Ο Ερμής στην Παρθένο: τι να προσέξεις

20.08.2015
To μυαλό και οι λέξεις «δένουν» τέλεια μεταξύ τους ειδικά με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 27 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως η σκέψη μας είναι πιο οργανωμένη, τα όσα λέμε έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια και καταφέρνουμε να επικοινωνούμε με τους γύρω μας καλύτερα.

Τα πιο πρακτικά θέματα σε απασχολούν αυτό το διάστημα μιας και μπορεί με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα να είχες πιο παιχνιδιάρικη διάθεση τώρα όμως δεν έχεις χρόνο για ψιλή κουβεντούλα! Αυτό το διάστημα θέλεις να αναλύεις τις ιδέες σου και μιλάς πιο …σοβαρά για τα περισσότερα θέματα.

Το ζώδιο της Παρθένους στον Ερμή σε βάζει να σκέφτεσαι γενικά πιο καθαρά, να οργανώνεσαι καλύτερα και να φέρνεις σε πέρας ακόμη και τα πιο δύσκολα projects.

Τα ναι και όχι που πρέπει να ξέρεις με τον Ερμή στην Παρθένο:

Πες «ναι» στην επίλυση των προβλημάτων:

Η αναλυτική Παρθένος είναι τέλεια στο να λύνει ένα πρόβλημα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια! Αυτή η περίοδος είναι ιδανική αν θέλεις να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν και να προχωρήσει μπροστά με καθαρό μυαλό.

Μην είσαι επικριτική:

Αυτό το διάστημα πρόσεξε να μην γίνεις επικριτική και πολύ επιλεκτική και γενικά να μην προβάλεις αντιρρήσεις συνεχώς σε όλους και σε όλα! Μόνο καλό δεν θα σου κάνει!

Πες «ναι» στο να μάθεις κάτι καινούργιο:

Πάντα ήθελες να μάθεις ισπανικά ή να κάνεις θαλάσσιο σκι; Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις κάτι που θα σε γεμίσει και να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον ή χόμπι!

Μην παραμελείς τη φαντασία σου:

Ο Ερμής στην Παρθένο σε κάνει πιο πρακτική γενικά και δεν αποκλείεται να αφήσεις λιγάκι στην άκρη την δημιουργικότητα και τη φαντασία σου και να είσαι πιο πρακτική. Δώσε όμως στον εαυτό σου αυτή την ώθηση που χρειάζεσαι είτε μέσα από βιβλία ή ταινίες που σε εμπνέουν και άφησε την φαντασία σου να καλπάσει.

Επιμέλεια: Ε.Α.