Τι σε περιμένει το 2016; Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου

28.12.2015
2016! Μια νέα συναρπαστική χρονιά μας περιμένει και δεν μένει παρά να δούμε τι μας περιμένει με βάση το ζώδιό μας. Κάνε κλικ στο ζώδιό σου για να δεις την πρόβλεψη για το 2016 και καλή χρονιά!

Κριός:

Το 2016 ως προς εσάς είναι ένα σύνθετο έτος με πολλή κούραση και εναλλαγές, αλλά και αρκετές δυνατότητες επιτυχίας. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, μέχρι και τον Φλεβάρη θα έχετε τη σταθεροποιητική βοήθεια του Κρόνου.

Ταύρος:

Το 2016 σας προκαλεί με όλους τους τρόπους να αφήσετε πίσω την υπερβολή της τυπικότητας, του συντηρητισμού και της ασφάλειας, να ανοίξετε τα φτερά σας και να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας, συνειδητοποιώντας την ουσία των συναισθηματικών δεσμών, των θεσμών και των άγραφων νόμων της αγάπης και της επικοινωνίας.

Δίδυμοι:

Με τον Κρόνο απέναντί σας και τον Δία αρωγό από 10 Ιουλίου, οι ευκαιρίες στην αγάπη και στην επαγγελματική επιτυχία, εξαρτώνται από την ψυχολογική σας ωρίμανση. Η συγκαταβατικότητα θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής και δυνατής μετακίνησης του Κρόνου απέναντί σας.

Καρκίνος:

Ο Άρης θα επισκεφθεί δύο φορές τον Τοξότη και ίσως τότε τα πράγματα να γίνουν πιο ανταγωνιστικά. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα συντηρήσει τα σχέδια και τα όνειρά σας και η μεγάλη αντίθεση, που ισχύει από το 2008 και θα διατηρηθεί μέχρι το 2023, είναι ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Λέων:

Η χρονιά του 2016 είναι η αρχή μιας βελτίωσης σε βασικούς τομείς της ζωής σας, μετά τα τρία τελευταία χρόνια όπου η διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό σας ταλαιπώρησε σε βάθος.

Παρθένος:

Ο Κρόνος στον Τοξότη δείχνει ότι το στενό περιβάλλον θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα σας μπερδέψει πολλές φορές στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ο Ουρανός στον Κριό θα συνεχίσει να αναμοχλεύει τον ψυχισμό και τα συναισθήματά σας κάθε φορά που η γενικότερη κατάσταση θα δυσκολεύει.

Ζυγός:

Το πλανητικό σκηνικό, με τον Άρη να σας αφήνει σε μια σχετική ησυχία από 4/1 έως 26/9 και τον Ερμή πιο ουδέτερο στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, δημιουργεί μέτριες, αλλά όχι άσχημες προϋποθέσεις για τα σχέδιά σας.

Σκορπιός:

Απαλλαγμένοι πια από το βαρύ φορτίο του Κρόνου , θα μπορέσετε να διευρύνετε το τοπίο παντού. Ο Δίας και ο Πλούτωνας θα είναι κυρίως το βαρύ πλανητικό πυροβολικό -ιδιαίτερα για σας του δευτέρου δεκαημέρου- που θα βοηθήσει στο να εξερευνήσετε δυνατότητες και ευκαιρίες και να προχωρήσετε στην ανάπτυξή σας ... υπαρξιακή, πνευματική, ψυχική και υλική.

Τοξότης:

Ο Κρόνος δίνει γερά θεμέλια και η παρουσία του, ακόμα και με τις δύσκολες όψεις του Δία στο μεσουράνημά σας, θα δώσει πολύ σταθερές βάσεις στα επόμενα βήματα σας μετά τις 10/9. Με τον Δία, κυβερνήτη σας, μέσα στον Ζυγό, είναι διάστημα που οι ισορροπίες επανακάμπτουν συναισθηματικά.

Αιγόκερως:

Τα παράξενα και τα απρόοπτα στο μεγαλύτερο μέρος του 2016 αφορούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας θα εξακολουθήσει να κονταροχτυπιέται με ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Οι μεγάλες εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο σχεδόν στους περισσότερους τομείς της ζωής σας θα κάνουν κατά καιρούς την εμφάνισή τους.

Υδροχόος:

Ο Δίας στην Παρθένο θα ενισχύσει τις αντοχές σας -ψυχικές και σωματικές- έως και τις 8 Σεπτέμβρη. Στις 9 Σεπτέμβρη θα περάσει στον Ζυγό και θα σας ανακουφίσει ποικιλοτρόπως. Ο Ουρανός θα εξακολουθήσει να σας ευνοεί και στη νέα χρονιά και εκεί που νιώθετε ότι η λογική αποδεικνύεται άχρηστη, δεσμευτική ή απογοητευτική θα σας δίνει λίγη τρέλα.

Ιχθείς:

Το πλανητικό σκηνικό της νέας χρονιάς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να είναι αυτό που διαμορφώθηκε από τις 18 Σεπτεμβρίου 2015 και μετά. Ο Κρόνος -προσπάθεια, εμπόδια, βάρη αλλά και αυξημένη φιλοδοξία- στο ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει επίσης περισσότερο εσάς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου.