4 μυστικά Feng Shui φέρνουν ισορροπία στη ζωή σου

16.07.2016
Σκοπός του Feng Shui είναι να φέρει ισορροπία στη ζωή μας. Δεν είναι δύσκολο να πετύχουμε την ηρεμία και την ισορροπία με τον Feng Shui της ευτυχίας, αρκεί να κάνουμε κάποιες μικροαλλαγές στον χώρο μας.

Αρχικά, δημιούργησε μια γωνιά στο σπίτι σου ή στο δωμάτιό σου ακόμα, τοποθετώντας αντικείμενα που σε κάνουν αν νιώθεις όμορφα, που σου ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις και σε κάνουν να αισθάνεσαι ήρεμη και δημιουργική.

Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η μεριά από την οποία κοιτάει το γραφείο σου. Πιο συγκεκριμένα, αν το γραφείο σου βλέπει σε τοίχο, η δουλειά θα επηρεάζει την διάθεσή σου και την ζωή σου γενικότερα. Άλλαξε θέση στο γραφείο σου και τοποθέτησέ το απέναντι από ένα παράθυρο, για να θυμάσαι την ζωή που έχεις εκτός δουλειάς.

Σύμφωνα με το Feng Shui, καλό θα ήταν να βάλεις χρώμα στο εσωτερικό του σπιτιού σου. αν προτιμάς τους λευκούς τοίχους στα δωμάτια του σπιτιού σου, μπορείς να δώσεις λίγο χρώμα με έναν πίνακα ζωγραφικής που θα ομορφύνει τον χώρο. Μάλιστα, καλό θα ήταν να δώσεις αντικείμενα και πράγματα που δεν χρησιμοποιείς πια, τα οποία πιθανόν σε κάποιους άλλους θα είναι πολύ χρήσιμα.