Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου;(Μέρος Α')

21.10.2015
Οι αισθήσεις μας είναι σε πρώτο πλάνο με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Ταύρου στις 27 του μήνα που δεν αποκλείεται να μας προκαλέσει ένταση σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Φυσικά η κάθε Πανσέληνος «σφραγίζει» στην ουσία ένα κύκλο στη ζωή μας και αυτό τον μήνα τα όσα θα συμβούν είναι πολύ σημαντικά.

Παρακάτω θα μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός:

Μπορεί να νιώθεις καλά και να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση αφού η Πανσέληνος αυτή βάζει στον επίκεντρο την αυτοεκτίμηση σου ενώ ταυτόχρονα μπορεί να νιώσεις πως έχεις την έμπνευση που χρειάζεται για να κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μην νομίζεις όμως πως το μόνο που χρειάζεται είναι να μείνεις πιστή σε ένα στόχο και να καταφέρεις να τον φέρεις σε πέρας επειδή απλά και μόνο αποφάσισες να ακολουθήσεις τον πιο πρακτικό δρόμο. Το βασικό που πρέπει να πετύχεις είναι να βγάλεις προς τα έξω όλα αυτά που έχεις μέσα σου και να πείσεις και άλλους να σου κάνουν παρέα στα νέα σου πλάνα.

Ταύρος:

Σίγουρα είναι σημαντικό να κάνεις δύσκολες ερωτήσεις τώρα για τα πιο «κρυφά» θέματα που σε απασχολούν και ειδικά με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιό σου να επηρεάζει την προσωπικότητα σου. Τώρα βλέπεις πως έρχονται στην επιφάνεια περισσότερα θέματα συναισθηματικής φύσεως απ’ότι θα ήθελες. Το να μιλάς για την ψυχολογική φάση στην οποία βρίσκεσαι είναι σίγουρα κάτι αρκετά δύσκολο για εσένα. Ευτυχώς θα έχεις πολλές ευκαιρίες τις επόμενες εβδομάδες να μάθεις περισσότερα πράγματα για τις πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

Δίδυμοι:

Ο μηχανισμός … προστασίας του εαυτού σου τώρα είναι η ώρα να μπει μπροστά και να καμουφλάρει στην ουσία τα πραγματικά σου συναισθήματα έτσι ώστε να σε προστατεύσει. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα μυστικά σου και σου θυμίζει πως η φαντασία σου μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα σου. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να χύσεις τόνους ιδρώτα για να πετύχεις τα όνειρα σου από τη στιγμή που θα καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ ψευδαίσθησης και πραγματικότητας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στα βασικά για να μην υπάρχει σύγχυση.

Καρκίνος:

Σε γενικές γραμμές είσαι άνετη με τις αλλαγές στη διάθεση σου, μπορεί όμως να χρειαστεί να αλλάξεις τον δρόμο σου για να τις αποφύγεις όσο γίνεται. Το κοινωνικό σου προφίλ είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα και σε βάζει να αναζητάς όσο τίποτα τη σταθερότητα στη ζωή σου. Το να βασίζεσαι στους άλλους είναι σημαντικό αρκεί να μην σου αλλάξουν γνώμη για τα πιστεύω σου και να μην σε πιέζουν.

Λέων:

Τα συναισθήματα σου δεν μπορούν να κρυφτούν δυστυχώς ούτε στο χώρο εργασίας αφού η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να ήθελες οι γύρω σου να ήξεραν περισσότερα για εσένα την ίδια δεν χρειάζεται όμως διαρκώς να τους μιλάς για το προσωπικό σου δράμα. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτή με εκείνους που εμπιστεύεσαι στον χώρο της δουλειάς ή απλά καλά θα κάνεις να προσέχεις όσους πιστεύεις πως δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος:


Αν έχεις ήδη κάποιο πλάνο στο μυαλό σου για το πώς θα φτάσεις στο φεγγάρι είναι πολύ σημαντικό να μείνεις πιστή σε αυτό και να το προσπαθήσεις με κάθε τρόπο. Αυτή η Πανσέληνος στο πιο γήινο ζώδιο του ζωδιακού δεν έχει παρά να σε βοηθήσει να φτιάξεις μια πιο λογική στρατηγική για το πώς θα προσεγγίσεις τον στόχο σου και πρακτικά. Σίγουρα μπορείς να πετύχεις το όνειο σου όμως πρόσεξε μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Για να το πετύχεις αυτό δεν έχεις παρά να συγκεντρωθείς στους πιο απλούς στόχους πρώτα.

Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη