Ο Ήλιος στον Υδροχόο: Τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις

20.01.2016
O Ήλιος στον Υδροχόο από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2016 αλλάζει τελείως τη διάθεση σου! O Ήλιος κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου που είναι και πολύ ενεργό αλλά και δημοφιλές και αγαπητό και αυτό σημαίνει πως τώρα ήρθε η ώρα να ξαναβγεις εκεί έξω στον κόσμο και άρα να ξαναβρεις τον εαυτό σου! Ο Ήλιος από τον κάπως... λιγότερο κοινωνικό Αιγόκερω μπορεί να σε έκανε να κρυφτείς λιγάκι στο καβούκι σου τώρα όμως ήρθε η ώρα που πρέπει να βγεις εκεί έξω και να μοιραστείς τις ιδέες σου αλλά και να "ανοίξεις" τον κύκλο σου και να κάνεις νέους φίλους!

O Υδροχόος είναι περισσότερο της διανόησης παρά του συναισθήματος, οπότε προετοιμάσου για να αφήσεις έστω και για λίγο στην άκρη το συναίσθημα και να επικεντρωθείς στο να αγκαλιάσεις την ανεξαρτησία σου! Τώρα είσαι στη φάση που κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με όποιον έχει τη διάθεση να σε ακούσει και πάντα κάτι κερδίζεις από αυτό.

Παρακάτω θα μαθεις τι πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα:

Τι να κάνεις:

Να πολεμήσεις! Ο ανθρωπιστής Υδροχόος σε βάζει να μάχεσαι για τις ιδέες σου από τις πιο απλές μέχρι τις πιο ... σύνθετες! Τώρα βάζεις την καρδιά και τη σκέψη σου σε ...κίνηση και λύνεις μέχρι και τα πιο δύσκολα προβλήματα σε όλους τους τομείς.

Τι να πεις:

To βασικό είναι τι να μην πεις. Στους Υδροχόους αρέσει πολύ να μιλάνε και να σκέφτονται και πολλές φορές είναι αδύνατο να σταματήσουν να κάνουν και τα δυο αυτά πράγματα και μάλιστα ταυτόχρονα. Αν μπορείς να περιορίσεις την τάση που έχεις να υπεραναλύεις τα πράγματα θα κάνεις σίγουρα τη ζωή σου πιο εύκολη.

Πού να πας:

Στο διάστημα ή κάπου αλλού όπως σε ένα κατάστημα τεχνολογίας! Οτι και αν κάνεις και όπου και αν βρεθείς αυτές τις ημέρες όλα θα γίνονται γρήγορα και σίγουρα δεν θα βαρεθείς να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Ένα ακόμη από τα "καλά" του καινοτόμου Υδροχόου.

Τι να φορέσεις:

Το ζώδιο της αυθεντικότητας προστάζει ένα... "ελεύθερο" dress code που σε απελευθερώνει και σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου! Ακόμη και ο πιο τρελός συνδυασμός τώρα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα!