική περιδίνηση της σκέψης σου. Αυτή η Νέα Σελήνη σε παρασύρει σε ένα εσωτερικό, μαγικό ταξίδι μυστηρίου και φαντασίας και ευτυχώς σε βρίσκει πανέτοιμη. Παρότι μπορεί να συναντήσεις μερικές τρικυμίες στην πορεία, η όλη εμπειρία θα σε επηρεάσει για πολύ καιρό. Οι πιο όμορφοι θησαυροί βρίσκονται συχνά στον βυθό της θάλασσας.

Επιμέλεια: Ε.Γ.