Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 22 έως 29 Φεβρουαρίου

22.02.2016

Κριός:

Εξαιρετικα ρευστή -ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της- είναι η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη και αυτό εξαιτίας της πανσελήνου που θα γίνει στις 22 στην Παρθένο.

Ταύρος:

Κουρασμένους, ανήσυχους και διόλου απίθανο εξουθενωμένους κάποιους από εσάς σας αφήνει ο Φλεβάρης, αφού από τις αρχές Γενάρη και ύστερα μόνο εύκολα δεν έχετε περάσει.

Δίδυμοι:

Εξαιρετικά ρευστή με απρόβλεπτα, που μπορεί να αλλάξουν και το πρόγραμμά σας, εμφανίζεται η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη.

Καρκίνος:

Η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη ξεκινάει με μία πανσέληνο -σχετικά ανώδυνη για σας- που θα γίνει στις 22 στην Παρθένο.

Λέων:

Ο Φλεβάρης κλείνει τον κύκλο του, αλλά ακόμα και σ' αυτήν την τελευταία εβδομάδα, όπως φαίνεται, θα παίξει κάπως με τα νεύρα σας.

Παρθένος:

Συμπρωταγωνιστές με τους Ιχθείς σ' αυτήν την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη. Αυτοί γιατί γιορτάζουν τα γενέθλια τους και εσείς γιατί στο ζώδιό σας θα γίνει η πανσέληνος στις 22.

Ζυγός:

Παρότι το ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας του Φλεβάρη είναι κάπως ρευστό και απρόβλεπτο λόγω της πανσελήνου που θα γίνει στις 22 στην Παρθένο, στο μεγαλύτερο μέρος της είναι αρκετά ευνοϊκή για σας.

Σκορπιός:

Κουρασμένους και προβληματισμένους σας βρίσκει μάλλον η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, αφού από τις πρώτες ημέρες του Γενάρη και μέχρι τώρα έχετε βιώσει αρκετά.

Τοξότης:

Ο Φλεβάρης οδεύει προς το τέλος του και αυτή η εβδομάδα είναι κομβικής σημασίας για σας.

Αιγόκερως:

Ο Φλεβάρης κλείνει τον κύκλο του με μάλλον θετικές προθέσεις ως προς εσάς, γιατί ακόμα και η πανσέληνος που θα γίνει στις 22 στην Παρθένο - και επηρεάζονται περισσότερο επιβαρυντικά Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες- σας επηρεάζει σχετικά... ξώφαλτσα.

Υδροχόος:

Μπορει τα απρόοπτα του τελευταίου καιρού να μη σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε, αλλά εδώ και εκεί συμβαίνουν και κάποια πράγματα που αναπτερώνουν την αισιοδοξία σας και την πίστη ότι υπάρχουν και άτομα που σας αγαπούν.

Ιχθείς:

Ο Φλεβάρης μάς αποχαιρετά και τη σκυτάλη θα πάρει ένας έντονος, δημιουργικός αλλά συγχρόνως και δύσκολος για σας Μάρτης.