Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 11 έως 18 Απριλίου

11.04.2016
Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι αστρλογικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας επάνω στο ζώδιό σου.

Κριός:

Η περίοδος των γενεθλίων σας συνεχίζεται και η δεύτερη εβδομάδα του Απρίλη φαίνεται πως φέρνει και ευχάριστα πράγματα.

Ταύρος:

Μπορεί ο Ερμής στο ζώδιό σας να προκαλεί μία ανησυχία και μία κάποια νευρικότητα, αλλά από την άλλη μεριά είναι ο υποκινητής και κάποιων θεμάτων και τομέων για μια γρηγορότερη και καλύτερη ρύθμιση.

Δίδυμοι:

Η παρουσία του Αρη απέναντί σας -ανταγωνισμός, καθυστερήσεις, τροποποίηση σχεδίων, ζήλια, γκρίνια και μπερδέματα- από τις αρχές του Μάρτη και μετά έχει δημιουργήσει πίεση και ρευστότητα παντού.

Καρκίνος:

Στο κυνήγι του χρήματος αλλά και της αγάπης σας έχει υποχρεώσει ο Απρίλης από τις 6 και μετά και όπως φαίνεται αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Λέων:

Ασφαλώς και η παρουσία του Ερμή δεν βοηθάει ιδιαίτερα -αντίθετα καθυστερεί, μπερδεύει και δημιουργεί δυσκολία στην επικοινωνία και τη συνεννόηση- το προχώρημα και την έκβαση πολλών θεμάτων, αλλά ο Απρίλης έχει και αρκετά θετικά.

Παρθένος:

Η ιδιαίτερα κουραστική περίοδος στην οποία μπήκατε από τις αρχές του Μάρτη -για έναν διαφορετικό λόγο και με έναν διαφορετικό τρόπο ο καθένας από σας- συνεχίζεται και σ' αυτήν την εβδομάδα αλλά υπάρχουν και κάποιες πιο θετικές ενδείξεις.

Ζυγός:

Ακόμα και αν σας πιέζει κάπως το γεγονός ότι είσαστε υποχρεωμένοι να κινείσθε πιο ομαδικά σεβόμενοι περιορισμούς και αποφάσεις αλλού ή άλλων, ο Απρίλης έχει και κάποια θετικά.

Σκορπιός:

Είναι αληθεια ότι η παρουσία του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας δυσχεραίνει κάπως τη γρήγορη και ομαλή έκβαση των πραγμάτων και θα πρέπει και σ' αυτήν την εβδομάδα να είσαστε περισσότερο παρατηρητικοί και αντικειμενικοί.

Τοξότης:

Η «μάχη» για την επικράτηση; Την αποτροπή προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων που μπορεί να δημιουργούν βάρος, πίεση, κούραση και ταλαιπωρία;

Αιγόκερως:

Με ένα θαυμάσιο πλανητικό τρίγωνο αποτελούμενο από τους Δία και Ερμή φαίνεται ότι ακόμα και αν στα οικονομικά δεν βγαίνει ακόμα... λευκός καπνός πολλά θετικά μπορούν να συμβούν.

Υδροχόος:

Με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και θα έλεγε κανείς ότι είναι μια μικρογραφία του Απρίλη.

Ιχθείς:

Ασφαλώς ούτε αυτή η εβδομάδα και ούτε και αυτός ο μήνας δεν θα καταφέρουν να εξαλείψουν ολότελα τους λόγους που νιώθετε τόσο πιεσμένοι, κουρασμένοι και προβληματισμένοι αλλά αυτή την εβδομάδα έχει και κάποια θετικά.