Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 4 έως 11 Ιουλίου

04.07.2016
Παρακάτω θα μάθεις τι σε περιμένει αυτή την εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Περιμένετε ένα «κάτι» που μπορεί να διαφοροποιήσει τα πράγματα προς το καλύτερο σε κάποιον από τους τομείς της ζωής σας; Εργασία, οικονομικά, σχέσεις;

Ταύρος:

Το σχετικά... καυτό καλοκαiρι -και αυτό έχει να κάνει με τη ρευστότητα και την πίεση που βιώνετε από τις 28 Μαΐου περίπου και μετά- συνεχίζεται.

Δίδυμοι:

Ο Ιούλιος από το ξεκίνημά του κιόλας δίνει ένα σήμα αισιοδοξίας και προσμονής ότι κάποια «πράγματα» ακόμα και αν δεν μπορούν να... καλπάσουν προς το καλύτερο μπορούν εντούτοις να έχουν μια θετικότερη εξέλιξη.

Καρκίνος:

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας που ανοίγεται μπροστά μας αφού πέραν των γενεθλίων σας -χρόνια σας πολλά και καλά- στο ζώδιό σας βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη, ενώ στις 4 γίνεται εκεί και η νέα Σελήνη.

Λέων:

Μπορεi ο Ιούλιος να μην σας απαλλάξει ολοκληρωτικά από το κύριο ζήτημα -επαγγελματικό, οικονομικό, οικογενειακό, αισθηματικό- αλλά στο προχώρημά του σίγουρα θα δημιουργήσει και καλύτερες προοπτικές.

Παρθένος:

Βεβαίως, περιορισμοi, βάρη και εμπόδια δεν γίνεται να εξαφανιστούν στη δύσκολη βάση που διανύετε από τα Χριστούγεννα του 2013 και μετά, αλλά εδώ και εκεί υπάρχουν και κάποιες μικρές... βάσεις έτσι για να παίρνετε κουράγιο και να συνεχίζετε.

Ζυγός:

Πιθανόν αυτή η εβδομάδα -που για μας ξεκινάει στις 3- να είναι και η περισσότερο κουραστική και πολυέξοδη.

Σκορπιός:

Η γνωστή παροιμία «Το γοργόν και χάριν έχει» μπορεί να βρει την πλήρη εφαρμογή της ως προς εσάς και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Τοξότης:

Η τάση για ένα βαθύτερο εσωτερικό ψάξιμο με κάποιες πιο έντονες υπαρξιακές κορώνες είναι σημείο των καιρών και ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου.

Αιγόκερως:

Θα μπορούσατε να πείτε άντε να περάσει και αυτή η εβδομάδα, γιατί έτσι θα έχω ξεμπερδέψει με τα πιο κουραστικά και τα πολυέξοδα.

Υδροχόος:

Επαγγελματικά -αντικείμενο εργασίας, άτομα στο επαγγελματικό περιβάλλον και δυνατότητες ανάπτυξης- όπως και υγεία σε πρώτο πλάνο, στο ξεκίνημα του Ιουλίου.

Ιχθείς:

Οργανωθείτε, προγραμματίστε με ρεαλισμό αυτά που πρέπει να γίνουν -ή να αποφύγετε όσα απεύχεσθε να συμβούν- και... εξορμήστε.