Αρμονία Αφροδίτης-Άρη: Απολαύστε μοναδικές στιγμές

07.07.2016
Το φαινόμενο του Ιουλίου είναι μια σειρά καλών όψεων στα ζώδια του νερού με επίκεντρο την αρμονία της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη από τον Σκορπιό. Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει το φαινόμενο του μήνα παρακάτω:

Αυτό το φαινόμενο ενισχύει συναισθηματικά πολλούς ανθρώπους, δίνει μια επιτάχυνση σε δημιουργικές δραστηριότητες, βοηθά αρκετούς να βρουν λύσεις βιοποριστικές και ανοίγει ορίζοντες ελευθερίας για όλους εκείνους που είχαν παγιδευτεί ή περιοριστεί σε αδιέξοδα και σε δυσκολίες. Ο Άρης σχηματίζει μια καλή όψη με τον Ήλιο καθώς και με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Οι περισσότεροι μπορούν να βρουν λύση και ανακούφιση, να ανεφοδιαστούν εκεί που πρέπει, να πετύχουν πίστωση χρόνου σε χρεωστικές υποθέσεις που τους απασχολούν, να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή ή τέλος να ψυχαγωγηθούν. Οτιδήποτε και αν ζήσουν αυτό τον μήνα, που θεωρείται μήνας πάθους και έντασης, θα αποτελέσει εφεδρεία ή εφόδιο για το επόμενο δύσκολο διάστημα που προβλέπεται το φθινόπωρο.

Οι δυσαρμονικές όψεις όμως στα μεταβλητά ζώδια μεταξύ Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα συνεχίζονται, που σημαίνει ότι οι κίνδυνοι υπάρχουν και όλοι πρέπει να προσέχουμε τις αυταπάτες, τις εξαπατήσεις των επιτήδειων και κάθε είδους φανατισμό. Οι ευνοούμενοι αναμφίβολα από αυτό το φαινόμενο είναι τα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες.

Τέλος, θεωρείται μέσα σε όλο το καλοκαίρι το καλύτερο διάστημα για διακοπές. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η αντοχή, η σταθερότητα, η επιμονή και η υπομονή. Αυτό αφορά όλα τα ζώδια και όλες τις κατηγορίες των ανθρώπινων πεπρωμένων.

Η ένταση της καθημερινότητας μπορεί να γίνει καλύτερα ελεγχόμενη και ο ανθρώπινος δυναμισμός
να υπηρετήσει την αναγκαιότητα.

Ο Άρης στον Σκορπιό, ορθόδρομος πλέον, μπορεί να μη στερεί τις δοκιμασίες, κυρίως στους ανθρώπους των σταθερών ζωδίων, αλλά δίνει και άλλες τόσες ευκαιρίες προκειμένου να δράσουν για να πετύχουν αυτό που χρειάζονται.

Η αρμονία του Ηλίου και της Αφροδίτης σε σχέση με τον Άρη βοηθά το ένστικτο και τη διαίσθηση και κάνει την ανθρώπινη ευαισθησία να οδηγηθεί ευκολότερα στην επιτυχία παρά στην ταλαιπωρία. Επίσης, δίνει την ευκαιρία της αποκατάστασης παρεξηγήσεων σε συνεργασίες και σχέσεις που μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Από την άλλη πλευρά, βοηθά μέσα από τη σύμπτωση, τη δημιουργία νέων σχέσεων, τονίζει την αλληλεγγύη σε εκείνους που τη χρειάζονται και αυξάνει τις καλές στιγμές στον έρωτα και στην αγάπη στους περισσότερους ανθρώπους, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αποτελεί, με δυο λόγια, ο μήνας
αυτός μια ανάπαυλα σε όσους αγωνίζονται και ταλαιπωρούνται.

Το αστρολογικό προφίλ του μήνα
Παροδική παγκόσμια ανάσα
Ο Ιούλιος είναι ένας πιο στρωτός μήνας στο πλαίσιο των πλανητικών όψεων. Ωστόσο, κυριαρχεί το
τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα από τις αρχές του 2015. Βέβαια ο Ήλιος με την Αφροδίτη και ο Άρης από τον Σκορπιό μετριάζουν την αντίδρασή τους σε σύγκριση με πριν. Όμως, η όψη αυτή δείχνει ότι η οικονομική κρίση συνοδεύεται και από κρίση πολιτισμική. Σε συνδυασμό αυτά τα δύο δημιουργούν δυσκολίες και στην επικοινωνία και στην επιβίωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. Ο πόλεμος των διάφορων «συμμοριών», θρησκευτικών και φυλετικών, μεταξύ τους συνεχίζεται. Οι επικυρίαρχοι αντιτίθενται ακόμα μία φορά στους παγκοσμιοποιητές και οι παγκοσμιοποιητές στους επικυρίαρχους.

Τα προβλήματα στην Ε.Ε. θα συνεχιστούν ταυτόχρονα με πολιτικές διαφωνίες και με τρομοκρατικές δραστηριότητες. Ο Άρης στον Σκορπιό πάντα δείχνει ή φέρνει δοκιμασίες στους ανθρώπους. Ο Δίας τερματίζει την πορεία του στην Παρθένο, αλλά ως αστέρας της τύχης βρίσκεται σε αδύναμη φάση και δεν μπορεί να δώσει πραγματικά σωτήριες λύσεις σε κράτη, ομάδες και ανθρώπους. Η θρησκεία παραμένει μπερδεμένη με τη δικαιοσύνη, με την έννοια ότι η τελευταία διαμορφώνει θέσεις για την πρώτη ή και σε
κάποιες άλλες χώρες το αντίθετο.

Το προσφυγικό θα συνεχίσει να απασχολεί και να προβληματίζει. Οι ΜΚΟ και οι χρηματοδοτήσεις τους αποκαλύπτονται περισσότερο σε μια πραγματικότητα που έκρυβαν. Δηλαδή αρχίζουν να παίρνουν ένα χρώμα κατευθυνόμενης αντίστασης κατά των κρατούντων πολιτειακών και πολιτικών κατεστημένων που κυβερνούν. Ο ρατσισμός και τα προβλήματα των μειονοτήτων αντί να εξαλείφονται αναθερμαίνονται και γενικώς η παγκόσμια ασυνεννοησία συνεχίζεται.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να έχει προβλήματα αλλά και η αντιπολίτευση παραμένει αδύναμη.
Θα έλεγε κανείς ότι μια παγκόσμια συνομωσία διαποτίζει το κλίμα και ένα πολύπλοκο σχέδιο περνάει από το ένα στάδιο στο άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί στο τέλος αυτής της δεκαετίας. Μέχρι τότε οι συζητήσεις και οι απόψεις θα πληθαίνουν, τα αδιέξοδα θα παραμένουν και οι πολίτες του κόσμου θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται για να επιβιώσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο είναι καλό κανείς τώρα να ξεκουράσει το σώμα και την ψυχή του, να ενισχύσει τις εφεδρείες του, να υπολογίσει τις δυνάμεις του στο εγγύς μέλλον και γενικότερα να πάρει μέτρα ασφάλειας εκεί που υποψιάζεται ότι θα τα χρειαστεί γιατί από τον Σεπτέμβριο και μετά ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο διάστημα ενώ προβλέπεται εξαιρετικά βαρύ και το χρονικό διάστημα του επόμενου χειμώνα. Ο χρόνος λοιπόν ας μη σπαταληθεί μόνο για την ψυχαγωγία αλλά καλό θα είναι να λειτουργήσει και για την πρόνοια.

ΦΩΤΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Βοήθεια σε όλα

Το φαινόμενο του μήνα ενισχύει σημαντικά τον παράγοντα της τύχης ή του καλώς γίγνεσθαι στα θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Βοηθά επίσης τις οικογενειακές σχέσεις να προχωρήσουν γενικότερα, δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες σε πολλούς να βρουν τις σωστές λύσεις σε τυχόν υπάρχοντα προβλήματα διαμονής που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν. Ο Άρης στον Σκορπιό βοηθά την αποτελεσματικότητά σας, σας εξοπλίζει προκειμένου να καταφέρετε να νικήσετε τους αντιπάλους σας και ταυτόχρονα δίνει ευκαιρίες να εξυπηρετηθείτε από τρίτους, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά.

ΛΕΩΝ
Ώρα ανταμοιβής

Για εσάς το φαινόμενο του μήνα έχει να κάνει με την αξιοποίηση ταλέντων, με την εκκαθάριση
εκκρεμοτήτων, με το ξεκαθάρισμα κάθε παρασκηνίου που λειτούργησε μέχρι τώρα εις βάρος σας για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής ή διαβίωσης, για την καλύτερη συνεργασία με τους δικούς σας ανθρώπους και επίσης για τις μεγάλες αποφάσεις που μπορείτε τώρα να πάρετε προκειμένου να ασκήσετε ένα καινούργιο επάγγελμα ή να ξεκινήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής είτε στο νχώρο που ζείτε είτε μεταναστεύοντας κάπου αλλού. Επίσης, θα παρατηρηθούν γεγονότα που θα σας πείσουν ότι αξίζει η συνέχιση του αγώνα σας ή θα σας ανταμείψουν για ό,τι έχετε προσφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρπάξτε την ευκαιρία!

Η πλανητική αρμονία Αφροδίτης Άρη θα σχετιστεί στη δική σας περίπτωση με ένα επιχειρηματικό ζήτημα που θα προχωρήσει, με την αποκατάσταση μιας σχέσης αγάπης, με την ενίσχυση της παραγωγής ή της δημιουργικότητας σας και με τη βελτίωση των συνθηκών ζωής σας. Επίσης, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε εκκαθαρίσεις και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων προκειμένου η συνέχεια της πορείας σας να είναι απαλλαγμένη από χρεωστικές εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Τέλος, ανεφοδιάστε όσο μπορείτε τη ζωή σας και τους τομείς που χρειάζονται ενίσχυση γιατί θα ακολουθήσουν δύο δύσκολοι και επεισοδιακοί μήνες. Όσοι μπορείτε κάντε τις διακοπές σας τώρα.

ΓΗ

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλαπλές ευκαιρίες

Το φαινόμενο του μήνα σας βοηθά να αξιοποιήσετε με πολύ καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τα εκφραστικά σας μέσα, να έχετε ευχάριστες συναντήσεις και επαφές, να ενισχύσετε αισθητά την ερωτική σας καθημερινότητα και, γιατί όχι, να καταφέρετε να αντικαταστήσετε τον παλιό σας σύντροφο με έναν καινούργιο, που θα μπορεί να καλύπτει αποτελεσματικότερα τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Μια άλλη εκδοχή για πολλούς από εσάς είναι η ανακάλυψη μιας καινούργιας αγάπης, η ευκαιρία μιας επαγγελματικής συνεργασίας που χρειαζόσασταν από πολύ καιρό, η υλοποίηση ενός σχεδίου και η απόκτηση ενός καινούργιου συμμάχου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανανεωθείτε!

Για εσάς το φαινόμενο του Ιουλίου έχει να κάνει την υλοποίηση προσδοκιών, με τις κρυφές αγάπες, τους καλούς σας φίλους, την υλοποίηση ενός ονείρου / απωθημένου. Γενικότερα, έχει να κάνει με την ενίσχυση της φήμης και της καριέρας σας, στο πλαίσιο που αυτό μπορεί να γίνει λόγο της φύσης της. Όπως και να έχει, θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να περάσετε καλά, κάτι που χρειάζεστε και δικαιούστε. Θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σας και θα μπορέσετε με πολλούς τρόπους να ανανεώσετε τη ζωή σας είτε ως συνθήκες είτε ως στυλ. Είναι ο καλύτερος μήνας να ξεκουραστείτε, να ερωτευθείτε ή να πάτε διακοπές. Μην τον αφήσετε να φύγει αναξιοποίητος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απολαύστε... υπεύθυνα!

Ευνοείστε πολύ σε αυτό το φαινόμενο στην αισθηματική σας ζωή. Ευνοείστε επίσης στην υλοποίηση δύσκολων προσδοκιών. Η αρμονία του Ηλίου και της Αφροδίτης σε σχέση με τον Άρη ανοίγει για
λίγο τον ορίζοντα της χαράς και σας οδηγεί σε ευχάριστα μέρη, πληθαίνει τις καλές στιγμές, ενισχύει τις όποιες απολαύσεις σας αφορούν και δημιουργεί μια νέα προοπτική στη ζωή σας για τον επόμενο χειμώνα. Αλλά και όσοι είστε καλυμμένοι αισθηματικά, η Αφροδίτη θα λειτουργήσει στον φιλικό και στον κοινωνικό χώρο. Οι προσκλήσεις δεν θα λείψουν επίσης, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες σε περίπτωση που πραγματικά νιώθετε ότι σας αφορούν.

ΑΕΡΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εύνοια για δουλειά και χρήμα

Για εσάς το φαινόμενο του μήνα ενισχύει σε αξιοσημέιωτο βαθμό τα εφόδια και τις λύσεις στα οικονομικά σας ζητήματα σε σχέση με μια καλύτερη εξέλιξη του εργασιακού χώρου. Βοηθά επίσης τους ελεύθερους επαγγελματίες καθώς επίσης και όσους από εσάς έχετε χρεωστικές εκκρεμότητες με το Κράτος. Το φαινόμενο του Ιουλίου διευκολύνει επίσης την υλοποίηση των επιθυμιών σας, καθώς έρχονται χρήματα τα οποία κρίνονται απαραίτητα για να τις υλοποιήσουν. Σε πολλές περιπτώσεις ενισχύει την καριέρα, βελτιώνει αισθητά τη δημόσια εικόνα σας και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε περισσότερες στιγμές ικανοποίησης ή ξεκούρασης.

ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκές αποφάσεις

Το φαινόμενο του μήνα έχει να κάνει περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής, με την προσπάθεια για λύση οικονομικών προβλημάτων, με την αξιοποίηση του παράγοντα της τύχης στη δουλειά ο οποίος με τη σειρά του θα συμβάλει στην οικονομική βελτίωση. Σας βοηθά να γίνετε πιο ρεαλιστές για να πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από εξαρτήσεις και δυσκολίες. Οι σχέσεις σας με σημαντικούς παράγοντες της ζωής σας μπορούν να γίνουν καλύτερες. Σας βοηθά επίσης να αποκτήσετε κάτι που θέλετε από καιρό, να γίνετε πιο εκτελεστικοί, να κάνετε μια αγορά που έχετε απωθημένη, ή τέλος να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς ως προς μια ιδιοκτησία ή μια ερωτική σχέση που φοβηθήκατε ότι θα χάνατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας στα πάνω του!

Η αρμονία Αφροδίτης-Άρη θα επηρεάσει πιο θετικά την ψυχολογία, την ερωτική ζωή και θα ενισχύσει τις σχέσεις σας. Ένα όνειρο που σχετίζεται με την ψυχαγωγία ή με τα ταξίδια μπορεί να πραγματοποιεί. Αύξηση της δημοτικότητας, εύνοια στην καριέρα ή μεγαλύτερος τζίρος για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα καλά αυτού το φαινομένου ενισχύουν την ψυχολογία σας και απομακρύνουν το άγχος και τον φόβο. Επίσης, κάνει κάποιους ανθρώπους πιο αλληλέγγυους σε εσάς αλλά και εσάς τους ίδιους να δικαιώνεστε επαγγελματικά και κοινωνικά. Οι νεότεροι θα έχετε την ευκαιρία να μετακινηθείτε πιο εύκολα ή να γίνετε κατακτητές της αγάπης και του έρωτα στο πλαίσιο των δικών σας αρεσκειών.

ΝΕΡΟ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκά αποτελέσματα

Το φαινόμενο του μήνα κυριαρχεί στο ζώδιό σας και σχετίζεται με αγαπημένα πρόσωπα, βοηθά πολλούς από εσάς να αποκτήσετε τον απόγονο που θέλετε, άλλους να κάνετε μια καινούργια επένδυση στην εργασία ή στην αγάπη. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό διάστημα προκειμένου να γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας ή οι εποχιακά εργαζόμενοι να καταφέρετε να έχετε ικανοποιητικότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Τέλος, η αρμονία αυτή ενισχύει το ηθικό μέρος αλλά την ίδια στιγμή
δίνει και περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τύχη με το μέρος σας

Εκείνο που ευνοείται από το φαινόμενο αυτού του μήνα είναι τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, η διεκπεραίωση δύσκολων υποθέσεων, η τακτοποίηση νομικών εκκρεμοτήτων, η συνάντηση με ανθρώπους που έχετε να δείτε
πολύ καιρό, ο προγραμματισμός των σπουδών σας. Αξιοποιήστε τον παράγοντα τύχης στην επικοινωνία και στην εργασία, κυρίως όταν αυτή έχει να κάνει με το εμπόριο και τον τουρισμό. Συναισθηματικά, η αρμονία των δυο πλανητών σάς δίνει την τύχη της ερωτικής κατάκτησης αλλά και της απόλαυσης των αισθήσεων. Είναι λοιπόν εποχή να αναθεωρήσετε πράγματα,
να ανασυγκροτήσετε τις συναλλαγές σας και να βρείτε τρόπους για να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Θετικά με διάρκεια

Για εσάς το φαινόμενο του Ιουλίου πρόκειται να λειτουργήσει βοηθητικά σε πολλούς τομείς και σε ανεφοδιασμούς ψυχολογικούς και αισθηματικούς. Έχετε έναν ολόκληρο μήνα στη διάθεσή σας προκειμένου να αδράξετε την ευκαιρία και να γεμίσετε τις εφεδρείες σας. Είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό επειδή θα ακολουθήσουν και πάλι μερικοί δύσκολοι μήνες μέχρι να κλείσει αυτή η χρονιά. Οι ταλαιπωρίες υποχωρούν, οι διευκολύνσεις πληθαίνουν και ακόμα και αν δεν είναι ορατά όλα αυτά, αναζητήστε τα και θα τα βρείτε. Οτιδήποτε καλό γίνει αυτό το διάστημα θα έχει διάρκεια και δεν μιλάμε μόνο για γνωριμίες και συμφωνίες, αλλά για ευνοϊκές συμπτώσεις, προσφορές και διάφορα αποκτήματα.

Πηγή: Άστρα και Όραμα