Ποια είναι τα 6 ζώδια που προτιμούν να είναι μονογαμικά

19.11.2019
Ποια είναι τα 6 ζώδια που προτιμούν να είναι μονογαμικά
Η μονογαμία δεν είναι πάντα η μόνη επιλογή όταν πρόκειται για σχέσεις. Υπάρχουν ανοιχτοί γάμοι, ελεύθερες σχέσεις χωρίς γάμο, πολυσυντροφικές σχέσεις και διάφοροι άλλοι συνδυασμοί. Ωστόσο, ακόμη και με όλες αυτές τις επιλογές εκεί έξω, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξακολουθούν να επιλέγουν τις μονογαμικές σχέσεις. Μήπως η επιλογή της μονογαμίας έχει να κάνει με την αστρολογία; Ενώ είναι αδύνατο να προβλεφθεί αν κάποιος θα επιλέξει μια μονογαμική σχέση αντί μιας πολυσυντροφικής σχέσης, τα μονογαμικά ζώδια είναι πιο πιθανό να παραμείνουν στην παράδοση. Δες παρακάτω ποια είναι τα 6 μονογαμικά ζώδια σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δουλεύουν πολύ σκληρά στις σχέσεις τους και δίνουν ολόκληρη την καρδιά τους. Μια Παρθένος θα είχε πρόβλημα να είναι σε σχέση με περισσότερα από ένα άτομα. Είναι πρακτική και δεν το απολαμβάνει όταν τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα.

Αυτό το ζώδιο τείνει να είναι περισσότερο στην παραδοσιακή πλευρά των σχέσεων και θα του ήταν δύσκολο να ανοίξει το μυαλό του ή να ανοίξει τη σχέση του. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι, στο βάθος του, ο Παρθένος πιστεύει στο να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε ένα άτομο.

Λέων

Οι Λέοντες τα πηγαίνουν καλύτερα σε μονογαμικές σχέσεις. Αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά όσο μια σχέση τους πηγαίνει, οι Λέοντες θα μπλοκάρουν εάν εμπλέκονται περισσότερα από ένα άτομα.

Λαμβάνουν τις δεσμεύσεις τους σοβαρά και μπορεί να είναι επιρρεπείς σε ζήλια. Θα προκαλούσε υπερβολική πίεση στη σχέση αν ο Λέων αναγκαζόταν να μοιραστεί τον σύντροφό του και θα μπορούσε να τον κάνει μετά να είναι πιο κτητικός από το συνηθισμένο. Το να κάνεις έναν Λέοντα να συμφωνήσει σε μια πολυσυντροφική σχέση θα χρειαζόταν πολύ χρόνο και ενέργεια, και ακόμα και τότε, πιθανότατα δεν θα κατάφερνες τίποτα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί προτιμούν να εστιάζουν την αγάπη και την προσοχή τους σε έναν μόνο σύντροφο. Εάν περισσότεροι άνθρωποι εμπλέκονται σε μια σχέση, υπάρχουν περισσότερες αφορμές για παρεξηγήσεις, καυγάδες και ανθρώπους που πληγώνονται.

Η μονογαμία φαίνεται σαν ένα ασφαλέστερο στοίχημα για το Ζυγό. Δώσε του κάποιο παλιομοδίτικο ρομαντισμό και είναι ευτυχισμένος. Δεν θέλει να ανταγωνίζεται για προσοχή ή αγάπη. Υπάρχει υπερβολικό δράμα για τον Ζυγό σε μια πολυσυντροφική σχέση.

Ιχθείς

Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτόμυαλοι και ελεύθεροι πνευματικά μπορούν να είναι οι Ιχθείς, η μονογαμία είναι καλύτερη για αυτούς. Οι Ιχθείς μπορεί να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και η σχέση με περισσότερα από ένα άτομα μπορεί να φέρει συναισθηματική υπερφόρτωση.

Μπορεί να μην γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίζουν όταν συμβαίνουν συγκρούσεις ή προκύπτει ζήλια. Επιπλέον, οι Ιχθείς είναι ανιδιοτελείς, έτσι ώστε να είναι τόσο απασχολημένοι με το να διασφαλίζουν ότι όλοι οι άλλοι έχουν αυτό που θέλουν, με αποτέλεσμα οι δικές τους ανάγκες να μπορούσαν να αγνοηθούν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τα πάνε στις σχέσεις πραγματικά καλά και δημιουργούν τη σιγουριά στο σύντροφό τους να αισθάνεται αγαπημένος, φροντισμένος και άνετος. Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι πιστοί και προστατευτικοί.

Μια μονογαμική σχέση είναι καλύτερη για τους Καρκίνους, επειδή όταν αισθάνονται να απειλούνται, μπορούν να γίνουν εξαρτημένοι, καχύποπτοι και να δουν προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν. Υπάρχουν πάρα πολλές κρυφές συναισθηματικές παγίδες σε μια πολυσυντροφική σχέση για να τη χειριστεί ένας Καρκίνος.

Αιγόκερως

Ενώ ο Αιγόκερως έχει μια πολύ σεξουαλική πλευρά, μπορεί επίσης να έχει πολύ παραδοσιακές αξίες και είναι κάπως συντηρητικός - τουλάχιστον οικονομικά. Οι Αιγόκεροι είναι σοφοί, πιστοί και πρακτικοί. Η δύναμη της βάσης της σχέσης τους και η οικοδόμηση μιας οικογένειας, είναι πολύ σημαντική για αυτούς.

Τους αρέσουν τα πράγματα που έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου και, για αυτούς, η μονογαμία λειτουργεί καλά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει αυτή η ακόρεστη σεξουαλική όρεξη του Αιγόκερω, οπότε η πολυσυντροφικότητα μπορεί να μην αποκλεισθεί.