Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο; (Μέρος B')

09.02.2016
Όταν η Νέα Σελήνη γίνεται στον Υδροχόο το ερώτημα είναι πάντα ένα: Είμαστε έτοιμοι για κάτι νέο; Μπορούμε να κάνουμε πράξη τις αλλαγές που σκεφτόμαστε; Μήπως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε; Ο Υδροχόος σχετίζεται με το αρχέτυπο του οραματιστή Προμηθέα στον οποίο ο Νίτσε είδε τον θείο επαναστάτη που είχε το θράσος και το θάρρος να προκαλέσει τη φυσική τάξη. Τι είπε με δύο λόγια ο Προμηθέας; «Η ανθρώπινη φύση που περιέχει μόνο ένστικτα δεν είναι καλή. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Μπορούμε να γίνουμε διαφορετικοί, καλύτεροι». Και μετά από αυτό ας περάσουμε στις προβλέψεις βάσει ζωδίου!

Ζυγός:

Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο διάστημα ήσουν κάπως καταπιεσμένη. Ευτυχώς όμως θα αρχίσεις και πάλι να νιώθεις δημιουργική, να έχεις νέες ιδέες μιας και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον 5ο οίκο σου, σε κάνει και πιο αυθόρμητη. Να είσαι πιο επικοινωνιακή με τους γύρω σου, μιας και θα αρχίσουν να σε καταλαβαίνουν λίγο περισσότερο.

Σκορπιός:

Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως σπαταλάς την ενέργειά σου σε γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος, λόγω της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, στον 4ο οίκο σου. Άφησε το παρελθόν πίσω σου και μην αγνοείς τις ανάγκες των συγγενικών σου προσώπων. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου όποια και αν είναι αυτά και να μην είσαι αρνητική.

Τοξότης:

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον 3ο οίκο, αυτόν της επικοινωνίας, θα επηρεάσει την σχέση σου με τα φιλικά σου πρόσωπα. Μην δίνεις λάθος εντυπώσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, γιατί έτσι απομακρύνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα από κοντά σου.

Αιγόκερως:

Έχεις μάθει πως μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά θα αποκτήσεις αυτά που θες. Παρ' όλα αυτά κάποιες φορές τα πράγματα έρχονται σε σένα πιο εύκολα απ' όσο νομίζεις, χωρίς να υπάρχουν εμπόδια. Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον 2ο οίκο σου, μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ανούσια πράγματα και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Υδροχόος:

Ήρθε η ώρα να δεις την πραγματικότητα με την πιο ρεαλιστική σου ματιά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και μάλιστα στον 1ο οίκο, σε ενθαρρύνει να δώσεις την προσοχή σου εκεί που πρέπει και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Ιχθείς:

Οι αλλαγές στη ζωή σου γίνονται με αστραπιαίους ρυθμούς. Πριν προλάβεις να προσαρμοστείς σε μια κατάσταση, τα πράγματα έχουν και πάλι αλλάξει. Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον 12ο οίκο σου, θα έχεις την ώθηση που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στα νέα δεδομένα.

Διάβασε ΕΔΩ και το Α'μέρος