5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις με τον Ήλιο στον Σκορπιό

26.10.2015
Καθώς ο Ήλιος κινείται προς τον έντονο και βαθιά συναισθηματικό Σκορπιό –ήδη από τις 23 του μήνα μέχρι τις 22 Νοεμβρίου- σε βάζει στο κατάλληλο κλίμα να ψάξεις βαθιά και κάτω από την επιφάνεια για τα πιο κρυφά μυστικά και τις επιθυμίες σου.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα ψάξεις για απαντήσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν ειδικά με αυτή την επιρροή του Ήλιου στον Σκορπιό και σίγουρα δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση. Η ώρα που θα ψάξεις να βρεις τις βαθύτερες απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν έχουν έρθει και εσύ το μόνο βέβαιο είναι πως όσο ψάχνεις, βρίσκεις.

Παρακάτω θα διαβάσεις τι πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα:

Τι να κάνεις:

Να κάνεις ερωτήσεις! Σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι και τόσο όμως ο μόνος τρόπος για να φτάσεις στην αλήθεια είναι να κάνεις ερωτήσεις και να παίρνεις απαντήσεις. Αν κρατήσεις και τα μάτια σου ανοιχτά αλλά και τα αυτιά σου το μόνο βέβαιο είναι πως θα βρεις κάποια άκρη σε αυτά που σε απασχολούν.

Τι να πεις:

Κάτι που βγαίνει κατευθείαν από την καρδιά σου! Ο παθιασμένος Σκορπιός είναι γνωστός για τα πολύ έντονα συναισθήματα του και θα δεις πως τις μέρες αυτές αν και θα προσπαθήσεις πολύ να τα κρύψεις δεν θα είναι εφικτό τώρα. Θυμήσου πως δεν υπάρχει λόγος να συγκρατηθείς τώρα και πεις αυτό που νιώθεις σε έναν άνθρωπο που αγαπάς.

Τι να φορέσεις:

Γυαλιά ηλίου με σκούρους φακούς! Τα μάτια σου είναι η … έξοδος κινδύνου της ψυχής σου και αν και είσαι σε μια διερευνητική φάση και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου τις περισσότερες φορές δεν θέλεις και οι άλλοι να «δουν» τι πραγματικά σκέφτεσαι.

Τι να προσέξεις:

Ο Σκορπιός είναι ήρεμος και cool αλλά η αλήθεια είναι πω κάτω από αυτή την επιφάνεια υπάρχει ένα ηφαίστειο συναισθημάτων που είναι έτοιμο να εκραγεί ανά πάσα ώρα και λεπτό. Τα συναισθήματα ζήλιας που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους αλλά και η πιο κτητική συμπεριφορά αφού πιστεύεις πως πίσω από την πλάτη σου συμβαίνουν πολλά και διάφορα. Μην ξεχνάς όμως πως αν δεν είσαι σίγουρη με αποδείξεις για το τι γίνεται δεν πρέπει να νιώθεις έτσι.

Τι να περιμένεις:

Πάθος και οικειότητα είναι τα ζητούμενα που γεμίζουν την καρδιά σου με χαρά. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που αγαπάει βαθιά και θα αποδείξει αυτό το διάστημα περίτρανα και στην κρεβατοκάμαρα. Και επειδή ο Σκορπιός είναι έτοιμος να βγάλει προς τα έξω τα πιο έντονα συναισθήματα του ανά πάσα ώρα και στιγμή τώρα αποδεικνύεται πως ακόμη και αν συμβεί αυτό θα είναι για καλό και τα όσα θα ακολουθήσουν θα σε αλλάξουν για πάντα.

Επιμέλεια: Ε.Α.