Πώς σε επηρεάζει η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο;

13.09.2015
Το φθινόπωρο έχει μπει δυναμικά και μαζί του φέρνει και την μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένου από τις 13 του μήνα. Είναι μία Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου παράλληλα που φέρνει αλλαγές σε πολλούς τομείς αλλά κυρίως θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και τον τομέα της υγείας. Παρακάτω θα μάθεις πως θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Kριός:

Η ένταση που υπάρχει αυτές τις ημέρες είναι διάχυτη στην καθημερινότητα σου και αν και δυσκολεύεσαι να διώξεις αυτό το συναίσθημα δεν είσαι έτοιμη να δεχθείς τη μοίρα σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο σε βάζει στο τρυπάκι να υποδεχθείς με χαρά τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου και σε βοηθάει να προχωρήσεις μπροστά και μόνο μπροστά.

Ταύρος:

αυτό το διάστημα έχεις μια έκρηξη δημιουργικότητας απλά και μόνο βάζοντας μπροστά τα ταλέντα σου. Το βασικό των ημερών είναι πως αποφασίζεις να εκφράζεσαι χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος των όσων κάνεις. Φυσικά το να επικεντρωθείς και στα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν είναι ένα ζήτημα αλλά ως γνήσια Ταύρος δεν πρόκειται να χάσεις εύκολα τον εαυτό σου και να αφεθείς στον αυθορμητισμό της στιγμής.

Δίδυμοι:

Μπορεί αυτές τις ημέρες να έχεις μεγάλο άγχος στο χώρο της δουλειάς αλλά το καλό είναι πως το χειρίζεσαι πολύ καλά. Ότι και αν κάνεις η ενέργεια σου είναι ασταμάτητη και το βασικό στοίχημα των ημερών για εσένα είναι να διατηρήσεις μια ισορροπία στη ζωή σου αφού από την μια οι ευθύνες σου είναι πολλές ενώ από την άλλη η οικογένεια και το σπίτι σε χρειάζονται. Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις ανάμεσα στο σπίτι ή την καριέρα, αρκεί να βρεις τους ρυθμούς σου!

Καρκίνος:

Τώρα περνάς σε μια νέα φάση της ζωής σου και τα όσα λες είναι ιδαίτερα σημαντικά για την καριέρα σου. Aυτές τις ημέρες η επικοινωνία σου είναι στο επίκεντρο και το θέμα είναι πως θα καταφέρεις να "περάσεις" τα μηνύματα σου στους άλλους επιλέγοντας τις σωστές λέξεις για να εκφράσεις τα όσα σκέφτεσαι. Μην αφήσεις λοιπόν τη λογική σου να μεταπείσει την καρδιά σου όταν μιλάς για τα πράγματα που πραγματικά θέλεις.

Λέων:

οι αξίες σου έχουν το ενδιαφέρον σου τις μέρες αυτές. Το θετικό είναι πως μπορείς να στηριχτείς στις προσπάθειες που είχες κάνει τον προηγούμενο καιρό αλλά αυτό χρειάζεται σίγουρα αποφασιστικότητα από μεριάς σου. Το να κάνεις προσεκτικές κινήσεις και να έχεις μεθοδικότητα είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς τώρα. Δεν χρειάζεται όμως να βιαστείς αρκεί να προχωρήσεις με τον δικό σου ρυθμό και τα πράγματα θα έρθουν σχεδόν μόνα τους.

Παρθένος:

Έχεις φτάσει σε ένα σημείο που πολλές φορές θυμάσαι την σκληρή δουλειά που έχεις κάνει παλιότερα αλλά και τα όσα έχεις καταφέρει να κατακτήσεις μέχρι σήμερα. Δεν ξεχνάς όμως ποτέ τις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου. Η Ηλιακή αυτή Έκλειψη επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με τον εαυτό σου και σε βάζουν να προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μονομιάς. Αυτή η φιλόδοξη τακτική βέβαια πρέπει να θυμάσαι πως υπάρχουν πιθανότητες να οδηγήσει και σε αποτυχία. Μην ξεχνάς πως το μυστικό είναι μια επιτυχία που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Ζυγός:

αυτό το διάστημα συνειδητοποιείς πως ακόμη και αν βρίσκεις πολλές δυσκολίες στο διάβα σου πρέπει να υποστηρίζεις τα πιστεύω σου και στην ουσία η πίστη σου στον εαυτό σου και όχι μόνο είναι αυτή που μπορεί να σε βγάλει από τις δύσκολες καταστάσεις. Αν κάνεις το σωστό και όχι αυτό που είναι πιο εύκολο τότε θα δεις πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Σκορπιός:

το πρόγραμμα σου είναι γεμάτο events και εσύ βλέπεις την κοινωνική σου ζωή στα ύψη. Με το ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα σαν το δικό σου αυτές τις ημέρες σίγουρα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και ίσως καταλάβεις και η ίδια πως όλο αυτό το πανηγύρι μπορεί να σου κρύβει - πέρα από πολλές στιγμές χαράς με τους φίλους σου- και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης:

ο τομεάς της καριέρας σου είναι αυτός που επηρεάζεται περισσότερο αυτές τις ημέρες και εσύ δεν έχεις παρά να διατηρήσεις την πίστη σου για τον δρόμο που έχειw διαλέξει ακόμη και αν πολλές φορές τα συναισθήματα σου δεν δείχνουν να "συμβαδίζουν" με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να νιώθεις περίεργα για τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σου, αφού δεν δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι ήδη στο σημείο που πρέπει να είσαι και να μην το ξέρεις καν. Δεν έχεις παρά να επιτρέψεις στον εαυτό σου να προλάβει την καρδιά σου και το σύμπαν να ακούσει τις προσευχές σου!

Αιγόκερως:

Το να διαλέξεις ένα πιο "συντηρητικό" δρόμο δεν αποκλείεται να είναι και η πιο καλή επιλογή που έχεις αυτή την περίοδο που πρέπει να πάρεις αποφάσεις ή να διαλέξεις να κάνεις πραγματικότητα μια από τις πολλές μεγάλες ιδέες σου που αν δεν τις κυνηγήσεις θα δεις να ξεθωριάζουν και τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Μην φοβηθείς να κάνεις ένα βήμα που μπορεί να έχει κάποιο ρίσκο θα δεις όμως πως δεν θα το μετανιώσεις αργότερα που το έκανες.

Υδροχόος:

Ένα προσωπικό σου "δράμα" μπορεί να σε απασχολήσει αυτό το διάστημα και ακόμη και να προσπαθείς να παραμείνεις ψύχραιμη και ήρεμη. Η λογική σου προσέγγιση στο θέμα δεν σε βοηθάει να αποφύγεις το συναισθηματικό του πράγματος και ακόμη και αν προσπαθείς να εκλογικεύσεις την κατάσταση πρέπει να βρεις το κουράγιο να μην αφήσεις την όποια κατάσταση σε προβληματίζει να σε επηρεάσει πολύ.

Ιχθείς:

Θέματα σχέσεων έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί τώρα να μοιάζουν πολύ γνώριμα σε εσένα όλα αυτά. Το βασικό που πρέπει να κάνεις είναι να δεις ποιους αφορούν αυτά τα προβλήματα που έχουν προκύψει και να φροντίσεις ώστε οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μην ξεχνάς όμως πως πρέπει πρώτα να δεις τον εαυτό σου και μετά να απευθυνθείς στους άλλους.

Επιμέλεια: Ε.Α.