Happy birthday, Rita Ora!

26.11.2015
Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, η Rita Sahatçiu Ora γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στην Πρίστινα, πριν από 25 χρόνια.

Μωρό ακόμη ενός έτους, έφυγε από το Κόσοβο και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στο Λονδίνο. Μουσικά δημιουργική προσωπικότητα η μέτζο σοπράνο άρχισε να τραγουδά πολύ μικρή, έκανε μάλιστα και σπουδές θεάτρου στο Sylvia Young Theatre School.

Τοξότης με Σελήνη στους Ιχθύες: Φύση ονειρική και παθιασμένη, με βαθιά συναισθήματα και ποιητικές εξάρσεις. Ωροσκόπος Λέων, με τον ήλιο στον τέταρτο οίκο. Γεννημένη για τη σκηνή. Με βαθύτατη ανάγκη να λάμψει, να διακριθεί, να εκφραστεί. Παθιασμένη και υπερσεξουαλική, ζει τη ζωή με ένταση.

Τα αστέρια τής χαρίζουν μια εκπληκτική σιλουέτα, γερή κράση και λαμπερή παρουσία, δεδομένου ότι ο Δίας βρίσκεται επίσης σε σύνοδο με τον ωροσκόπο. Λάμψη, έκφραση, προσωπική προβολή στον υπερθετικό. Θεληματική και ηγετική ψυχοσύνθεση, είναι παιχνιδιάρα, γεμάτη στοργή και νάζι για όσους αγαπά.

Η καταγωγή, η οικογένεια, η πατρίδα προβληματίζουν τη Ρίτα, η οποία θα χρειαστεί να φτάσει στα ώριμα χρόνια της για να ισορροπήσει τα αντικρουόμενα, αβυσσαλέα συναισθήματά της.

Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο βοηθάει, χαρίζοντάς της έντονη κοινωνικότητα, πάρτυ, γιορτές πανηγύρια, με μια λέξη σουξέ.

Παρόλα αυτά με τον Κρόνο στον έκτο οίκο της εργασίας είναι σίγουρο πως η επαγγελματική της ζωή απαιτεί πολύ ιδρώτα και κουράγιο, και προβληματίζει διαρκώς τη Ρίτα, που μαστίζεται από αμφιβολίες και εμπόδια στην καριέρα της.
Το σίγουρο είναι πως τα ξεπερνά, χάρη σε αυτή την εκπληκτική αντίθεση του Άρη στους Διδύμους με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Ενέργεια, δυναμισμός, φυσική αντοχή και ικανότητα, διαρκής κίνηση και καλλιτεχνική ανησυχία χαρακτηρίζουν την Ρίτα.
Η Σελήνη στον όγδοο οίκο, τον οίκο του Σκορπιού, φορτίζει την προσωπικότητα με γοητεία και σεξ απίλ.
Η Ρίτα αρέσει κολασμένα.


Τι υπόσχονται τα άστρα για φέτος;
Τα γενέθλια είναι πάντα ένα νέο ξεκίνημα. Σε αυτόν το νέο κύκλο η Ρίτα θα βιώσει αρκετά συναισθήματα μοναχικότητας, μια εμπειρία που θα δυναμώσει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους.


Η χρονιά υπόσχεται έμπνευση, πολλές ιδέες, πειραματισμό με νέα μέσα έκφρασης και νέες δεξιότητες – άλλωστε διακατέχεται από περιέργεια για τα πάντα και αγάπη για τη γνώση. Μεγάλα σχέδια, κάποια από τα οποία δεν θα ευοδωθούν, μάλιστα θα υπάρξουν εμπόδια και διαφωνίες με συνεργάτες της. Όμως η έμπνευση είναι εδώ.

Και με τον Κρόνο στον Τοξότη, τα βήματα θα είναι επώδυνα αργά, κοπιώδη, κάποιες φορές οδυνηρά σε προσωπικό επίπεδο. Όμως οι κόποι της θα έχουν αποτέλεσμα. Στέρεο, ουσιαστικό, που να αντέχει στο χρόνο και να αποτελεί γερό πάτημα για τα επόμενα βήματα.
Ίδωμεν!