Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2016

30.06.2016
Το καλοκαίρι του 2016 είναι σίγουρα πολύ πιο άνετο σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, μολονότι με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Σκορπιό τον Ιούνιο και ορθόδρομη τον Ιούλιο, τα οικονομικά δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία. Βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό είναι σε μια προνομιακή θέση για την ερωτική μας ζωή ιδιαίτερα τον Ιούλιο. Όμως, τη διαφορά στην ψυχολογία μας θα την κάνει περισσότερο το φθινόπωρο. Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ
Το 2016 μέχρι τώρα σας ταλαιπώρησε λίγο περισσότερο απ’όσο ίσως περιμένατε ή σας ανάγκασε να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά (σχεδόν ωμά) κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό ή τον τομέα των οικονομικών. Το καλοκαίρι όμως θα βοηθήσει να πάρετε το αίμα σας πίσω. Δεν υπόσχομαι πως θα βγει αληθινή όποια ευχή ή φιλοδοξία σας προκύψει, σίγουρα όμως κάποιο μέρος από τις «μεγάλες προσδοκίες σας», ειδικά αν σχετίζονται με τα επαγγελματικά, θα πραγματοποιηθεί.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Και εδώ οι διαδρομές ήταν μάλλον «ανωμάλου δρόμου» μέχρι τώρα, χωρίς όμως να στερείστε των
ευκαιριών, να κάνετε κάτι ουσιαστικό για τις σχέσεις σας. Το φθινόπωρο, με τον Δία στον Ζυγό μετά τις 9/9 είναι η καλύτερη εποχή για να αφεθείτε στο παιχνίδι του φλερτ ή για να τονώσετε τις σχέσεις σας ή για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία κάποιας από αυτές. Μετά τις 12 Ιουλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου έχετε ένα παράθυρο στην τύχη με την Αφροδίτη στον Λέοντα στον τομέα των φλερτ και του έρωτα. Φυσικά και σ’αυτό το διάστημα αν είστε μόνοι δεν πρέπει να βιαστείτε να βαφτίσετε «μόνιμη σχέση» μια ενθουσιώδη γνωριμία. Το ίδιο διάστημα είναι το πιο θετικό για να κάνετε διακοπές ή κάποιο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να σταματήσετε να ανησυχείτε για όλους και όλα. Όχι γιατί από
τη μια μέρα στην άλλη θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας αλλά γιατί θα διαπιστώσετε με την είσοδο
του Αυγούστου, ότι όλα όσα σας έκαναν να αγανακτείτε και να υποφέρετε το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς, τώρα σας κάνουν μόνο να γελάτε και να απορείτε με τον εαυτό σας που δώσατε τόσο μεγάλη σημασία στο παρελθόν. Η αγωνία σας για σταθερότητα τελικά μετριάζεται από τα θαυμάσια αποτελέσματα των αλλαγών. Κι αν ακόμη δεν έχει γίνει έτσι σας υπόσχομαι ότι θα γίνει μέχρι το τέλος του 2016.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Ίσως το πιο ακανθώδες κεφάλαιο της χρονιάς μέχρι τώρα, αφού μερικές φορές οι συνθήκες ήταν αυτές που καταδίωκαν την σχέση ή τον γάμο σας κι όχι καθαυτήν η σχέση. Δηλαδή μπορεί οι αυξημένες ώρες δουλειάς και οι υποχρεώσεις του συντρόφου σας ή και οι δικές σας να έκαναν τη σχέση να ασφυκτιά από έλλειψη χρόνου αλλά και φροντίδας. Ή μπορεί τα πιεσμένα οικονομικά να έφερναν άγχος και εντάσεις. Σίγουρα
δεν φταίνε μόνον οι συνθήκες όταν μια σχέση τελειώνει, αλλά μην επωμιστείτε όλη την ευθύνη αν κάτι παρόμοιο συνέβη σε σας. Αν κουραστήκατε για τη σχέση σας τότε τον Αύγουστο με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορείτε να νιώσετε μικρές στιγμές ευτυχίας. Ιούνιος και Ιούλιος με την παρουσία του Άρη ανάδρομου αρχικά και μετά σε ορθή πορεία στον Σκορπιό θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το μέλλον της
σχέσης ή του γάμου σας, ενώ ο Σεπτέμβριος με την έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου φέρνει το οριστικό τέλος ή τη νέα αρχή σε μια ερωτική ιστορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήκετε στους ανθρώπους που γίνονται πολυμήχανοι όταν έρχονται αντιμέτωποι με κινδύνους και πίεση. Για σας τίποτε δεν είναι αξεπέραστο και σαν γνήσια παιδιά του Ερμή, πάντα σκαρφίζεστε διάφορα τρικ για να ξεγλιστράτε από τις κακοτοπιές. Το 2016 μέχρι τώρα σας πρόσφερε σύνθετες καταστάσεις με ευκαιρίες και προοπτικές από τη μια αλλά και με εμπόδια και δυσκολίες από την άλλη. Παρόμοια είναι η εικόνα και του καλοκαιριού, αφού ιδιαίτερα τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο κορυφώνεται η σύνοδος Άρη – Κρόνου απέναντι σας στον Τοξότη και ενεργοποιούνται και οι εκλείψεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας. Σε πιο ασφαλή και ικανοποιητικά μονοπάτια θα βαδίσετε μετά τις 9/9 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 27/9, που θα απομακρυνθεί η ενοχλητική επιρροή του Άρη από τον Τοξότη.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Για ένα πράγμα πρέπει πλέον να είστε σίγουροι στο κατώφλι του καλοκαιριού, ότι είναι δύσκολο να έχεις μια σχέση σταθερή και πολύχρονη και ταυτόχρονα να νιώθεις ερωτευμένος όπως την πρώτη εβδομάδα που γνωρίζεις κάποιον. Αυτά τα δύο δύσκολα συμβαδίζουν και συνήθως πρέπει να επιλέξετε με κριτήριο τις προτεραιότητές σας. Τα διπλά ταμπλό δεν οδηγούν πουθενά και σίγουρα όχι εσάς. Όσοι αποκτήσατε μια σχέση φέτος ή αποκτήσετε τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες πριν αρχίσετε να ονειρεύεστε
«σπίτι-παιδιά-σκύλο-κήπο», περιμένετε μέχρι τον Οκτώβρη και μετά με τις ευχές μου. Αν είστε στη φάση να βγείτε από μια σχέση γιατί βλέπετε ότι δεν πάει άλλο, τότε σίγουρα ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες – δικαιολογίες να το κάνετε. Θα σας προσφέρουν όμως κι άλλες τόσες να
το ξανασκεφτείτε και πιθανώς να αλλάξετε γνώμη. Το πιο ερωτικό διάστημα της δεκαετίας ξεκινά
μετά τις 9/9, με τον Δία να μπαίνει στον Ζυγό το οποίο θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσες εντάσεις μπορεί να αντέξει κάποιος μέσα σε έναν χρόνο, αναρωτιέστε στο κατώφλι του καλοκαιριού και με το δίκιο σας, αφού διάφορες πλανητικές διατάξεις σάς χόρεψαν άγρια, κυρίως στην καθημερινότητά σας. Όχι ότι στερηθήκατε ευκαιριών ή προόδου, απλώς για κάθε αλλαγή που συνέβη στην πορεία, το ψυχικό κόστος ήταν σημαντικό. Ευτυχώς, τα πράγματα καταλαγιάζουν αρκετά στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και ειδικά τον Ιούλιο, που μετράτε πλέον νίκες και όχι ήττες όπως μέχρι τώρα.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Χωρίς να είναι η προτεραιότητά σας το 2016, ο έρωτας δεν παύει να είναι σημαντικό κομμάτι της
ζωής σας. Βέβαια, τώρα πια δεν ψάχνετε κάτι που να σας ταιριάζει απλώς, αλλά το ιδανικό! Αρκετά δώσατε, θυσιάσατε ή ανεχτήκατε στις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει πλέον ούτε χρόνος ούτε διάθεση για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αναζητάτε την απόλυτη σχέση, τη σχέση ζωής και με τον Δία και τον Άρη στο πλευρό σας Ιούνιο και Ιούλιο έχετε αρκετές ευκαιρίες να τη βρείτε και να την κρατήσετε. Τώρα για όσους έχουν ήδη μια σχέση ή έναν γάμο ενδέχεται για μεγάλο διάστημα να νιώσουν ότι ο σύντροφός τους είναι κάπως απόμακρος. Μην περιμένετε να κάνει το πρώτο βήμα ο άλλος. Πάρτε εσείς πρωτοβουλία και πλησιάστε τον. Αν η σχέση έχει γερό υπόβαθρο, οι δονήσεις μόνο να την ενισχύσουν μπορούν. Στην αντίθετη περίπτωση ο δρόμος της αναζήτησης θα ανοίξει πολύ εύκολα.

ΛΕΩΝ

Κάτι λείπει μέχρι τώρα από τη γεύση της επιτυχίας για να ολοκληρωθεί και αυτό το κάτι φαίνεται ότι είστε αποφασισμένοι να το ψάξετε και να το κυνηγήσετε το καλοκαίρι του 2016. Προτεραιότητά σας είναι ακόμη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αφού κάποιες αλλαγές που ήδη έγιναν ή απλώς προοιωνίζονταν μέσα στο καλοκαίρι θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε και να κατακτήσετε νέους στόχους. Ιούνιος και Ιούλιος με τον Άρη ανάδρομο και σε ορθή πορεία στον δυσαρμονικό σας Σκορπιό δεν είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα. Θέματα που αφορούν είτε το σπίτι και την οικογένεια είτε την καριέρα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Τα διλήμματα που αντιμετωπίζετε είναι πολλά και μάλλον δεν θα σταματήσουν να υφίστανται
και τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού από τη μια η ανάγκη σας να νιώσετε επιθυμητοί και αρεστοί θα σας οδηγεί σε επιλογές που δεν συμφωνούν με άλλες παραμέτρους και από την άλλη η ανάγκη σας για ασφάλεια και επικοινωνία θα πιέζει για πιο «λογικές» επιλογές. Η Νέα Σελήνη στις 2/8 είναι αρκετά διαφωτιστική στο τι πρέπει να κάνετε και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12/7 και μέχρι τις 5/8 θα βρείτε τρόπους να προσελκύσετε αυτό που ζητάτε: Μία ακόμη περιπέτεια ή μια πιο ουσιαστική σχέση. Από σας εξαρτάται! Τον Αύγουστο προσέξτε μήπως τα σημάδια που λαμβάνετε και τα θεωρείτε ερωτικά είναι απλώς «ιδέα» σας ή μόνο η επιθυμία σας την οποία προβάλλετε στο αντικείμενο του πόθου σας. Το τέλος Αυγούστου είναι ζόρικο κι ίσως απογοητευθείτε από μια ερωτική σχέση ή ένα φλερτ. Μην το βάζετε κάτω. Μετά τις 9/9 όλα θα βελτιωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν μέχρι τώρα νιώθατε ότι κανείς δεν εκτιμά τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και ότι προσπαθούσατε περισσότερο απ’όσο άλλοι για να στηρίξετε τις θέσεις και να αποδείξετε τη σκληρή δουλειά σας, τότε το καλοκαίρι και κυρίως ο Ιούλιος θα σας βγάλει από αυτό το τέλμα, αφού θα σας δώσει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης αλλά κυρίως εμπιστοσύνης και σεβασμού από τους γύρω σας (σχέσεις, φίλους, συνεργάτες). Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για σας και είναι πραγματικοί φίλοι. Μην τους γυρνάτε την πλάτη γιατί αυτοί θα βοηθήσουν σε όλα τα μέτωπα τους επόμενους μήνες.
Ο Δίας στο ζώδιό σας μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα γιατί πλήττονταν ταυτόχρονα από Κρόνο και Ποσειδώνα, σε κάθε περίπτωση όμως σας προστατεύσει μέχρι τις 8/9.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Αν και ανήκετε στα ζώδια της γης γεμάτοι ρεαλισμό και πρακτικότητα, στα θέματα του έρωτα είστε λίγο αιθεροβάμονες, για να το πω κομψά. Αν δεν το πληρώσατε αυτό ήδη ακριβά, πιθανώς να συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο με ανυπολόγιστες συνέπειες στο ερωτικό σας μέλλον. Κάτι μου λέει όμως ότι το πληρώσατε μες στο 2016 και το κόστος τουλάχιστον θα σας βγει σε καλό αφού ωριμάσατε, προσγειωθήκατε και τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα στην ερωτική σας ζωή. Έτσι, αν ακόμη παίζεται μια σχέση στη ζωή σας και δεν έχει τελειώσει οριστικά τώρα θα προσπαθήσετε με νύχια και δόντια να την περισώσετε κι όχι από ανασφάλεια ή άγχος για να μείνετε μόνοι, αλλά γιατί επιτέλους έχετε καταλάβει ότι τα περισσότερα λάθη που βόλευαν τον άλλο τα διαπράξατε εσείς. Αν είστε μόνοι, τον Αύγουστο δοκιμάστε την τύχη σας με μια νέα γνωριμία και αν νιώθετε τη μεγάλη ανάγκη να επιστρέψετε κάπου μη χάσετε την ευκαιρία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από 5/8 μέχρι τις 30/8.

ΖΥΓΟΣ

Κοιτάζοντας πίσω στο 2016 έπειτα από αρκετά χρόνια, παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τους αγώνες που χρειάστηκε και θα χρειαστεί να δώσετε, σίγουρα θα το κατατάξετε ανάμεσα στις χρονιές σταθμούς στη ζωή σας, αφού ειδικά στο δεύτερο εξάμηνό του θα σας δώσει ό,τι σας στέρησε στο πρώτο και ακόμη περισσότερα ώστε να μπορέσετε να ανέλθετε, να κυνηγήσετε την επιτυχία και κυρίως να αποκτήσετε έναν μεγάλο κύκλο συμπαθούντων και υποστηρικτών. Δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε! Το καλοκαίρι, χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, δεν υπόσχεται πολλά. Θα σας ανταμείψει περισσότερο ο Αύγουστος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και το φθινόπωρο μετά τις 9/9, που περνά στο ζώδιό σας ο μεγάλος ευεργέτης Δίας.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Μεγάλος πονοκέφαλος, το 2016, ο έρωτας στη ζωή σας και πολλά τα παιχνίδια που σας έπαιξε
και σας έφερε στα όρια σας. Δεν δοκιμάστηκαν απλώς οι σχέσεις σας, αλλά κυρίως η στάση σας απέναντι σε αυτές. Κι εκεί κάπου προέκυψαν και τα διλήμματα, αφού ο φόβος της μοναξιάς ή της απόρριψης ήταν πάντα η πρωταρχική αιτία να κάνετε συμβιβασμούς και να μένετε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούσαν. Όλα αυτά όμως σιγά σιγά θα ανήκουν στο παρελθόν κι από τις 9/9 και μετά θα νιώθετε πολύ καλύτερα.

Ο μήνας που θα αναπτερώσει το ηθικό σας είναι ο Αύγουστος, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας στο τέλος του και να σας δίνει επιτέλους το πάνω χέρι. Τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο γρήγορα και με την είσοδο του Δία στον Ζυγό στις 9/9 θα περάσετε ένα ονειρεμένο φθινόπωρο σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ο έρωτας θα γίνει προτεραιότητά σας για τους καλύτερους λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύο ήταν τα καυτά θέματα της χρονιάς μέχρι τώρα που σας απασχολούν έντονα και το καλοκαίρι. Τα οικονομικά από τη μια, όπου η ανασφάλειά σας για το αν θα έχετε και αύριο την άνεση και τα μέσα που θέλετε να υποστηρίξετε τον καινούριο σας τρόπο ζωής δεν φεύγει με τίποτε, παρά τις προόδους σας, και από την άλλη τα ερωτικά σας, όπου τα διλήμματα και οι αποφάσεις που κληθήκατε να πάρετε σας άφησαν άυπνους για αρκετές νύχτες. Το καλοκαίρι θα περάσουν από τεστ αντοχής οι επιλογές σας και στους δύο τομείς.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Με τον Άρη στο ζώδιό σας στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ανάδρομο σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου και ορθό μέχρι τις 2 Αυγούστου, το σεξαπίλ σας θα είναι ιδιαίτερα έντονο και θα έλκετε πολλούς θαυμαστές.
Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια σχέση προτιμήστε όμως τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Σούπερ ερωτικός θα είναι και ο Οκτώβριος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αν απογοητευθείτε από τα ευρήματα του καλοκαιριού. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί Ιούνιο και Ιούλιο γιατί μπορεί να προκύπτουν εντάσεις για το παραμικρό με το έτερον ήμισυ ή μπορεί οι διάφορες προκλήσεις από το περιβάλλον σας να μη σας επιτρέψουν να είστε αφοσιωμένοι ψυχή τε και σώματι στον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Άρη για πολλούς μήνες μέχρι τις 27/9, κατ’εξαίρεση φέτος στο ζώδιό σας, σας φέρνει στα όρια σας από πλευράς κούρασης, υπερπροσπάθειας κι αντοχών. Από την άλλη βέβαια ο Άρης σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε τη δύναμη σας και κυρίως λειτουργεί ως ενισχυτικό της αυτοπεποίθησής σας. Μέχρι τον Αύγουστο οι διαθέσεις σας θα εναλλάσσονται από το άσπρο στο μαύρο, αλλά και οι προβληματισμοί σας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σ’αυτό της καριέρας θα ενταθούν. Οι απαντήσεις πάντως που περιμένετε (γιατί σίγουρα περιμένετε) δεν πρόκειται να έλθουν πριν το τέλος του Σεπτέμβρη, εκτός αν είστε πολύ τυχεροί και ξέρετε τι μέλλει γενέσθαι από τον Ιούλιο ακόμη. Η υπομονή σας, όμως, θα ανταμειφθεί με τα καλύτερα νέα και στον οικονομικό και στον συναισθηματικό τομέα!

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Μην περιμένετε να σας πω πως θα σας φύγει αυτή η αίσθηση του ανικανοποίητου που έχετε στα ερωτικά, γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στους καλοκαιρινούς μήνες. Είστε Τοξότες και δύσκολα μένετε ευχαριστημένοι μ’αυτό που έχετε. Συνήθως αυτό που δεν έχετε σας γυαλίζει περισσότερο... μέχρι να το αποκτήσετε και να το παρατήσετε για κάτι άλλο στον ορίζοντα που δεν έχετε. Αυτό δεν
σημαίνει ότι δεν είστε ευτυχισμένοι ή ότι κανένας δεν είναι ικανός να σας προσφέρει αυτά που ζητάτε σε μια σχέση. Βέβαια, από τον Μάρτιο μέχρι τώρα οι ανησυχίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και εξαιτίας της παρουσίας του Άρη σε συνδυασμό με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Μια τέτοια θέση δύο πράγματα μπορεί να δώσει μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη μια πιο δυνατή σχέση έπειτα από αρκετές δοκιμασίες ή μια άλλη σχέση. Το μάθημά σας όμως για το φετινό καλοκαίρι είναι να μάθετε να εκτιμάτε αυτό που έχετε, πριν φτάσετε να μην το έχετε πια! Η πανσέληνος στο ζώδιό σας τον Ιούνιο και η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο τέλος Αυγούστου σε συνδυασμό με την έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο για τα καλά στη ζωή σας. Τα σπουδαία, πιο ικανοποιητικά και πιο ευχάριστα στον τομέα σχέσεις θα έρθουν με την είσοδο του Δία στον Ζυγό μετά τις 9/9!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν φτάσατε μέχρι εδώ με την αίσθηση ότι έχετε τα χέρια σας άδεια, ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο και δεν σας παρέχει ασφάλεια, τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί σημαίνει ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος να αναπτυχθούν καινούρια πράγματα στην ζωή σας που να σας ικανοποιούν περισσότερο. Τα πράγματα αυτά, οι καταστάσεις, οι άνθρωποι δεν θα έρθουν φυσικά να σας χτυπήσουν την πόρτα αλλά όσο μεγάλος κι αν είναι ο κόπος σας για να τα αποκτήσετε, το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Φορτίστε μπαταρίες, απολαύστε τις διακοπές σας και τις σχέσεις σας και μη φορτώνεστε
με υποχρεώσεις και «πρέπει».

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Έχετε τη φήμη του υπολογιστή, του ψυχρού εκτελεστή και κανένα αστρολογικό βιβλίο δεν μιλάει για το πόσο ρομαντικοί, ευαίσθητοι και τρυφεροί μπορείτε να γίνετε...Το 2016 έβγαλε στην επιφάνεια μια πλευρά σας που δεν πατάει στην γη αλλά μπορεί να ταξιδεύει στο όνειρο... αρκεί ο συνεπιβάτης να τον εμπνέει! Και νομίζω ότι ήδη βρήκατε ή αναμένετε πολύ σύντομα να τον βρείτε αυτό τον τόσο σημαντικό συνεπιβάτη που δίνει χρώμα και έμπνευση στην ζωή σας. Ο Δίας σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας παράλληλα με τον Άρη στον Σκορπιό και την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα μισά του Ιουνίου και μέχρι αρχές Αυγούστου δεν φέρνουν μόνο καλά νέα, φέρνουν πληρότητα, ικανοποίηση, ευτυχία και κυρίως ίαση των τραυμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2016 προσπαθήσατε να γεμίσετε τη ζωή σας με πιο ουσιαστικά πράγματα. Σας κούρασαν πολύ και οι σχέσεις σας αλλά και η δουλειά, για να μη μιλήσουμε για τα οικονομικά σας. Περισσότερη ουσία
θα αναζητήσετε και το καλοκαίρι αλλά κυρίως περισσότερες επιλογές και η αλήθεια είναι ότι θα τις έχετε. Μένει μόνο να τις εκμεταλλευθείτε σωστά. Άλλωστε, φημίζεστε για το ένστικτό σας και κυρίως για τη διορατικότητα σας. Κι αν είχε εξασθενήσει το προηγού μενο διάστημα, μετά τις 9/9 επιστρέφει με τιμή και δόξα κοντά σας! Από τους καλοκαιρινούς μήνες οι πιο ζόρικοι είναι Ιούνιος και Ιούλιος. Αυτοί είναι και μήνες ξεκαθαρισμάτων σε πολλά επίπεδα.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Δεν ήταν εύκολο ειδικά το πρώτο μισό του 2016 να καταλάβετε τι παίζεται στον ερωτικό τομέα στη ζωή σας. Τι παίζεται βασικά με τις δικές σας επιθυμίες... Χωρίς σημαντικές βοήθειες σε αυτό το τομέα του ωροσκοπίου σας οι ευκαιρίες να βρεθείτε ερωτευμένοι δεν ήταν πολλές κι όσες υπήρχαν ήταν μάλλον επιφανειακές. Αν ήδη έχετε μια σχέση ή έναν γάμο το άγχος και η ανασφάλεια είναι εξαιρετικά εντονότερα αφού τον Ιούνιο και τον Ιούλιο με τον Άρη στον Σκορπιό το ζόρι είναι μεγαλύτερο. Μετά τις 2/8 όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται αρκετά αφού η εμπιστοσύνη σας στον σύντροφό σας και αντίστροφα αποκαθίσταται και βαθαίνουν οι δεσμοί σας μαζί του. Αν είστε μόνοι αναζητήστε την τύχη σας 12 Ιουλίου με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου ενδεχομένως να έχετε ξεκαθαρίσματα και σε φιλικές σχέσεις ή να βιώσετε μεγαλύτερη απογοήτευση σε μια σημαντικής σχέση σας. Το φθινόπωρο μετά τις 9/9 έρχεται με μεγάλες υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2016 μέχρι τώρα κύλησε σχετικά καλά, αφού και ευκαιρίες προόδου σας προσέφερε και νέους
ορίζοντες σας άνοιξε παντού. Βέβαια, μέχρι τον Ιούνιο με τον Άρη στον Τοξότη, τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα ,εδώ και κάποιες εβδομάδες όμως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει. Ο Άρης στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τους πλανήτες στον Καρκίνο κάνουν Ιούνιο και Ιούλιο θετικούς μήνες για να σημειώσετε πρόοδο σε όλα τα μέτωπα. Η επιστροφή του Άρη στον Τοξότη στις 2/8 δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε ξεκούραστες και ανέμελες διακοπές ή πιθανώς να σηματοδοτεί μεγαλύτερες ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο ακόμη και μες στο καλοκαίρι.

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ
Ιούνιο και Ιούλιο φαίνεται ότι κρατάτε αρκετούς άσους στο μανίκι. Χρειάζεστε μόνο ένα καλό timing για να τους χρησιμοποιήσετε. Με την έκλειψη απέναντι στο ζώδιό σας τα ερωτικά παίρνουν προτεραιότητα τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη αν και με τις πιέσεις του Άρη και του Κρόνου στα επαγγελματικά ίσως το φεγγάρι αυτό σας κάνει κάπως κυκλοθυμικούς. Πριν πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σας ξανασκεφτείτε το και προτιμήστε να το αναβάλετε για τον Οκτώβριο. Αν είστε μόνοι ακόμη, βάλτε πλώρη για νέες γνωριμίες και κατακτήσεις από 17/6 μέχρι 12/7 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Κάτι αρκετά σημαντικό για τις γυναίκες Ιχθύες είναι ότι μπορείτε πιο εύκολα να συλλάβετε ένα παιδί αν είναι στα σχέδιά σας.

Πηγή: Άστρα και Όραμα