Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Ιουνίου;

15.06.2015
Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να δώσεις τέλος σε ένα κύκλο καταστάσεων και να ετοιμαστείς για να ξεκινήσεις έναν νέο.

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 του μήνα μας θυμίζει πως δεν μπορούμε να επαναπαυόμαστε σε αυτά που έχουμε πετύχει το προηγούμενο διάστημα. Ενδιαφέροντα γεγονότα και καταστάσεις μας επηρεάζουν δημιουργικά στην διαδικασία λήψης των αποφάσεων ενώ δεν είναι λίγα τα καινούργια πρότζεκτ και οι ιδέες που μας έρχονται στο μυαλό. Παρακάτω θα μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι προετοιμασμένη για το τι να περιμένεις.

Κριός:

Αυτή η έντονη Νέα Σελήνη στο υπερκινητικό ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τον οίκο σου που σχετίζεται με τις πληροφορίες που παίρνεις και εσύ νιώθεις πως από παντού λαμβάνεις πληροφορίες και κάπου το μυαλό σου γεμίζει με σκέψεις που σε αποσπούν από το να αναζητήσεις το αληθινό νόημα στα πράγματα που είναι σημαντικά για εσένα. Έχεις τόσα πράγματα στο μυαλό σου που θέλεις να κάνεις και φαίνεται πως δεν μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα. Είσαι σίγουρη πως τα καλά πράγματα στη ζωή είναι κάπου εκεί έξω και σε περιμένουν και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην χάσεις την επιμονή και την υπομονή σου!

Ταύρος:

Αυτή η Νέα Σελήνη φαίνεται πως σε βάζει να σκέφτεσαι το χρήμα περισσότερο από ότι συνήθως και δυστυχώς δεν μπορείς να χαλαρώσεις μέχρι να δεις την τσέπη σου γεμάτη. Μπορεί απλά να συνειδητοποιείς πως δεν είσαι τόσο άνετη οικονομικά όσο θα ήθελες και να μην ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση αυτή. Το θέμα είναι όχι μόνο να σκέφτεσαι πώς θα ήθελες να είσαι αλλά και πως θα καταφέρεις να ακολουθήσεις το όνειρο σου με αργά και σταθερά βήματα, έτσι ώστε να είσαι πιο χαλαρή στην καθημερινότητα σου.

Δίδυμοι:

Αν έχεις χαθεί στις σκέψεις σου τότε μην ξεχνάς πως η περιέργεια είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για εσένα που θέλεις πάντα να ξέρεις όλες τις εναλλακτικές που έχεις, πριν καταλήξεις σε μια ή δυο επιλογές. Βέβαια αυτό το διάστημα μπαίνεις στο τρυπάκι να ασχολείσαι πολύ με τις όχι και τόσο σηαμντικές λεπτομέρειες, ενώ πολλές φορές μπορεί να νιώθεις χαμένη σε ένα λαβύρινθο σκέψεων. Μην ξεχνάς πως το να εξερευνείς όλες τις επιλογές που έχεις σε βοηθάει να πάρεις την πιο σωστή απόφαση για το μέλλον.

Καρκίνος:

Τα όνειρα σου είναι πολύ δυνατά και σίγουρα εξυπηρετούν έναν πολύ σημαντικό σκοπό! Μπορεί να κοιτάζεις πίσω πολύ συχνά αλλά και να ανησυχείς για το τι σου επιφυλάσσει το μέλλον αφού η Νέα Σελήνη αυτή επηρεάζει το πεπρωμένο σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις στην άκρη τελείως τις τωρινές σου ανησυχίες και δοκίμασε απλά να σκεφτείς όσο πιο λογικά μπορείς. Μην ξεχνάς πως οι σκέψεις σου δεν είναι παρά μηνύματα που δεν πρέπει να αγνοήσεις αλλά καλό είναι να τα πας στο επόμενο επίπεδο και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να φτάσεις μέχρι τ’αστέρια!

Λέων:

Αν παλεύεις να διατηρήσεις το status σου στη δουλειά καλό θα ήταν να επανεξετάσεις τους στόχους σου αυτό το διάστημα αφού αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Δεν αποκλείεται t;vra να μάθεις πολλά και καινούργια πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό. Έτσι δεν θα πιστεύουν οι γύρω σου πως παίζεις παιχνίδια. Τώρα νιώθεις πως μαθαίνεις καλύτερα τη ζωή και νιώθεις καλύτερα για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Παρθένος:

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου σε βοηθούν να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό βήμα αφού η καριέρα σου είναι αυτό που σε απασχολεί. Φυσικά έχεις συμπληρωματικούς στόχους που πάντα υπάρχουν στο μυαλό σου αλλά μην μπερδεύεις τους συναδέλφους σου λέγοντας τους πολλά και διάφορα. Πρόσεξε να έχεις επεξεργαστεί πολύ καλά τα όσα σκέφτεσαι στο μυαλό σου πριν αποφασίσεις να τα μοιραστείς με τους φίλους σου στο γραφείο.

Ζυγός:

Τώρα έχεις τα κίνητρα να αφήσεις στην άκρη τις επιθυμίες σου που βλέπεις πως δεν πρόκειται να εκπληρωθούν με την Νέα αυτή Σελήνη να επηρεάζει τις μεγάλες ιδέες σου! Είσαι έτοιμη να κάνεις μεγάλες και δραστικές αλλαγές στη ζωή σου για να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σου ζωή. Βάλε τα σχέδια σου σε μια τάξη γιατί αν έχεις όλες τις σκέψεις διάσπαρτες στο μυαλό σου δεν θα βγάλεις άκρη. Μην κολλήσεις στα μικρά και ασήμαντα αλλά προσπάθησε να μην ξεχνάς τους σημαντικούς και μακροχρόνιους στόχους σου. Μόνο έτσι θα κααφέρεις τα όσα ονειρεύεσαι.

Σκορπιός:

Πρόσεξε μην περιπλέξεις μια περίεργη κατάσταση με την Νέα Σελήνη να επηρεάζει τις πιο τρυφερές και προσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να εξηγήσεις τα ανεξήγητα και αυτή η στάση που έχεις κάποιες φορές του τύπου «όλα ή τίποτα» δεν κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τα προβλήματα το μέλλον είναι να είσαι ειλικρινήςτώρα στο παρόν. Αν είσαι ξεκάθαρη στα όσα κάνεις και λες και αποφύγεις τις παρεξηγήσεις θα δεις πως όλα θα πάνε μια χαρά.

Τοξότης:

Μπορεί να παλεύεις για να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο να κυνηγήσεις τα όνειρα σου αλλά και να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες των γύρω σου. Η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου και δεν αποκλείεται να αφήσει την τύχη σου στα χέρια των άλλων. Το τωρινό σου δίλημμα ευτυχώς βρίσκει λύση χάρη στα διπλωματικά σου ταλέντα που φαίνεται πως κάνουν την εμφάνιση τους, όποτε τα χρειαστείς. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσει , αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις το ένστικτό σου.

Αιγόκερως:

Κάποιος συνάδελφος μπορεί να πιστεύει πως ενεργείς κάπως εγωιστικά αλλά εσύ η ίδια ξέρεις πολύ καλά πως πρέπει πρώτα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες τις δικές σου πριν μπορέσεις να βοηθήσεις τους γύρω σου. Αν δεν καταφέρεις να έχεις έναν ρυθμό στην καθημερινότητα σου δεν θα μπορέσεις ούτε εσύ η ίδια να είσαι χαρούμενη ούτε οι γύρω σου να είναι καλά. Σίγουρα για να βρεις την ενέργεια να ασχοληθείς με την οικογένεια και τους φίλους σου πρέπει πρώτα να βρεις χρόνο να είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Υδροχόος:

Η... ευέλικτη αυτή Νέα Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις σου και σε βάζει να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τον σύντροφο σου ή τον άντρα που σε ενδιαφέρει. Τώρα δεν χρειάζεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα το να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με τις ικανότητες σου, απλά το να νιώθεις καλά και πλήρης συναισθηματικά. Μην ξεχνάς πως το να σε αγαπούν οι άλλοι ξεκινάει πάντα εφόσον έχεις εσύ πρώτη αγαπήσει τον εαυτό σου.

Ιχθείς:

Αυτό το διάστημα είσαι προστατευτική απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια σου απλά και μόνο επειδή υποσυνείδητα συνειδητοποιείς πως τα πράγματα δεν θα είναι πάντα έτσι. Οι βάσεις σου είναι στο επίκεντρο της Νέας αυτής Σελήνης και αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι πως μόνο αν αφήσεις πίσω του το παρελθόν θα καταφέρεις να προσχωρήσεις δυναμικά στο μέλλον.

Επιμέλεια: Ε.Α.