Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου;(Μέρος Β')

22.10.2015
Μια ακόμη Πανσέληνος αυτό τον μήνα στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου, βάζει τις αισθήσεις μας σε πρώτο πλάνο από τις 27 του μήνα που δεν αποκλείεται να μας προκαλέσει ένταση σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Παρακάτω θα μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου:

Ζυγός:

Η ζωή σου είναι αρκετά έντονη αυτό το διάστημα και εσύ έχεις την τάση να θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και φυσικά ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι με το να ονειρεύεσαι τα μέρη στα οποία θα ήθελες να βρίσκεσαι. Μια μεγάλη αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει στη ζωή σου και εσύ αδυνατείς να δεις πιο μακριά. Προσπάθησε να μην μείνεις στις υποθέσεις και δείξε τη διάθεση να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Οριστικά πια.

Σκορπιός:

Μπορεί να πιστεύεις πως οι προσωπικές σου επαφές δεν είναι όσο αποτελεσματικές όσο θα ήθελες. Βέβαια η οπτική σου γωνία αλλάζει τώρα σχετικά με το πώς βλέπεις τα πράγματα αφού αλλάζει και ο τρόπος που σκέφτεσαι με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου να επηρεάζει τις σχέσεις σου και πρέπει να είσαι βέβαιη πως θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από την οπτική γωνία κάποιου άλλου που ίσως έχει πιο μια πιο αντικειμενική προσέγγιση. Ξέχασε για λίγο τα πολύπλοκα θέματα που αντιμετωπίζεις στη ζωή σου και δώσε βάση στις μικρές λεπτομέρειες που τη γεμίζουν με χαρά.

Τοξότης:

Αυτό το διάστημα είσαι έτοιμη να επαναδιαπραγματευτείς αναφορικά με κάποια θέματα που έχουν προκύψει στο χώρο της δουλειάς σου και ευτυχώς η Πανσέληνος αυτή στο απόλυτα προσγειωμένο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει την καθημερινότητα σου και δίνει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στα καθημερινά σου θέματα. Καλά θα κάνεις να είσαι όσο ευχαριστημένη μπορείς με όλα αυτά που έχεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή και να ακούς αυτά που σου λένε οι γύρω σου, πράγμα το οποίο θα δεις πως θα σου κάνει καλό αργότερα.

Αιγόκερως:

Θέλεις να ευχαριστηθείς τη ζωή αλλά ίσως δεν είσαι ακόμη έτοιμη να αφήσεις πίσω σου αυτά που πρέπει για να προσχωρήσεις μπροστά. Αυτή η Πανσέληνος στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου δίνει θετικά vibe προς το μέρος σου. Αν εξασκήσεις λιγάκι τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα τότε δεν έχεις παρά να λάμψεις και ειδικά αν επικεντρωθείς στα όνειρα σου –ακόμη και αν τώρα φαντάζουν απρόσιτα- δεν αποκλείεται να βρεθείς και σε απόσταση αναπνοής από αυτά.

Υδροχόος:

Μπορεί να προσπαθείς πάρα πολύ να εμπνεύσεις τους συναδέλφους στη δουλειά αλλά το θέμα είναι πως αυτό είναι το μόνο που σκέφτεσαι και στο σπίτι. Τα οικογενειακά θέματα είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα με την Πανσέληνο αυτή να επηρεάζει τα οικογενειακά σου θέματα. Ευτυχώς το δίλημμα που βρίσκεις τώρα μπροστά σου δεν θα σε βγάλει εκτός πορείας αφού ξέρεις καλά ποιες είναι οι προτεραιότητες σου και μπορεί να ελέγξεις το άγχος σου γύρω από τα θέματα αυτά. Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να προσποιείσαι πως όλα είναι τέλεια ενώ δεν είναι και θα δεις πως μόνο να κερδίσεις μπορείς λέγοντας εξαρχής την αλήθεια για όλα τα ζητήματα.

Ιχθείς:

Αν βάλει μπροστά τα σχέδια που έχεις για το μέλλον και επιστρατεύσεις και τους φίλους σε όλο αυτό το θέμα , το πιο πιθανό είναι να γίνει πιο περίπλοκο. Περιέργως δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιος εκνευρισμός αν δεν θέλεις να εκφράσεις τη γνώμη σε κάποια σημαντικά ζητήματα αφού η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σου. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη επιλογή που έχεις και δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό. Το θέμα εδώ είναι πως από τη στιγμή που θα αρχίσεις να λες τη γνώμη σου ίσως είναι αρκετά δύσκολο για εσένα να σταματήσεις πριν πεις πάρα πολλά.

Επιμέλεια: Ε.Α.