Οκτώβριος 2015: μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτό το μήνα

08.10.2015
Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου και προετοιμάσου κατάλληλα! Κάνε κλικ στο ζώδιό σου για να δεις την πρόβλεψη για το μήνα Οκτώβριο.

ΚΡΙΟΣ

Χαµένοι στη... µετάφραση; Υποθέτω ότι δεν θα επιτρέψετε να συµβεί κάτι τέτοιο – αν και ο Ερµής, όλο το µήνα, δεν θα καταφέρει να είναι και τόσο ορθολογιστής.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 8 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη από τον Λέοντα περνάει στην Παρθένο, θέση απολύτως ευνοϊκή για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξαιρετικά ευάλωτο το κεφάλαιο «σχέσεις» –και αυτό δεν αφορά µόνο τα αισθηµατικά–, γι' αυτό προσπαθήστε να επιδείξετε αντικειµενικότητα και αυτοσυγκράτηση, ακόµα και εκεί που µπορεί
να έχετε δίκιο και κάποιος σας αµφισβητεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς –αυτό απορρέει από τις συγκρούσεις του Ερµή µε τον Πλούτωνα και τον Ουρανό– µη «χαλιέστε» στα πολλά λόγια και στις ατέρµονες συζητήσεις.

ΛΕΩΝ:

Ανασύνταξη χρειάζεται, και σ' αυτόν τον τοµέα, αφού προηγουµένως εκτιµηθούν πιο αντικειµενικά τα πιθανά λάθη –είτε δικά σας είτε άλλων– που έγιναν τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα από τις 9 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεµβρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονος ο Οκτώβριος όσον αφορά τις διάφορες σχέσεις σας –επαγγελµατικές, οικογενειακές, φιλικές, κοινωνικές– αλλά και τα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το µήνυµα του µήνα για τους Ζυγούς είναι ένα και ξεκάθαρο: «Ισορροπία». Όχι όµως πλέον εις βάρος σας. Όχι κάτω από το πρίσµα των δικών σας υποχωρήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζείτε ένα διάστηµα όπου ο χρόνος κυλά µε λιγότερους προβληµατισµούς στην καθηµερινότητά σας, ενώ κινείτε τα νήµατα για να φέρετε την ισορροπία, και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερµή, κυβερνήτη των ζητηµάτων που αφορούν το γάµο σας, ανάδροµο έως και τις 9, η επικοινωνία και η καλή θέληση δεν θα υπάρχει σε αφθονία από την πλευρά του συντρόφου σας, ενώ τα σχόλιά του µε αφορµή κάποιες συζητήσεις θα έχουν µια αρνητική χροιά στο άκουσµά τους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε µια εποχή που ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Δίας συναντιούνται στην Παρθένο, σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας µε το σύντροφό σας, αλλά και τις κοινωνικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τοµέας αυτός είναι πολύ σηµαντικός αυτόν το µήνα και σε κοινωνικό και σε αισθηµατικό πεδίο, αλλά και όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν όλοι επηρεαζοµαστε από τη σύναξη των τριών πλανητών σε σύνοδο που αφορούν την επικοινωνία και τον έρωτα, πολύ περισσότερο θα επηρεαστείτε εσείς, που η σύναξη αυτή πραγµατοποιείται στο ζώδιό σας και ρυθµίζει τις σηµαντικές κοινωνικές σχέσεις σας.