To ερωτικό ωροσκόπιο του καλοκαιριού 2015 (Μέρος Β')

02.06.2015
Έχουμε μπει σε καλοκαιρινή τροχιά και όπως φαίνεται το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ καυτό και ερωτικά. Για να μάθεις περισσότερα δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Ζυγός:

αν είσαι μόνη φέτος το καλοκαίρι θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου σε κάποιο πάρτι ή σε μια έξοδο σου με φίλους αφού θα κάνεις πολλές γνωριμίες μέσα από τις παρέες σου. Μέχρι τις 18 Ιουλίου θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένη στις 29 Ιουνίου -που ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό- δοκίμασε να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό με τον σύντροφό σου. Επίσης δεν αποκλείεται να δεις με άλλο μάτι κάποιον πολύ κοντινό σου φίλος ο οποίος δείχνει το ερωτικό ενδιαφέρον του για εσένα. Μετά τις 17 Σεπτεμβρίου δώσε βάση στα όσα κάνεις και λες στον σύντροφο σου.

Σκορπιός:

το να κάνεις όσα πρέπει για να αποκαταστήσεις την σχέση με τον σύντροφο σου είναι κάτι που γίνεται επιτακτική ανάγκη αυτές τις μέρες. Ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που έχεις με τον αγαπημένο σου χρειάζεται άμεσα λύση αφού δείχνεις να είσαι απορροφημένη κυνηγώντας τον στόχο σου στη δουλειά σου αλλά παραμελείς τον άνθρωπο σου.
Οι ανασφάλειες που σχετίζονται με την καριέρα σου δεν αποκλείεται να μην αρέσουν στον καλό σου και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις κοντά στις 14 Ιουλίου αλλά και κοντά στις 5 Αυγούστου όταν η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι πολλές και σημαντικές. Μια επαγγελματική ή οικονομική εκκρεμότητα μπορεί να σε απασχολεί ενώ αν είσαι μόνη με την Πανσέληνο στις 29 Αυγούστου θα δεις πως θα βγουν στην επιφάνεια αισθήματα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να ανθίσει μια νέα σχέση από εκεί που δεν το περιμένεις.

Τοξότης:

από τις 24 Ιουνίου έως τις 8 Αυγούστου θέλεις να νιώσεις πως είσαι πιο δεμένη συναισθματικά με τον σύντροφο σου αλλά η τρυφερότητα είναι κάτι που έρχεται με τον καιρό και αυτό το καλοκαίρι αποφασίζεις να ανοιχτείς όσο ποτέ άλλοτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μπορεί να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες... στο κρεβάτι, ενώ το μόνο βέβαιο είναι όμως πως η ερωτική σου ζωή πρόκειται να εμπλουτιστεί με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Αν είσαι μόνη δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική ευκαιρία από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 19 Αυγούστου. Αυτός που θα γνωρίσεις μπορεί να μην είναι ο τύπος του άντρα που σου αρέσει αλλά όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να σε γοητεύσει.

Αιγόκερως:

αν είσαι παντρεμένη ή έχεις μια σχέση που πηγαίνει για γάμο τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ καυτά φέτος το καλοκαίρι! Από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 8 Αυγούστου o Άρης επηρεάζει τα ερωτικά σου και αυτό δεν μπορεί παρά να φέρει επανάσταση στην ερωτική σου ζωή. Στις 8 Ιουλίου φαίνεται πως είστε ακριβώς στην ίδια φάση με τον σύντροφο σου και η Νέα Σελήνη τις 15 Ιουλίου δίνει φρέσκο αέρα στην ερωτική σου ζωή. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης επηρεάζει τα οικονομικά σου και κυρίως τα κοινά σας οικονομικά είναι στο επίκεντρο. Μην πάρεις αποφάσεις βιαστικές για τα κοινά οικονομικά σας χωρίς να το συζητήσεις πρώτα με τον αγαπημένο σου.

Υδροχόος:

φέτος το καλοκαίρι θα έχεις πολλές ευκαιρίες να δεις ξανά το θέμα δέσμευσης και ίσως καταλάβεις πως είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν πάλι είσαι σε σχέση με κάποιον και έχεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν θέλεις να το προχωρήσετε ή όχι, τώρα θα πάρεις μια απόφαση σχετικά με το αν είναι αυτός ο άνθρωπος σου. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης- που δεν σημαίνει πως δεν περνάς καλά- ίσως περάσει η σχέση σας απο τεστ και έτσι καταλάβεις πόσο δυνατός είναι ο δεσμός σας. Αυτό που πάντα πρέπει να έχεις στο μυασλό σου είναι πως ο αμοιβαίος σεβασμός είναι βασική προϋπόθεση για να προχωρετε μαζί. Στις 14 Αυγούστου ένα δυνατό ξεκίνημα της σχέσης σου θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα.

Ιχθείς:

το φετινό καλοκαίρι θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για εσένα. Είτε είσαι μόνη, είτε έχεις σχέση ετοιμάσου για πολύ πάθος! Ο Άρης επηρεάζει τον οίκο σου που σχετίζεται με την ευχαρίστηση από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 8 Αυγούστου σου βάζει μια προτεραιότητα: να περνάς καλά. Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο έντονη και η Νέα Σελήνη επηρεαει με τον καλύτερο τρόπο τα ερωτικά σου στις 15 Ιουλίου. ΑΥτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου σε αυτό το διάστημα. Οι πιο σημαντικές όμως εξελίξεις για εσένα στον ερωτικό τομεά θα γίνουν στις 11 Αυγούστου που ο Δίας - ο πλανήτης με τα δώρα και όλα τα καλά- θα επηρεάζει τον τομέα των σχέσων σου! Αν ήδη τα πράγματα πηγαίνουν καλά με εσένα και τον σύντρφο σου δεν αποκλείεται να αρραβωνιάστείς ή να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου.

Επιμέλεια: Ε.Α.