Νέα Σελήνη: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

14.01.2021
Νέα Σελήνη: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Τα νέα φεγγάρια σημαίνουν νέες αρχές και το νέο φεγγάρι του Ιανουαρίου του 2021 αναμένεται να είναι πολύ ισχυρό, δεδομένου ότι είναι το πρώτο νέο φεγγάρι του ημερολογιακού έτους. Η πρώτη νέα σελήνη του 2021 ήρθε στις 13 Ιανουαρίου και προσφέρει σε κάθε ζώδιο την ευκαιρία να ευθυγραμμίσει τις προθέσεις της Πρωτοχρονιάς με τον σεληνιακό κύκλο. Ωστόσο, για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το νέο φεγγάρι του Ιανουαρίου του 2021, οι αλλαγές που βρίσκονται μπροστά τους μπορούν να είναι ακόμη πιο σημαντικές. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία

Κριός

Το 2021 ξεκινά με μια τεράστια σεληνιακή ώθηση στην τροχιά της καριέρας σου, Κριέ, αν είσαι πρόθυμη να κάνεις τη δουλειά που χρειάζεται για να φτάσεις στην κορυφή. Αυτό το νέο φεγγάρι σου ζητά να ξεκινήσεις σοβαρά τον σχεδιασμό για το μέλλον σου. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη με τη δουλειά σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ανανεώσεις το βιογραφικό σου και ξεκίνησε να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου για νέες ευκαιρίες. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε ένα πεδίο που ευθυγραμμίζεται με τις δικές σου επιθυμίες, πάρε τα ηνία σε ένα νέο project που αναδεικνύει τις δεξιότητές σου και κάνει και καλή εντύπωση στους προϊσταμένους σου.

Καρκίνος

Αυτό είναι ένα σπουδαίο φεγγάρι για τις σχέσεις σου, Καρκίνε, οπότε ετοιμάσου για μια νέα αρχή στην αγάπη. Η οικοδόμηση μιας σχέσης που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ισορροπία απαιτεί τόσο σκληρή δουλειά όσο και αίσθηση σαφήνειας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό που θέλεις από μια σχέση. Εάν είσαι σε σχέση ή αν έχεις μόλις γνωρίσει κάποιον, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πας τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, δεσμευόμενοι ο ένας με το άλλον με έναν νέο τρόπο ή κάνοντας μια κοινή επένδυση.

Ζυγός

Μπορεί να μην αισθάνεσαι όπως ο συνηθισμένος κοινωνικός σου εαυτός κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, Ζυγέ, αλλά αυτό είναι εντάξει γιατί σου ζητά να αφεθείς και να περάσεις λίγο χρόνο φροντίζοντας τις ανάγκες σου στο σπίτι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επικεντρωθείς στη διατροφή σου μαγειρεύοντας ένα υγιεινό γεύμα, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή να δουλέψεις τη συναισθηματική σου ευεξία. Δίνοντας σημασία στα συναισθήματά σου και αναβαθμίζοντας το χώρο σου για να μεγιστοποιήσεις την αίσθηση άνεσης, θα βγεις από αυτήν την περίοδο ανανεωμένη και έτοιμη να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Το νέο φεγγάρι ταρακουνάει το ζώδιο σου αυτό το μήνα, Αιγοκερίνα και με τον ήλιο και τον Πλούτωνα να συμμετέχουν στο πλανητικό πάρτι, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα νιώσεις την ένταση. Αυτό το φεγγάρι έχει να κάνει με μια νέα αρχή για τον εαυτό σου και με το να αποδεχθείς τα αυθεντικά μέρη του ποια είσαι. Άκουσε την καρδιά σου και μην φοβάσαι να ξεκινήσεις δυνατά τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων σου.