Kαλοκαίρι 2016: Οι οικονομικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03.07.2016
Το καλοκαίρι του 2016 είναι σίγουρα πολύ πιο άνετο σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, μολονότι με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Σκορπιό τον Ιούνιο και ορθόδρομη τον Ιούλιο, τα οικονομικά δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία. Βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό είναι σε μια προνομιακή θέση για την ερωτική μας ζωή ιδιαίτερα τον Ιούλιο. Όμως, τη διαφορά στην ψυχολογία μας θα την κάνει περισσότερο το φθινόπωρο. Παρακάτω οι αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπίλιου:

ΚΡΙΟΣ
Το 2016 μέχρι τώρα σας ταλαιπώρησε λίγο περισσότερο απ’όσο ίσως περιμένατε ή σας ανάγκασε να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά (σχεδόν ωμά) κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό ή τον τομέα των οικονομικών. Το καλοκαίρι όμως θα βοηθήσει να πάρετε το αίμα σας πίσω. Δεν υπόσχομαι πως θα βγει αληθινή όποια ευχή ή φιλοδοξία σας προκύψει, σίγουρα όμως κάποιο μέρος από τις «μεγάλες προσδοκίες σας», ειδικά αν σχετίζονται με τα επαγγελματικά, θα πραγματοποιηθεί.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Ήταν και εξακολουθεί να είναι ο πιο πολύταραχος τομέας της ζωής σας την τελευταία οκταετία, αφού εξαιτίας του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας νιώσατε έντονη δυσαρέσκεια είτε με το αντικείμενο είτε με τις συνθήκες δουλειάς είτε ακόμη αναγκαστήκατε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Πολλοί εγκαταλείψατε μια
δουλειά ψάχνοντας το όνειρο ή κάποιοι από σας νιώσατε έντονα ότι «δεν πάει άλλο» και ψάξατε την τύχη σας αλλού ακόμη και στο εξωτερικό. Πονεμένος και ο οικονομικός τομέας με τον Άρη για αρκετούς μήνες στον Σκορπιό ανάδρομο και ορθό φέτος.
Πάντως, μέχρι τις 2 Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποιες οφειλές του παρελθόντος και πιθανώς να βάλετε και βάσεις για νέα έσοδα. Ο Άρης μετά τις 2/8 μπαίνει στον Τοξότη
όπου σας ευνοεί και σας ωθεί να κάνετε κινήσεις και να ενεργοποιηθείτε σε όλα τα επίπεδα για να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να σταματήσετε να ανησυχείτε για όλους και όλα. Όχι γιατί από
τη μια μέρα στην άλλη θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας αλλά γιατί θα διαπιστώσετε με την είσοδο
του Αυγούστου, ότι όλα όσα σας έκαναν να αγανακτείτε και να υποφέρετε το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς, τώρα σας κάνουν μόνο να γελάτε και να απορείτε με τον εαυτό σας που δώσατε τόσο μεγάλη σημασία στο παρελθόν. Η αγωνία σας για σταθερότητα τελικά μετριάζεται από τα θαυμάσια αποτελέσματα των αλλαγών.Κι αν ακόμη δεν έχει γίνει έτσι σας υπόσχομαι ότι θα γίνει μέχρι το τέλος του 2016.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Ίσως όλα όσα έχετε σχεδιάσει να κάνετε το καλοκαίρι να παραμείνουν στα χαρτιά ή στο μυαλό σας, αφού η αξιοποίησή τους μπορεί πρακτικά να είναι αδύνατη μέχρι τέλος Ιουλίου τουλάχιστον, αλλά τους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς θα υπάρξει σημαντική πρόοδος με κορυφαίο μήνα τον Σεπτέμβριο, όπου για πρώτη φορά οι οικονομικές ανταμοιβές θα ισορροπούν τις πολλές ώρες δουλειάς και προσπάθειας. Μετά τις 9/9 προωθήστε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με τον Δία στον Ζυγό γιατί εύκολα θα σας βγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήκετε στους ανθρώπους που γίνονται πολυμήχανοι όταν έρχονται αντιμέτωποι με κινδύνους και πίεση. Για σας τίποτε δεν είναι αξεπέραστο και σαν γνήσια παιδιά του Ερμή, πάντα σκαρφίζεστε διάφορα τρικ για να ξεγλιστράτε από τις κακοτοπιές. Το 2016 μέχρι τώρα σας πρόσφερε σύνθετες καταστάσεις με ευκαιρίες και προοπτικές από τη μια αλλά και με εμπόδια και δυσκολίες από την άλλη. Παρόμοια είναι η εικόνα και του καλοκαιριού, αφού ιδιαίτερα τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο κορυφώνεται η σύνοδος Άρη – Κρόνου απέναντι σας στον Τοξότη και ενεργοποιούνται και οι εκλείψεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας.Σε πιο ασφαλή και ικανοποιητικά μονοπάτια θα βαδίσετε μετά τις 9/9 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 27/9, που θα απομακρυνθεί η ενοχλητική επιρροή του Άρη από τον Τοξότη.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Το καλοκαίρι μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να μη διστάσετε ή να μην «αργήσετε» να τις αρπάξετε από τα μαλλιά, ιδιαίτερα τον Ιούλιο. Η αντίθεση Άρη-Κρόνου προς το ζώδιό σας τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο μπορεί να φέρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό ή και αγωνία για το μέλλον της καριέρας σας. Προσπαθήστε να πιέσετε όσο γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσες εντάσεις μπορεί να αντέξει κάποιος μέσα σε έναν χρόνο, αναρωτιέστε στο κατώφλι του καλοκαιριού και με το δίκιο σας, αφού διάφορες πλανητικές διατάξεις σάς χόρεψαν άγρια, κυρίως στην καθημερινότητά σας. Όχι ότι στερηθήκατε ευκαιριών ή προόδου, απλώς για κάθε αλλαγή που συνέβη στην πορεία, το ψυχικό κόστος ήταν σημαντικό. Ευτυχώς, τα πράγματα καταλαγιάζουν αρκετά στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και ειδικά τον Ιούλιο, που μετράτε πλέον νίκες και όχι ήττες όπως μέχρι τώρα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Με τον Άρη στον τομέα εργασίας από τις 2/8 και μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, το πιθανότερο
είναι να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά ακόμη και το καλοκαίρι. Βέβαια, το κλίμα δεν θα είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και ανέφελο, αφού οι ανταγωνιστές σας αυξάνονται συνεχώς. Βέβαια, μαζί αυξάνονται και οι ευκαιρίες να ανοίξουν πόρτες που ούτε καν τολμούσατε να φανταστείτε. Με λίγη μετριοπάθεια και με αποφυγή των παιχνιδιών δύναμης που θα παίζονται δίπλα σας, θα διώξετε πολλά από τα κακώς κείμενα.
Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είναι σημαντικό να προφυλάξετε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

ΛΕΩΝ

Κάτι λείπει μέχρι τώρα από τη γεύση της επιτυχίας για να ολοκληρωθεί και αυτό το κάτι φαίνεται ότι είστε αποφασισμένοι να το ψάξετε και να το κυνηγήσετε το καλοκαίρι του 2016. Προτεραιότητά σας είναι ακόμη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αφού κάποιες αλλαγές που ήδη έγιναν ή απλώς προοιωνίζονταν μέσα στο καλοκαίρι θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε και να κατακτήσετε νέους στόχους. Ιούνιος και Ιούλιος με τον Άρη ανάδρομο και σε ορθή πορεία στον δυσαρμονικό σας Σκορπιό δεν είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα . Θέματα που αφορούν είτε το σπίτι και την οικογένεια είτε την καριέρα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Είναι καιρός τώρα που νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε το lifestyle σας αλλά τα οικονομικά σας δεν το επέτρεπαν. Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι το φθινόπωρο θα πέσετε πάνω σε κάποια φλέβα χρυσού, θα έχετε στη διάθεση σας όλα τα μέσα για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Μάλιστα, ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός σας θα προέρχεται από μια δραστηριότητα που πιθανώς να είναι χόμπι σας. Η ευχαρίστηση από τη δουλειά και οι οικονομικές απολαβές για πρώτη φορά έπειτα από καιρό μπορούν και θα συμβαδίσουν. Ιούνιος και Ιούλιος θα κρίνουν πολλά για το μέλλον μιας δουλειάς. Δεν είναι καλοί μήνες για ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν μέχρι τώρα νιώθατε ότι κανείς δεν εκτιμά τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και ότι προσπαθούσατε περισσότερο απ’όσο άλλοι για να στηρίξετε τις θέσεις και να αποδείξετε τη σκληρή δουλειά σας, τότε το καλοκαίρι και κυρίως ο Ιούλιος θα σας βγάλει από αυτό το τέλμα, αφού θα σας δώσει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης αλλά κυρίως εμπιστοσύνης και σεβασμού από τους γύρω σας (σχέσεις, φίλους, συνεργάτες). Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για σας και είναι πραγματικοί φίλοι. Μην τους γυρνάτε την πλάτη γιατί αυτοί θα βοηθήσουν σε όλα τα μέτωπα τους επόμενους μήνες.
Ο Δίας στο ζώδιό σας μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα γιατί πλήττονταν ταυτόχρονα από Κρόνο και Ποσειδώνα, σε κάθε περίπτωση όμως σας προστατεύσει μέχρι τις 8/9.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Ο Ιούλιος κυρίως παρέχει ευκαιρίες και προοπτικές όχι μόνο για το κεφάλαιο καριέρα και την επαγγελματική σας καταξίωση, αλλά και για το πορτοφόλι σας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο
Αύγουστος κυρίως μέχρι τις 20/8 γιατί μετά η δύσκολη επιρροή Άρη – Κρόνου από τον Τοξότη και η επερχόμενη έκλειψη στο ζώδιό σας δημιουργούν δυσκολίες και ένταση. Ο Σεπτέμβριος είναι δύσκολος
μήνας στα επαγγελματικά κυρίως γιατί σας φορτώνει με άγχος και ευθύνες. Ενδέχεται, βέβαια, αυτές να προέρχονται και από το περιβάλλον της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

Κοιτάζοντας πίσω στο 2016 έπειτα από αρκετά χρόνια, παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τους αγώνες που χρειάστηκε και θα χρειαστεί να δώσετε, σίγουρα θα το κατατάξετε ανάμεσα στις χρονιές σταθμούς στη ζωή σας, αφού ειδικά στο δεύτερο εξάμηνό του θα σας δώσει ό,τι σας στέρησε στο πρώτο και ακόμη περισσότερα ώστε να μπορέσετε να ανέλθετε, να κυνηγήσετε την επιτυχία και κυρίως να αποκτήσετε έναν μεγάλο κύκλο συμπαθούντων και υποστηρικτών. Δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε! Το καλοκαίρι, χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, δεν υπόσχεται πολλά. Θα σας ανταμείψει περισσότερο ο Αύγουστος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και το φθινόπωρο μετά τις 9/9, που περνά στο ζώδιό σας ο μεγάλος ευεργέτης Δίας.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς σάς παρέχει περισσότερες ευκαιρίες να ψάξετε για καινούργιους πόρους αλλά και για να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό τομέα. Ειδικά ο Σεπτέμβρης είναι μήνας σταθμός για την
καριέρα σας αφού οι αλλαγές που θα προκύψουν θα σας φέρουν και σε ένα διαφορετικό οικονομικό αλλά και επαγγελματικό στάτους. Όμως και το καλοκαίρι κάτι δίνει, ιδιαίτερα ο Ιούλιος. Αυτό τον μήνα διαπραγματευθείτε, επωφεληθείτε από ευκαιρίες προαγωγής που μπορεί να υπάρξουν εξαιτίας ας πούμε μιας αναδιοργάνωσης στην εταιρεία που εργάζεστε ή στείλτε βιογραφικά και χτυπήστε πόρτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύο ήταν τα καυτά θέματα της χρονιάς μέχρι τώρα που σας απασχολούν έντονα και το καλοκαίρι. Τα οικονομικά από τη μια, όπου η ανασφάλειά σας για το αν θα έχετε και αύριο την άνεση και τα μέσα που θέλετε να υποστηρίξετε τον καινούριο σας τρόπο ζωής δεν φεύγει με τίποτε, παρά τις προόδους σας, και από την άλλη τα ερωτικά σας, όπου τα διλήμματα και οι αποφάσεις που κληθήκατε να πάρετε σας άφησαν άυπνους για αρκετές νύχτες. Το καλοκαίρι θα περάσουν από τεστ αντοχής οι επιλογές σας και στους δύο τομείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Καλώς ή κακώς, εκπροσωπείτε ένα ζώδιο για το οποίο το χρήμα και η οικονομική άνεση είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Και αν κρίνω από αυτό που προέκυψε φέτος στο πορτοφόλι σας, ξενυχτήσατε πολλά βράδια με αγωνία! Κάποιες λάθος επιλογές σε επενδύσεις, κάποιες αντιξοότητες της τύχης σάς έκαναν αρκετά ανασφαλείς για το αύριο και από την άλλη οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σας δεν σας έδωσαν περιθώρια βελτίωσης του εισοδήματός σας. Αυτό όμως είναι το παρελθόν, πάει τελείωσε! Από το καλοκαίρι σιγά σιγά η εικόνα των οικονομικών σας αλλάζει μαζί ίσως και με τη δουλειά που κάνετε. Μη φοβάστε την αλλαγή και το ρίσκο! Φροντίστε μόνο να την πραγματοποιήσετε μαζί με ό,τι άλλη συμφωνία ή συνδιαλλαγή θέλετε να πραγματοποιήσετε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο κι όχι τον Ιούνιο, με τον ανάδρομο Άρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Άρη για πολλούς μήνες μέχρι τις 27/9, κατ’εξαίρεση φέτος στο ζώδιό σας, σας φέρνει στα όρια σας από πλευράς κούρασης, υπερπροσπάθειας κι αντοχών. Από την άλλη βέβαια ο Άρης σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε τη δύναμη σας και κυρίως λειτουργεί ως ενισχυτικό της αυτοπεποίθησής σας. Μέχρι τον Αύγουστο οι διαθέσεις σας θα εναλλάσσονται από το άσπρο στο μαύρο, αλλά και οι προβληματισμοί σας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σ’αυτό της καριέρας θα ενταθούν. Οι απαντήσεις πάντως που περιμένετε (γιατί σίγουρα περιμένετε) δεν πρόκειται να έλθουν πριν το τέλος του Σεπτέμβρη, εκτός αν είστε πολύ τυχεροί και ξέρετε τι μέλλει γενέσθαι από τον Ιούλιο ακόμη. Η υπομονή σας, όμως, θα ανταμειφθεί με τα καλύτερα νέα και στον οικονομικό και στον συναισθηματικό τομέα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Το τέλος του καλοκαιριού και ο Σεπτέμβρης είναι για σας εστιασμένοι στον τομέα της επαγγελματικής καταξίωσης και η περίοδος που θα κινηθούν κατά πολύ τα πράγματα. Η μεγαλύτερη αγωνία σας αφορά κυρίως τις ανακατατάξεις στον χώρο δουλειάς τις οποίες δύσκολα θα αποφύγετε, αλλά σε τελική ανάλυση δεν πρέπει κιόλας να αποφύγετε. Ο Δίας μέχρι τις 8/9 σταθερά στον τομέα της καριέρας θα βοηθήσει να γίνει πιο ορατή η δουλειά σας από εκείνους που πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν φτάσατε μέχρι εδώ με την αίσθηση ότι έχετε τα χέρια σας άδεια, ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο και δεν σας παρέχει ασφάλεια, τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί σημαίνει ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος να αναπτυχθούν καινούρια πράγματα στην ζωή σας που να σας ικανοποιούν περισσότερο. Τα πράγματα αυτά, οι καταστάσεις, οι άνθρωποι δεν θα έρθουν φυσικά να σας χτυπήσουν την πόρτα αλλά όσο μεγάλος κι αν είναι ο κόπος σας για να τα αποκτήσετε, το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Φορτίστε μπαταρίες, απολαύστε τις διακοπές σας και τις σχέσεις σας και μη φορτώνεστε
με υποχρεώσεις και «πρέπει».

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Πολλά αλλάζουν γύρω σας αλλά κυρίως αλλάζετε εσείς... από δουλειά μέχρι περιβάλλον γενικότερα! Το καλοκαίρι μπορεί να έχετε επιτυχία και στην καριέρα που αναμένεται όμως να απογειωθεί μετά τις 9/9 καθώς ο Δίας θα παίρνει θέση στο μεσουράνημά σας, στον τομέα της καριέρας για έναν ολόκληρο χρόνο. Νέες συμφωνίες, μια νέα δουλειά ή συνεργασία ας επικυρωθεί πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή ή να το αφήσετε για μετά τις 20/9. Στο τέλος Σεπτεμβρίου ο Άρης σάς γεμίζει δύναμη, αυτοπεποίθηση και σας πιέζει για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2016 προσπαθήσατε να γεμίσετε τη ζωή σας με πιο ουσιαστικά πράγματα. Σας κούρασαν πολύ και οι σχέσεις σας αλλά και η δουλειά, για να μη μιλήσουμε για τα οικονομικά σας. Περισσότερη ουσία
θα αναζητήσετε και το καλοκαίρι αλλά κυρίως περισσότερες επιλογές και η αλήθεια είναι ότι θα τις έχετε. Μένει μόνο να τις εκμεταλλευθείτε σωστά. Άλλωστε, φημίζεστε για το ένστικτό σας και κυρίως για τη διορατικότητα σας. Κι αν είχε εξασθενήσει το προηγού μενο διάστημα, μετά τις 9/9 επιστρέφει με τιμή και δόξα κοντά σας! Από τους καλοκαιρινούς μήνες οι πιο ζόρικοι είναι Ιούνιος και Ιούλιος. Αυτοί είναι και μήνες ξεκαθαρισμάτων σε πολλά επίπεδα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ

Τα ups and downs ήταν ιδιαίτερα έντονα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Σαν ένα θεατρικό έργο που έχει πολλές πράξεις και κορυφώνεται η δράση του στο τέλος κάπως έτσι πρέπει να εκλάβετε το καλοκαίρι του 2016. Κάθε ένας από τους μήνες του προσφέρει διαφορετικές ευκαιρίες αλλά και παραμέτρους στο κυνήγι της επιτυχίας. Κορυφαίος μήνας είναι
ο Ιούλιος, τότε που ο Άρης σας δίνει την ενέργεια, το σθένος και το απαραίτητο θάρρος να κυνηγήσετε προαγωγές, οικονομικές ευκαιρίες αλλά και να τα βάλετε με προισταμένους και συνεργάτες. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετοί που θα εναντιωθούν στα σχέδιά σας. Ίσως όμως γι’αυτό και οι επιτυχίες σας θα έχουν πιο γλυκιά γεύση!

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2016 μέχρι τώρα κύλησε σχετικά καλά, αφού και ευκαιρίες προόδου σας προσέφερε και νέους
ορίζοντες σας άνοιξε παντού. Βέβαια, μέχρι τον Ιούνιο με τον Άρη στον Τοξότη, τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα ,εδώ και κάποιες εβδομάδες όμως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει. Ο Άρης στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τους πλανήτες στον Καρκίνο κάνουν Ιούνιο και Ιούλιο θετικούς μήνες για να σημειώσετε πρόοδο σε όλα τα μέτωπα. Η επιστροφή του Άρη στον Τοξότη στις 2/8 δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε ξεκούραστες και ανέμελες διακοπές ή πιθανώς να σηματοδοτεί μεγαλύτερες ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο ακόμη και μες στο καλοκαίρι.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ
Μέχρι τον Σεπτέμβρη οι επαγγελματικές ευκαιρίες κάνουν παρέλαση μπροστά σας, αλλά μάλλον
δεν πείθεστε εύκολα, αφού άλλες σας φαίνονται πολύ «λίγες» για σας κι άλλες πιθανώς να απαιτούν σκληρή δουλειά και θυσίες. Σε κάθε περίπτωση, η επαγγελματική σας κατάσταση θα εξαρτηθεί από τη στάση σας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Πάντως, η Νέα Σελήνη στις 4/7 είναι ιδανική για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να ανανεώσετε τη συνεργασία σας με κάποιους. Μην αφήσετε για το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου σημαντικά θέματα της δουλειάς γιατί θα πιεστείτε πολύ. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα μετά τις 9/9!

Πηγή: Άστρα και Όραμα