Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα διακινδύνευαν τα πάντα για την αγάπη

21.11.2019
Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα διακινδύνευαν τα πάντα για την αγάπη
Για πολλούς, υπάρχουν λίγα πράγματα πιο τρομακτικά από το να είναι απόλυτα ευάλωτοι σε μια σχέση. Ανοίγοντας τα χαρτιά σου στο τραπέζι μπορεί να πληγωθείς και να πέσεις στα πατώματα αν δεν πάει καλά το πράγμα, αλλά μπορεί επίσης να είναι και μια από τις πιο συναρπαστικές, ικανοποιητικές και γεμάτες αδρεναλίνη, εμπειρίες που υπάρχουν. Το να ρισκάρεις τα πάντα για την αγάπη απαιτεί αυθορμητισμό, αφοσίωση και προθυμία να βουτήξεις στο άγνωστο με παντελή έλλειψη μέτρου, ακόμα και όταν φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Εάν προσδιορίζεσαι από κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά, πιθανότατα είσαι ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια που θα διακινδύνευαν τα πάντα για την αγάπη, σύμφωνα με την Αmanda Britz του Elite Daily.

Ταύρος

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σύμβολο τους είναι ένας ταύρος, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι Ταύροι είναι ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Η υπομονή και η επιμονή, τους καθιστούν ιδιαίτερα αφοσιωμένους συντρόφους σε σοβαρές σχέσεις, διότι οι Ταύροι κυβερνούνται από τον πλανήτη Αφροδίτη (η οποία είναι η θεά του έρωτα). Διοχετεύουν όλη την επιμονή τους στην αγάπη τους και ενώ μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να απαλύνουν τη σκληρή τους όψη, οι Ταύροι είναι έντονα πιστοί. Δεν θα διστάσουν να πολεμήσουν για αυτούς που αγαπούν.

Διάβασε και αυτό: 6 αποχρώσεις μανό που θα δούμε παντού αυτόν το χειμώνα

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, που είναι γνωστό ότι είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία του ζωδιακού κύκλου, δεν φοβούνται να είναι ευάλωτoι με τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ο Καρκίνος είναι ενθουσιώδης και τρυφερός και αν έχεις σχέση με αυτό το καβούρι, πιθανότατα θα χορτάσεις από αγάπη και υποστήριξη. Επειδή οι Καρκίνοι είναι ζώδια του νερού, συνήθως κυβερνούνται από τα συναισθήματά τους παρά από τη λογική. Όταν πρόκειται για σχέση, αυτή η ευαισθησία μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο, αλλά και μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Σκορπιός

Το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό ζώδιο σε αυτή τη λίστα, είναι ο Σκορπιός ο οποίος είναι ένα από τα πιο αινιγματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι γνωστό για τον Σκορπιό, είναι το απέραντο πάθος που αποπνέει. Όπως οι Καρκίνοι και ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, οπότε όταν αισθάνονται μια ρομαντική σχέση με κάποιον, πατάνε τέρμα γκάζι. Ενώ μερικές φορές μπορεί να γίνουν αφόρητοι επειδή ζουν πολύ έντονα, οι Σκορπιοί είναι απίστευτα πιστοί, δίνουν αξία στην ειλικρίνεια και την ακεραιότητα πάνω απ 'όλα. Το πάθος τους είναι το καλύτερο τους, αλλά και η αφοσίωσή τους στους συντρόφους τους, ακόμη και ενάντια στις αντιξοότητες.