Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 20 έως 27 Ιουνίου

21.06.2016
Μάθε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα αυτή πατώντας επάνω στο ζώδιό σου!

Κριός:

Με ελπίδες αλλά και αρκετές υποχρεώσεις -οικονομικές και άλλες- σας βρίσκει το θερινό ηλιοστάσιο και η πανσέληνος που γίνεται το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουνίου.

Ταύρος:

Είναι σαφές ότι μία εβδομάδα που ξεκινάει με μία πανσέληνο μόνο... ακατάστατη μπορεί να θεωρηθεί. Αυτό για σας γιατί π.χ. για τα μεταβλητά ζώδια -Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες- περικλείει και μεγαλύτερες επιβαρύνσεις.

Δίδυμοι:

Συμπρωταγωνιστές της εβδομάδας με τον Τοξότη είσαστε ασφαλώς εσείς, αφού η πανσέληνος που θα γίνει τη Δευτέρα 20 θα γίνει στον δικό σας άξονα.

Καρκίνος:

Κάπως επεισοδιακό πραγματικά το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Θερινό Ηλιοστάσιο, ξεκίνημα των γενεθλίων σας -χρόνια σας πολλά και καλά- και τη Δευτέρα το πρωί μια πανσέληνος στον Τοξότη.

Λέων:

Φυσικό να νιώθετε πιεσμένοι ποικιλοτρόπως, κουρασμένοι, ανήσυχοι ή θυμωμένοι γιατί έχετε και σεις σοβαρούς λόγους.

Παρθένος:

Είναι όντως κάπως ρευστό και περίεργο το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Θερινό Ηλιοστάσιο -οι ημέρες από την 21η και μετά αρχίζουν να μικραίνουν- αλλά και μία καθοριστική για την έκβαση κάποιων πραγμάτων πανσέληνος που θα γίνει τη Δευτέρα 20 το πρωί στον Τοξότη.

Ζυγός:

Θερινό Ηλιοστάσιο 20-21 και μία πανσέληνος στις 20 στον Τοξότη αυξάνουν υποχρεώσεις και προκαλούν και κάποια αλλαγή στις προτεραιότητές σας.

Σκορπιός:

Το εναρκτήριο... λάκτισμα κάποιων καινούργιων δεδομένων και αλλαγών -στην εργασία, στις σπουδές, σε μια σχέση, μια συνεργασία ή στην πορεία ενός οικονομικού ή περιουσιακού θέματος- το έδωσε ο Αρης που από τις 28 Μαΐου... κατσικώθηκε στο ζώδιό σας.

Τοξότης:

Κομβική για ένα σοβαρό ή για αρκετά δευτερεύοντα θέματα μπορεί να θεωρηθεί αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της.

Αιγόκερως:

Ή εσείς πετάτε το... μπαλάκι στους άλλους - τον σύντροφο, τον συνέταιρο και τους στενούς συνεργάτες σας- προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους ή εσείς υποχρεούσθε να... χορέψετε στον ρυθμό που θα σας παίξει κάποιος απ' αυτούς.

Υδροχόος:

Σαφώς και νιώθετε αρκετά βάρη στο κεφάλι σας, αφού η περίοδος που διανύετε περίπου από τις 28 Μαΐου και μετά μόνο εύκολη και απλή δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ιχθείς:

Με αρκετά «ναι» αλλά και κάποια «όχι» ξεκινάει αυτή η εβδομάδα που είναι πλούσια σε ουράνια φαινόμενα.