Ποια είναι τα 3 πιο αστεία ζώδια

15.01.2021
Ποια είναι τα 3 πιο αστεία ζώδια
Παίζουν και στο κομμάτι του χιούμορ ρόλο τ' άστρα; Έτσι φαίνεται. Μερικοί δείχνουν να έχουν την "πλάκα" πιο φυσική από άλλους και ενδεχομένως να παίζει σημαντικό ρόλο σ' αυτό το ζώδιό τους. Για δες ποιους εκπροσώπους του ζωδικού ξεχωρίζει σε αυτό το κομμάτι η αστρολογία και κάνε το τεστ με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο. Είναι γεννημένοι διασκεδαστές, οπότε δεν είναι περίεργο που βρίσκονται στην κορυφή αυτής της λίστας.

Τρέφονται από την ενέργεια των άλλων και λατρεύουν να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν και να γελούν. Ο Ζυγός θα προσπαθήσει να κάνει τους άλλους να γελάσουν, κάνοντας εξωφρενικά και μερικές φορές ενοχλητικά πράγματα για να το καταφέρει.

Όμως τον Ζυγό δεν τον νοιάζει. Αυτό το ζώδιο δεν καίγεται για τη γνώμη των ανθρώπων, αρκεί να τους κάνει να γελούν.

Τοξότης

Στον Τοξότη αρέσει να λέει αστείες και λεπτομερείς ιστορίες για να κάνει τους άλλους να γελούν. Αυτό το ζώδιο μπορεί να μετατρέψει σχεδόν οποιαδήποτε βαρετή και μη διασκεδαστική κατάσταση, σε μια ξεκαρδιστική ιστορία.

Ο Τοξότης θα είναι αυτός σε ένα δείπνο που θα πει αστεία ανέκδοτα σε σημείο που οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να φάνε από το πολύ γέλιο. Θα βρει επίσης έναν τρόπο να κάνει οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία εμπλέκεται, να φαίνεται σαν να είναι μια σκηνή από μια κωμωδία.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος λατρεύει να λέει αστεία και θα είναι ο πρώτος σε ένα πάρτι που θα κάνει ένα αστείο. Μερικές φορές, θα κάνει αστεία με κάποιο άλλο άτομο, αλλά ποτέ με κακή ή εκδικητική πρόθεση.

Μπορεί να γίνουν ενοχλητικοί με τα αστεία τους σε άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό το κάνουν για να τους να μάθουν να αυτοσαρκάζονται. Από την άλλη, περίμενε ένα Δίδυμο να είναι ο πρώτος που θα μιλήσει αν σου συμβεί κάτι ενοχλητικό.