Τα 4 ζώδια που μέχρι και απολαμβάνουν το #Μένουμε_Σπίτι

27.03.2020
Τα 4 ζώδια που μέχρι και απολαμβάνουν το #Μένουμε_Σπίτι
Στην εποχή της πλήρους κοινωνικότητας – δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε, παρόλο που φαίνεται σαν αιώνας– δεν υπήρχε καλύτερη αίσθηση από το να ακυρώσει κάποιος τα σχέδια του ή το πολυάσχολο πρόγραμμα του και να απολαύσει μια μέρα στον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση ή χαζεύοντας στα social media. Τώρα που ζούμε στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο καναπές και η τηλεόραση έχουν γίνει καθημερινή ρουτίνα για όλους. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που ήταν ανέκαθεν "σπιτόγατοι" και δεν "ζορίζονται" όπως οι άλλοι. Έχει να κάνει και το ζώδιο με αυτό. Για δες...

Ταύρος

Ξέρεις ότι η άνεση και η πολυτέλεια είναι το σήμα κατατεθέν σου. Η ιδέα σου για μια σπιτική απόλαυση περιλαμβάνει την πιο ζεστή φόρμα, τα πιο νόστιμα σνακ και έναν μαραθώνιο σειρών. Σου αρέσει να περιβάλλεσαι από όλα τα πράγματα σου και προτιμάς να έχεις μια σιγουριά ότι η νύχτα σου θα είναι καλή. Αν βγεις έξω, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Στο σπίτι, έχεις πλήρη έλεγχο και μπορείς να είσαι βέβαιη ότι θα περάσεις μια αξέχαστη και συναρπαστική βραδιά.

Καρκίνος

Είσαι ένα ευαίσθητο πλάσμα και το πολύ «έξω» και το λίγο «μέσα» μπορεί να σε εξαντλήσει. Σου αρέσει να μένεις πολύ συχνά με την οικογένειά σου, τον εραστή σου και τα κατοικίδια ζώα σου. Κατά τη γνώμη σου, η παραμονή στο σπίτι δεν είναι κατ΄ανάγκη μια βαρετή υπόθεση. Μπορεί να γίνει το καλύτερο πάρτι στην πόλη. Φοράς τις χαριτωμένες πυτζαμούλες σου, ακούς την αγαπημένη σου μουσική, ανάβεις μερικά κεριά και δημιουργείς τον δικό σου παράδεισο. Υπάρχει ένας λόγος που ο Καρκίνος σχετίζεται με το καβούρι. Αυτό το κέλυφος σε κρατάει ασφαλή.

Σκορπιός

Δεν ανοίγεσαι εύκολα. Όταν βγαίνεις έξω με καινούργιους ανθρώπους, έχεις την τάση να είσαι επιφυλακτική και θα σου πάρει χρόνο πριν αποκαλύψεις πραγματικά τον αληθινό σου εαυτό σου. Θα μπορούσε να σου πάρει ακόμη και χρόνια, πριν νιώσεις άνετα γύρω από τους ανθρώπους. Για αυτό το λόγο προτιμάς να μένεις σπίτι, όπου δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ ή να εξηγείς πράγματα. Μπορείς να πεις ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου, να είσαι γύρω από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι περισσότερο και να είσαι ασφαλής που περιβάλλεσαι από όλα τα αγαπημένα σου πράγματα. Αν βγεις έξω, θα είναι για πολύ καλό λόγο.

Αιγόκερως

Σίγουρα σου αρέσει μια κοινωνική βραδιά. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα πολύ εσωστρεφές και ιδιωτικό κέντρο στον κόσμο σου. Σίγουρα έχεις διασκεδαστικές ασχολίες στο σπίτι και δεν βλέπεις τον χρόνο να επιστρέψεις. Ίσως φτιάχνεις ένα παζλ με χιλιάδες κομμάτια, ένα πουλόβερ που πλέκεις ή ένα κέικ να ψήσεις. Για σένα, η διαμονή στο σπίτι για να κάνεις πράγματα, σου δίνει ζωή.