Το ερωτικό ωροσκόπιο της Άνοιξης (Μέρος Β')

18.03.2015
Η Άνοιξη ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές για τα ερωτικά σου. Παρακάτω θα μάθεις ανάλογα με το ζώδιο σου τι να περιμένεις από την γλυκιά εποχή του χρόνου!

Ζυγός: μπορεί να μην ξέρεις ακριβώς που πάνε τα ερωτικά σου όμως είσαι σίγουρη για ένα πράγμα: κάτι καλό είναι στα σκαριά. Τι σημαίνει αυτό; Η Έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου στο ζώδιο σου είναι ένα είδος εγγύησης ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Μπορεί να υπάρχει αγάπη ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου και κανείς δεν μπορεί να το αμφβισβητήσει αυτό. Όμως δεν αποκλείεται να συνηδητοποιήσετε πως η περίπτωση σας είναι αρκετά περίπλοκη και πως απλά η αγάπη μόνο δεν φτάνει. Με υπομονή θα δεις πως όλα μπορεί να ξεπεραστούν αν αυτό είναι που θέλεις. Τελικά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις τι είναι σωστό για εσένα την ίδια. Αν είσαι μόνη τότε αυτή την Άνοιξη θα γνωρίσεις κάποιον νέο άνθρωπο που θα σε εξιτάρει. Μεταξύ 11 Απριλίου και 7 Μαΐου μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που έχει τελείως διαφορετικό background από το δικό σου που θα σε συναρπάσει.

Σκορπιός: αν είσαι σε σχέση τότε αυτή η Άνοιξη έχει να σου χαρίσει υπέροχες στιγμές. Η Αφροδίτη έχει περάσει στον οίκο της συντροφικότητας σου από τις 17 Μαρτίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11 Απριλίου. Εσύ και ο σύντροφος σου περνάτε μια πολύ καλή φάση στην σχέση σας αυτό το διάστημα και ειδικά στις 24 του μήνα ετοιμάσου για τον πιο ερωτικό ραντεβού της Άνοιξης που θα σου μείνει αξέχαστο! Τα κοινά οικονομικά σας είναι ένα ακόμη θέμα που θα πρέπει να σκεφτείς αυτές τις μέρες και οι προοπτικές σε αυτόν τον τομέα είναι μόνο καλές. Μπορεί να μάθεις πως ο σύντροφος σου πήρε μια αύξηση και έτσι να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην κοινή σας ζωή. Αν πάλι είσαι μόνη τότε κράτησε τις ημερομηνίες 24 Μαρτίου και 16 Μαΐου που είναι γεμάτες ρομαντισμό για εσένα και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης: αυτό τον μήνα έχεις πολλά καλά να περιμένεις αν είσαι σε σχέση. Όλα ξεκινούν στις 11 Απριλίου, όταν ο πλανήτης της αγάπης – η Αφροδίτη- στον 7ο οίκο σου επηρεάζει θετικά πάντα τα αισθηματικά σου! Αυτό σημαίνει πως οι όποιες δυσκολίες ξεπερνιούνται εύκολα και απολαμβάνεις αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο σο.! Αν δώσεις μια μικρή προσοχή το διάστημα που ο Ερμής είναι ανάδρομος- από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου- τότε όλα θα πάνε μια χαρά. Αν δεν είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα θα δεις πως στις 26 Απριλίου όταν η Αφροδίτη συνδέεται με τον Ουρανό και δεν αποκλείεται να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία από το πουθενά, ενώ στις 6 Ιουνίου δεν αποκλείεται να ζήσεις κάτι μοναδικό στα αισθηματικά σου!

Αιγόκερως: αυτή την Άνοιξη τα ερωτικά σου είναι στα καλύτερα τους και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην χάσεις ούτε στιγμή! Η Αφροδίτη θα επηρεάζει τα ερωτικά σου μέχρι τις 11 Απριλίου. Αν είσαι μόνη τότε οι πιθανότητες αν γνωρίσεις κάποιον που – μετά από καιρό- θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά είναι πολλές. Στις 24 Μαρτίου μια ενδιαφέρουσα κουβέντα μπορεί να πάρει πιο ρομαντική τροπή ενώ αν είσαι σε σχέση η λίμπιντο σου θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα την σχέση σου. Υπάρχει η πιθναότητα να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή να αρραβωνιαστείτε ή και τα δύο.

Υδροχόος: προσπάθησε να δεις τα ερωτικά σου μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και θα δεις πώς θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τον σύντροφο σου και κατά συνέπεια να νιώσετε και οι δυο καλύτερα στην σχέση σας. Το διάστημα από τις 11 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου είναι ιδανικό για εσένα αφού η Αφροδίτη επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη τότε περίμενε να ερωτευτείς κεραυνοβόλα σε αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να βγεις κάποια ραντεβού και μέσα από αυτές τις γνωριμίες που θα κάνεις να γνωρίσεις εκείνον με τον οποίο να φανταστείς πως θα γεράσετε μαζί. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου μπορεί να φέρνει μαζί του παρεξηγήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία όμως εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με απλά λόγια για τα όσα αισθάνεσαι στον καλό σου και να είσαι σίγουρη πως θα σε καταλάβει!

Ιχθείς: αν είσαι δεσμευμένη τότε ίσως σκεφτείτε με τον καλό σου να έχετε ένα κοινό ταμείο και να προγραμματίσετε μαζί την ζωή σας. Εσύ και ο αγαπημένος σου θα ευχαριστηθείτε το να μένετε στο σπίτι και να χαίρεστε την καθημερινότητα σας. Αν είσαι μόνη και θέλεις να ερωτευτείς τότε η τύχη είναι με το μέρος σου! Από τις 7 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου η ερωτική Αφροδίτη στον τομέα της αληθινής αγάπης υπόσχεται να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Διάβασε εδώ το πρώτο μέρος.

Επιμέλεια: Ε.Α.