Η αγάπη γίνεται παρορμητική με την Αφροδίτη στον Κριό

22.02.2015
Είσαι έτοιμη για την μεγάλη αγάπη; Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη, στον ανυπόμονο Κριό σε κάνει να θέλεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και τα θέλεις τώρα!

Από τις 20 Φεβρουαρίου ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Κριού, ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και η Αφροδίτη. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως από τις 20 του μήνα, θα δεις τον έρωτα ...αλλιώς. Μπορεί η γιορτή των ερωτευμένων να ήταν μόλις λίγες μέρες πριν όμως με την Αφροδίτη στον Κριό, νιώθεις πιο σέξι από ποτέ και πιο ερωτευμένη απο ποτέ.

Με την Αφροδίτη στον Κριό λοιπόν δεν αποκλείεται να νιώσεις πως έχεις πολύ πάθος και μπορεί να είσαι πιο παρορμητική απ' ότι συνήθως για τις επόμενες εβδομάδες. Το βασικό είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να σε καταλαβαίνει και να εκπληρώνει τις ανάγκες σου. Η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και του Άρη, στον Κριό συμβολίζει μια αναζωογονητική νέα αρχή, που το μόνο σίγουρο είναι πως θα “ξυπνήσει” τις μηχανές σου και θα τους βάλει φωτιά!

Το μόνο ίσως που μπορεί να μην είναι καλό είναι πως μπορεί να παραείσαι παρορμητική με τον σύντροφο σου ειδικά αν ανήκει σε κάποιο από τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης). Μπορεί να είναι εύκολο για εσένα να ενδώσεις στο πάθος σου χωρίς να σκεφτείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου ή χωρίς να σκεφτείς μήπως οι πράξεις σου πληγώσουν κάποιους ανθρώπους. Φρόντισε να βάλεις και την λογική στο παιχνίδι γιατί καλά τα άγρια ένστικτα σου που βγάινουν στην επιφάνεια αλλά κάπως πρέπει να τα συγκρατήσεις κιόλας.

Aν είσαι ελεύθερη δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα ή τουλάχιστον να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες νέε γνωριμίες που μπορεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να σε φέρουν κοντά στον άλλο σου μισό. Αυτό το διάστημα είσαι όσο πιο αυθόρμητη και ανυπόμονη μπορείς και
Τα πιο ευνοημένα ζώδια του ζωδιακού για το διάστημα αυτό είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) αλλά και οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι!