Το ερωτικό ωροσκόπιο της Άνοιξης (Μέρος Α')

16.03.2015
Με το άρωμα της Άνοιξης στην ατμόσφαιρα, όπου και αν σταθείς βλέπεις πως όλα γίνονται πιο ζωηρά και πιο φωτεινά, αφού η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να βγεις έξω, να ερωτευτείς και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Παρακάτω θα μάθεις τι να περιμένεις στα ερωτικά σου την πιο γλυκιά και ρομαντική εποχή του χρόνου ανάλογα με το ζώδιο σου!
Κριός: αν είσαι σε σχέση η Άνοιξη δεν ξεκινάει και πολύ εύκολα για εσένα. Η Έκλειψη Ηλίου στις 4 Απριλίου θα φέρει τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου σε ένα οριακό σημείο αν αντιμετωπίζατε κάποια θέματα τελευταία και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Αν πάλι είσαι ερωτευμένη και θέλεις να κάνεις την σχέση σου να πετύχει με κάθε τρόπο τότε αυτή η Έκλειψη θα σας τεστάρει σαν ζευγάρι και θα σε κάνει να καταλάβεις πολλά για τον ίδιο σου τον εαυτό.

Ταύρος: η Άνοιξη είναι η εποχή σου! Εξάλλου τα γενέθλια σου φτάνουν σιγά-σιγά. Από τις 17 Μαρτίου η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αρμονίας, μπαίνει στο ζώδιο σου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Όλο αυτό το διάστημα είσαι η ωραία της παρέας με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και έχεις τον τρόπο σου να μαγνητίζεις τους γύρω σου. Η αγάπη είναι το βασικό των ημερών και εσύ καλά θα κάνεις να περάσεις αυτές τις μέρες με τον αγαπημένο σου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σέξι στις 31 Μαρτίου που ο Άρης μπαίνεις το ζώδιο σου μέχρι τις 11 Μάιου οπλίζοντας σε με την απαραίτητη αντοχή για να πετύχεις τον στόχο σου!
Δίδυμοι: υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα τα οποία έχεις να περιμένεις αυτή την Άνοιξη και οι ρομαντικές στιγμές που αναμένεται να ζήσεις θα είναι μοναδικές. Η Έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου επηρεάζει τον πέμπτο οίκο σου της αληθινής αγάπης και εσύ θα βρεθείς ανάμεσα στο δίλημμα «Να το κάνω ή να μην το κάνω». Το βασικό είναι πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να απαντήσεις αυτή την ερώτηση! Αν είσαι μόνη τότε δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα θα βρεις κάποιον που να σου ταιριάζει τέλεια ενώ αν είσαι σε σχέση δεν αποκλείεται να νιώσεις τώρα πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου από ποτέ! Από τις 11 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου ο πλανήτης της αγαπής- η Αφροδίτη- σε βοηθάει με κάθε δυνατό τρόπο. Θα κινείσαι με τέτοιους τρόπους που θα αποπνέεις στους γύρω σου αρμονία και θετική ενέργεια.

Καρκίνος: θα έχεις πολλές ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο να κάνεις μια σημαντική γνωριμία για τα ερωτικά σου. Αν είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς κάθε πρόταση για έξοδο ή για να γνωρίσεις κόσμο γιατί κάπου ανάμεσα στο πλήθος θα ξεχωρίσεις κάποιον. Δώσε το βάρος στις 24 και στις 30 Μαρτίου, γιατί στις 24 του μήνα μπορεί να πιστέψεις πως γνώρισες τον ένα και μοναδικό. Στις 30 του μήνα μπορεί να συνηδειτοποιήσεις πως τα πράγματα πάνε πολύ γρήγορα και αυτό που θέλεις είναι να κάνεις δεσμό με τον άνθρωπο που γνώρισες. Αν είσαι σε σχέση τότε νιώθεις σαν να έπιασες το Τζόκερ του έρωτα στις 30 Μαρτίου. Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου ενθαρρύνοντας το κάθε σου βήμα και εσύ νιώθεις πιο σούπερ από ποτέ. Από τις 11 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου μπορεί να αποφασίσεις πως η αγάπη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και ίσως αποφασίσετε με τον καλό σου να πάτε σε ένα όμορφο μέρος και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Από τις 7 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου καθώς η Αφροδίτη κάνει την ετήσια βόλτα της στο ζώδιο σου, αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου και αυτό το διάστημα είναι το κατάλληλο για να βγεις εκεί έξω και να εντυπωσιάσεις.

Λέων: μετά τις 8 Απριλίου- με τον Δία στο ζώδιο σου- νιώθεις σαν να ήσουν σε χειμερία νάρκη για ένα μεγάλο διάστημα και τώρα να έχεις συγκεντρώσει την ενέργεια αυτή και να είσαι έτοιμη να την διοχετεύσεις κάπου. Αυτές τις μέρες η αισιοδοξία σου είναι εμφανής και αυτό έχει αντίκτυπο και στα ερωτικά σου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο γλυκά μετά τις 11 Απριλίου και μέχρι τις 7 Μαΐου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλές κοινωνικές επαφές. Οι προσκλήσεις που έχεις για πάρτι και εξόδους είναι πολλές και δεν αποκλείεται ανάμεσα στον κόσμο που γνωρίζεις να βρεθεί και κάποιος που τραβάει το ενδιαφέρον σου! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου στις 5 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την αρχή του φθινοπώρου. Το βασικό είναι πως μέσα σε αυτό το διάστημα θα ζήσεις πολύ έντονα την κάθε σου στιγμή!

Παρθένος: εσύ και ο αγαπημένο σου μπορεί να έχετε κλείσει να πάτε κάπου κάποια στιγμή την Άνοιξη και αυτό είναι ένα δείγμα πως θέλετε να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε παραστάσεις και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου μακρυά από το σπίτι.

Αν δεν ταξιδέψεις τελικά και είσαι στις αρχές για σχέσης ή μιας γνωριμίας θα περάσεις καλά με τον σύντροφο σου όπου και αν βρίσκεσαι. Το μόνο θέμα που μπορείς να έχεις είναι το κοινό ταμείο που μπορεί να έχετε με τον αγαπημένο σου, προσπάθησε λοιπόν να διαχειριστείς συνετά τα οικονομικά σας. Η Έκλειψη Σελήνης μπορεί να σας αναγκάσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα που επηρεάζει και τους δυο σας.

Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος.

Επιμέλεια: Ε.Α.