Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Ιουνίου;

02.06.2015
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 του μήνα, μας βάζει να παλεύουμε να βρούμε την αλήθεια. Το όραμα που έχουμε για ένα καλύτερο μέλλον σε όλους τους τομείς τώρα γίνεται ολοένα και πιο αληθινό.

Τώρα φαίνεται σαν να έχεις την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεσαι για να υποστηρίξεις τα όνειρα σου αφού η περίεργη με την καλή πάντα έννοια Πανσέληνος στον Τοξότη σου δίνει πολλούς λόγους για να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Παρακάτω θα μάθεις πως θα σε επηρέασει ανάλογε με το ζώδιό σου.

Κριός:

τα σχέδια σου είναι πολύ πιθανό να επεκταθούν με την Πανσέληνο αυτή να επηρεάζει τις... μεγάλες ιδέες σου! Οι προκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το δικό σου μυαλό δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς. Μην προγραμματίσεις τίποτα για πολύ αργότερα αφού οι επιτυχίες που έχεις τώρα βασίζονται σε μεγάλο ποσοστό στην αυθορμιτικότητα σου! Το μέλλον σου εξαρτάται απόλυτα από αυτά που γίνονται εδώ και τώρα.

Ταύρος:

μπορεί να επανεξετάσεις το γεγονός πως οι "σύμμαχοι" σου δεν έχουν δεσμευτεί όσο πίστευες στην επίτευξη του στόχου που έχεις θέσει. Το βασικό που πρέπει να σκεφτείς τώρα είναι πώς θα καταφέρεις εσύ με τις δικές σου δυνάμεις να κατακτήσεις τους στόχους σου ανεξάρτητα από την στήριξη που θα πάρεις από τους δικούς σου ανθρώπους. Αν έχεις υπομονή- γιατί την ςεπιμονή την έχει σίγουρα- τότε θα καταφέρεις αυτό που θέλεις χωρίς όμως να είσαι κάπως... απότομη ή χωρίς να διώξεις από δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Μην ξεχνάς πως αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη ζωή σου.

Δίδυμοι:

φαίνεται πως οι γύρω σου ζητούν απο εσένα πολλά πράγματα όχι όμως υλικά αλλά συναισθηματικά. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει την σχέση που έχεις με τους άλλους και εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να εξετάσεις από την αρχή τη σχέση σου με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Το κακό είναι πως το να προσποιείσαι πως όλα είναι καλά δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα αλλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Πάρε το ρίσκο και ξεκίνησε μια κουβέντα για τα όσα σε ενοχλούν και θα δεις πως όσο και αν σε φέρει σε κάποια αμηχανία αυτή σου η κίνηση στο τέλος θα σε ανταμείψει που "έβγαλες" από μέσα σου κάποια πράγματα.

Καρκίνος:

το να κρατήσεις τα όρια σου ειδικά στον χώρο της δουλειάς είναι το βασικότερο σου μέλημα αυτό το διάστημα. Τα όνειρα σου είναι τόσο αληθινά αυτές τις μέρες και όλη αυτή η καλή σου διάθεση έχει τέλεια αποτελεματα και σετην δουλειά σου. Μπορεί να μην σε ικανοποιεί πλήρως το αντικείμνο με το οποίο ασχολείσαι επαγγελματικά ή να μην ήταν αυτό που είχες ονειρευτεί πως θα κάνεις όμως δεν σου κάνει καλό το να κοιτάς πίσω. Αν κοιτάξεις το μέλλον σου και στον επαγγελαμτικό τομέα θα δεις πως μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.

Λέων:

αυτό το διάστημα τα πιο βαθιά σου αισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι τρυφερές στιγμές δεν λείπουν. Αν πραγματικά θέλεις μια σχέση που έχεις να γίνει πιο ουσιαστική, τότε ετοιμάσου να ανοίξεις την καρδιά σου αλλά και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου για να καταλάβεις και την θέση σου αγαπημένου σου. Αν σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου να είσαι σίγουρη πως δεν μπορείς να πας στο επόμενο βήμα ή να δεθείς περισσότερο με τον άνθρωπο σου.

Παρθένος:

είσαι κάπως σκεπτική αυτές τις ημέρες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι έτοιμη να δράσεις όποτε υπάρξει η ανάγκη. Τα λόγια που λες και οι βαθιές σου επιθυμίες που μένουν κρυφές είναι δυο τελείως αντίθετα και διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να θέλεις να ξεχωρίσεις το κομμάτι της λογικής από αυτό του συναισθήματος αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Το να ξέρεις που θέλεις να πας τώρα είναι πιο σημαντικό από το πώς θα καταφέρεις να φτάσεις εκεί.

Ζυγός:

μπορεί τώρα να αμφισβητείς όσα ξέρεις και δεν ξέρεις αλλά τα καλά νέα είναι πως σίγουρα είσαι στο σωστό δρόμο. Η Πανσέληνος αυτή στον Τοξότη τώρα επηρεάζει την επικοινωνία σου και εσύ σκέφτεσαι πως θα κάνεις πράγματα για το σύνολο. Πολλές φορές όμως το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις μικρές και παρκατικές λεπτομέρειες στην καθημεριντότηα σου για να δεις και το γενικότερο σκηνικό να αλλάζει προς το καλύτερο.

Σκορπιός:

εδώ και καιρό βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό... ηφαίστειο που είναι έτροιμο να εκραγεί και με την Πανσέληνος αυτή να επηρεάζει τις αξίες σου, τα συναισθήματα σου είναι ακόμη πιο έντονα. Αν νιώθεις πως είσαι έτοιμη να... εκραγείς καλό είναι να δεις πως τα πιστεύω σου μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να καταλάβεις πως τα όσα πίστευες σχετικά με το τι χρειάζεσαι από μια σχέση δεν αποκλείεται να αλλάξει. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε ελευθερώσει από το παρελθόν και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Το να ζητάς την αναγνώριση των γύρω σου και να βασίζεσαι σε αυτή είναι κάτι που βλέπεις πως δεν το χρειάζεσαι τόσο πολύ πλέον καθώς αρχίζεις να πιστεύεις όλο και περισσότερο στον εαυτό σου. Δεν υπάρχει καλύτερη στιμγμή από αυτές τις μέρες για να αρχίσεις να διεκδικείς όλα όσα σου ανήκουν.

Τοξότης:

τα συναισθήματα σου ζητούν να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Ευτυχώς για εσένα αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά πριν κάνεις κάτι. Ξέρεις πολύ καλά πως δεν πρέπει να απομακρυνθείς από τους δικούς σου ανθρώπους ακριβώς επειδή βιώνουν κάποιες δύσκολες ή άβολες καταστάσεις αυτή την περίοδο. Αντίθετα θα δεις πως θα σου βγει σε καλό το να μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου με όσους εμπιστεύεσαι. Αν έχεις ανοιχτή την καρδιά και το μυαλό σου, τότε θα δεις πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να νιώσεις καλά και στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως:

η Πανσέληνος αυτή που σχετίζεται με τα πιο ιδιωτικά σου θέματα και φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα που όταν έρχονται στο φως σου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Μπορεί να σκέφτεσαι πως το να κρατάς τους τύπους είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστείς τα θέματα που προκύπτουν αυτό το διάστημα. Αλλά οι απρόσμενες αλλαγές είναι μέσα στο κλίμα των ημερών, οπότε καλό είναι να είσαι προσγειωμένη. Μην ξεχνάς πως μπορείς πάντα να χορεύεις στην άκρη του γκρεμού χωρίς όμως να χάνεις την ισορροπία σου, αρκεί να μην κοιτάζεις κάτω.

Υδροχόος:

η χαρά σου είναι ασυγκράτητη αφού έχεις τόσες πολλές προσκλήσεις που δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο να επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή. Μπορεί τώρα να έχεις πολλές προτάσεις που να επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θετικά το μέλλον σου. Πάτα γερά στη γη και θα δεις πως πολλά καλά θα έρθουν το διάστημα που ακολουθεί.

Ιχθείς:

οι προσδοκίες σου για το μέλλον τουλάχιστον στα επαγγελματικά σου δεν είναι εξωπραγματικές και ακόμη πιο συγκεκριμένα μπαίνουν σιγά-σιγά σε ένα καλό δρόμο αφού αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σου. Η οικογενειακή σου ζωή είναι γεμάτη και θέλεις όμως να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό που ζητάς είναι ηρεμία πάνω απ'όλα. Συζήτησε με τους δικούς σου ανθρώπους αυτά που σε απασχολούν και θα δεις πως αυτός είναι ο δρόμος για να ακολουθήσεις τα όνειρα σου.