Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 7 έως 14 Μαρτίου

07.03.2016
Για να είσαι προετοιμασμένη για το τι σε περιμένει την εβδομάδα αυτή δεν έχεις παρά να διάβασεις παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα έως και την Παρασκευή η Αφροδίτη σε μία ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση, για να δίνει χρώμα σ' αυτήν την εβδομάδα που θα φιλοξενήσει μία ηλιακή έκλειψη και μία νέα Σελήνη.

Ταύρος:

Η δεύτερη εβδομάδα του Μάρτη, παρότι είναι κάπως πιο βεβαρημένη λόγω της ηλιακής έκλειψης που θα γίνει στις 9 στους Ιχθύς, για σας από την Τρίτη και μετά θα είναι κάπως πιο... θωπευτική.

Δίδυμοι:

Ο Μάρτης αποκτά μία ιδιαίτερη σημασία από αυτήν την εβδομάδα και μετά, καθώς αρχίζουν να δημιουργούνται περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Καρκίνος:

Μπορεί η δεύτερη εβδομάδα του Μάρτη να έχει μια γενικότερη... ακαταστασία λόγω της ηλιακής έκλειψης και της νέας Σελήνης που γίνονται στις 9 στους Ιχθύς, αλλά αρχίζουν και δημιουργούνται κάποιες καλύτερες προοπτικές για σας.

Λέων:

Ο Μάρτης στη δεύτερη εβδομάδα του και παρ' όλο που αυτή είναι ιδιαίτερα ρευστή λόγω της ηλιακής έκλειψης της νέας Σελήνης που θα γίνει στις 9 στους Ιχθύς, για σας έχει και κάτι βοηθητικό.

Παρθένος:

Ο Μάρτης όσο περνούν οι ημέρες θα σας προβληματίζει όλο και περισσότερο, καθώς το πλανητικό σκηνικό γίνεται όλο και λιγότερο εύκολο για σας.

Ζυγός:

Αναμφίβολα η δεύτερη εβδομάδα του Μάρτη είναι κάπως ιδιαίτερη και οι επηρεασμοί στη διάθεση, την εργασία και τις διάφορες σχέσεις σας μπορεί να έχουν να κάνουν με εξωγενείς παράγοντες.

Σκορπιός:

Ο Μάρτης στη δεύτερη εβδομάδα και τα νέα θετικά στοιχεία που φέρνει ως προς εσάς είναι δύο και σημαντικά.

Τοξότης:

Η δεύτερη εβδομάδα του Μάρτη αποτελεί την απαρχή ενός σύνθετου -συχνά δε και πολύ... βαβουριάρικου- και κουραστικού διαστήματος, που θα προεκταθεί και πέραν του Φλεβάρη.

Αιγόκερως:

Σίγουρα η δεύτερη εβδομάδα του Μάρτη είναι κάπως ιδιαίτερη γενικότερα και αυτό το οφείλει στο ότι στις 9 φιλοξενεί την ηλιακή έκλειψη και τη νέα Σελήνη, φαινόμενα που θα λάβουν χώρα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Υδροχόος:

Είναι καπως ιδιαίτερη η δεύτερη εβδομάδα του και αυτό εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης και της νέας Σελήνης που θα γίνουν στις 9 στους Ιχθύς.

Ιχθείς:

Πρώταγωνιστες της εβδομάδας για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι ότι διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας -χρόνια σας πολλά και καλά- και ο δεύτερος γιατί η ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη γίνονται στις 9 στο ζώδιό σας.