Το ερωτικό ωροσκόπιο του Σαββατοκύριακου (30-31/10 & 1/11)

30.10.2015
Αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο τριήμερο της χρονιάς ως προς τα ερωτικά σου, όμως μη σκας... Έρχονται κι άλλα...

Η Παρασκευή το βράδυ μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ ρομαντική παρόλο που η Σελήνη θα βρίσκεται στους "φαφλατάδες" Διδύμους. Οι Δίδυμοι είναι ένα τυπικά εγκεφαλικό ζώδιο και ενδιαφέρεται περισσότερο στο να κουβεντιάζει για τα διάφορα συναισθήματα παρά να τα νιώθει. Είναι, δηλαδή περισσότερο της θεωρίας παρά της πράξης.

Η διαφορά, ωστόσο, είναι ότι σήμερα το βράδυ, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον υπέροχο Ποσειδώνα. Αυτή η πνευματική και ρομαντική σκοπιά είναι που θα ενθαρρύνει τελικά τον αδιαπραγμάτευτο έρωτα και τα ονειρικά συναισθήματα.

Προσθέτοντας σε όλα αυτά το γεγονός ότι η Σεληνη θα βρίσκεται σε μια τέλεια γωνία με τον Ερμή, ο οποίος αναμειγνύει την ικανότητα για λογική επικοινωνία χωρίς να παρασύρεται κανείς από τα συναισθήματά του, σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου άσχημα.

Το Σάββατο το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Αυτό το στοιχείο μαζί με μία σύνδεση με τον Άρη θα τονίσει το κουράγιο σας για βαθιά συναισθήματα την ίδια στιγμή που θα δείχνετε στον αγαπημενο σας πόσο πολύ τον αγαπάτε...

Ιδού οι προβλέψεις και σχηματικά...