Τα άστρα αποκαλύπτουν τα μυστικά για πάντα γεμάτο πορτοφόλι

22.03.2015
Ναι υπάρχουν κάποιες επιθυμίες στην ζωή που είναι … «διαχρονικές», όπως για παράδειγμα το να έχουμε πάντα γεμάτο πορτοφόλι. Και αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να ελέγξεις την τάση που έχεις να σκορπάς και κατά συνέπεια πως θα δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει έστω και λίγο; Τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις τι πρέπει να κάνεις ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός:

ο καθένας έχει τα δικά του όρια όταν μιλάμε για χρήματα και εσύ καλά θα κάνεις να μάθεις τα δικά σου και να φροντίσεις να είσαι πειθαρχημένη στα οικονομικά σου έτσι ώστε να βρεις την ισορροπία όχι μόνο στο πορτοφόλι αλλά και στην συμπεριφορά σου. Είσαι φαν της περιπέτειας και δεν αποκλείεται να χαλάς εκεί τα χρήματα σου. Κλείσε εγκαίρως τα εισιτήρια για τον προορισμό της επιλογής σου και κάνε έτσι οικονομία χωρίς να στερείσαι αυτό που σε κάνει χαρούμενη.
Ταύρος:

λατρεύεις την καλή ζωή, το καλό φαγητό και τις ανέσεις και δεν είναι μυστικό πως έχεις την τάση να ξοδεύεις τα χρήματα σου για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Εκτός από αυτό είσαι πολύ γενναιόδωρη στα δώρα που κάνεις στους αγαπημένους σου και καλά θα κάνεις κάπου να βάλεις ένα φρένο και στα δύο αν θέλεις να αλλάξεις την σχέση που έχεις με τα χρήματα σου.

Υδροχόος και Δίδυμοι:

αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια αυτά λατρεύεις τα ταξίδια αλλά και να διαβάζεις βιβλία και κάθε τι που σχετίζεται με τις τεχνολογίες και συχνά δίνεις τα χρήματα σου σε πράγματα που έχουν να κάνουν με αυτά! Εδώ αν θέλεις να περιορίσεις λιγάκι τα έξοδα σου και να κάνεις οικονομία μπορείς να «κόψεις»κάτι από όλα, ίσως αυτό που σε ευχαριστεί λιγότερο. Για παράδειγμα μπορείς να δανείζεσαι βιβλία από τις φίλες σου και να κρατάς τα χρήματα για τα ταξίδια σου! Αν το θέλεις όλα γίνονται.

Καρκίνος:

σου αρέσει η διασκέδαση ειδικά στο σπίτι και πολύ συχνά ανοίγεις το σπίτι σου και προσκαλείς φίλους και γνωστούς. Σίγουρα επενδύεις τα χρήματα σου στην διακόσμηση, στο εξοπλισμό της κουζίνας και στο να γεμίσεις το ψυγείο σου αν όμως θέλεις να κάνεις οικονομία δεν έχεις από το να ξεκινήσεις περιορίζοντας τα χρήματα που δίνεις στα διακοσμητικά και τα είδη σπιτιού όπου μπορείς. Μείνε στα απαραίτητα χωρίς να στερείσαι κάτι αλλά χωρίς να κάνεις και υπερβολές.


Λέων:

λατρεύεις να συγκεντρώνεις την προσοχή των γύρω σου και αυτό σημαίνει για το πορτοφόλι σου ένα πράγμα: δίνεις τα χρήματα σου για τον σκοπό αυτό και δεν αποκλείεται να τα δίνεις για πράγματα που οι άλλοι μπορεί να μην προσέχουν καν όπως πετσέτες ή και εσώρουχα! Περιόρισε τα περιττά έξοδα και ψάξε τις ευκαιρίες καλύτερα και θα δεις πώς και θα συνεχίζεις να τους εντυπωσιάζεις αλλά και δεν θα μένεις χωρίς χρήματα.

Παρθένος:

όταν μιλάμε για χρήματα είσαι απόλυτα ισορροπημένη και πολύ σπάνια κάνεις σπατάλες και υπερβολές. Όταν όμως κάνεις υπερβολές μιλάμε για… μεγάλες υπερβολές οπότε καλό είναι να προσπαθήσεις να βρεις εναλλακτικούς τρόπους να αντιμετωπίσεις την κατάσταση: βγες μια βόλτα, σκέψου το ξανά και αν θέλεις να κάνεις την συγκεκριμένη αγορά τότε μόνο κάντο!

Ζυγός:

σου αρέσει να είσαι κομψή και στιλάτη οπότε δεν αποκλείεται να επενδύσεις τα χρήματα σου σε καινούργια ρούχα ή σε είδη διακόσμησης για το σπίτι. Περιόρισε λιγάκι τις άσκοπες αγορές και μην πάρεις για χιλιοστή φορά ένα μαξιλαράκι απλά επειδή σου άρεσε. Προσπάθησε να δεις αν το έχεις πραγματικά ανάγκη και τότε θα καταφέρεις- απαντώντας ειλικρινά την ερώτηση – να κάνεις οικονομία.

Σκορπιός:

τα χρήματα σου πηγαίνουν τις περισσότερες φορές σε προσωπικά σου είδη όπως τα εσώρουχα που είναι πρώτα στη λίστα σου! Το ιδιαίτερο γούστο σου στο σπίτι και η ανάγκη σου να έχεις πράγματα που ξεχωρίζουν σε κάνουν να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν θέλεις να κάνεις οικονομία δεν έχεις παρά να κρατήσεις τα χρήματα σου και να αγοράσεις κάτι όταν θα το έχεις ανάγκη χωρίς να κάνεις "έκπτωση" στα θέλω σου. Γενικά η σχέση σου με τα χρήματα είναι καλή και έχεις τον τρόπο σου να εξοικονομείς χρήματα αν το αποφασίσεις.

Τοξότης:

δεν χαλάς χρήματα στην καθημερινότητα σου αλλά όταν πρόκειται για κάποια δραστηριότητα ή κάποιο ταξίδι τα δίνεις όλα! Έχε κατά νου πως και στην καθημερινότητα σου έχεις κάποια έξοδα και καλά θα κάνεις να βρεις την ισορροπία έτσι ώστε όχι μόνο να μην ξεμένεις αλλά να κάνεις και αυτά που σε ευχαριστούν.

Αιγόκερως:

σου αρέσουν τα… άριστης ποιότητας πράγματα και έτσι δεν θα βρει κανείς σπίτι σου παρά μόνο τα πιο μοντέρνα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές ενώ το ίδιο ισχύει σχεδόν στα πάντα. Προσπάθησε να κρατήσεις κάτι για περισσότερο από ένα χρόνο και θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει.

Ιχθείς:

μπορεί να χαλάς τα χρήματα σου στον εξοπλισμό φωτογραφίας ή σε CD ή DVD ή στην ευχαρίστηση σου για το σπίτι όμως σκέψου πως αν το θέλεις υπάρχουν τρόποι να περνάς καλά και να κάνεις αυτό που σου αρέσει χωρίς να χρειάζεται να δίνεις τα χρήματα σου. Το να δανειστείς την φωτογραφική ή τα dvd της κολλητής είναι πάντα μια καλή λύση!