Ποιο είναι το ζώδιο με το οποίο δεν θα κάνεις ποτέ επιτυχημένη σχέση ανάλογα με το δικό σου ζώδιο

09.03.2021
Ποιο είναι το ζώδιο με το οποίο δεν θα κάνεις ποτέ επιτυχημένη σχέση ανάλογα με το δικό σου ζώδιο
Υπάρχουν σχέσεις που απλά δεν λειτουργούν. Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς, η χημεία δεν υπάρχει. Μπορεί να φαίνεται σαν να μην έχει σημασία τι κάνεις, ο σύντροφός σου το παίρνει με λάθος τρόπο και τελικά πρέπει να μειώσεις τις απώλειές σου και να προχωρήσεις. Αλλά, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να προχωρήσουμε και μερικές φορές παραμένουμε σε σχέσεις πολύ αφότου έχουν γίνει τοξικές. Η αστρολογία σου προσφέρει την ευκαιρία να σώσεις τον εαυτό σου από την αγωνία μιας καταδικασμένης από την αρχή σχέσης, αν αποφύγεις να κάνεις σχέση με το λιγότερο συμβατό ζώδιο με το δικό σου. Ποιο είναι λοιπόν το ζώδιο το οποίο είναι λιγότερο συμβατό με το δικό σου για μια σχέση, σύμφωνα με την αστρολογία;

Ο Κριός δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και ο Κριός δεν είναι το πιο υπομονετικό άτομο στον πλανήτη και θέλει να κάνει πράγματα. Ένας Καρκίνος, όμως, θα θελήσει να το σκεφτεί πρώτα και στη συνέχεια, αν όλα είναι καλά, να αρχίσει να κάνει τα σχέδια του.

Ο Ταύρος δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Υδροχό

Η αλήθεια είναι ότι στον Ταύρο, του αρέσουν τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και πιστεύει αν κάτι δεν σπάσει, δεν χρειάζεται να το φτιάξεις. Ο Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, σπάει πράγματα - όπως κανόνες - όλη την ώρα, μόνο για διασκέδαση.

Διάβασε και αυτό: Πώς να κάνεις το look σου να δείχνει πιο ακριβό

Ο Δίδυμος δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως μπορεί να κάνει έναν Δίδυμο να βαρεθεί. Ναι, ο Αιγόκερως είναι καλός άνθρωπος, αλλά δεν είναι αρκετά συναρπαστικός ή αρκετά ενθαρρυντικός για τον Δίδυμο. Επίσης, ο Αιγόκερως είναι πολύ ειλικρινής για τον Δίδυμο και είναι επιρρεπής στο να εκφράζει τις ειλικρινείς απόψεις του στις χειρότερες στιγμές.

Ο Καρκίνος δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Παρθένο

Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και χρειάζεται κάποιον που έχει κατανόηση και τον υποστηρίζει. Ο Παρθένος, από την άλλη πλευρά, τείνει να είναι υπερβολικά επικριτικός και διατηρεί κρυφά τα συναισθήματά του κάτω από την επιφάνεια.

Ο Λέων δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Σκορπιό

Ο Λέων είναι διασκεδαστικός, ερωτικός και υπέροχος και θα μπορούσε να συγκρουστεί με τον συχνά ζηλότυπο Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι επίσης πολύ σφιχτός με τα κομπλιμέντα, κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στον Λέοντα.

Ο Παρθένος δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Τοξότη

Ο Τοξότης λατρεύει το κυνήγι και ο Παρθένος το μισεί. Ο Τοξότης είναι πολύ ανέμελος και ελεύθερος και θα έχει την τάση να μην λαμβάνει υπόψη τον τρόπο με τον οποίο θα επηρεάσει με τις ενέργειές του τον Παρθένο.

Ο Ζυγός δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι από τη φύση του έντονος και παθιασμένος και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πολεμήσει για κάτι ή για κάποιον που τον ενδιαφέρει. Με άλλα λόγια, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη σύγκρουση. Στους Ζυγούς αρέσει η αρμονία και σίγουρα δεν θα τη βρούν με έναν Σκορπιό.

Ο Σκορπιός δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Κριό

Τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Κριός είναι ανεξάρτητοι και απολαμβάνουν τις προκλήσεις, αλλά στο τέλος, χτυπάνε συχνά τα κεφάλια μεταξύ τους γιατί και οι δύο θέλουν να είναι στη θέση του ηγέτη.

Αυτό το διάβασες; Οι τάσεις μαλλιών που θα δούμε παντού μέσα στο 2021

Ο Τοξότης δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Ταύρο

Η αλλαγή και η γνωριμία με νέους ανθρώπους ενθουσιάζει τον Τοξότη. Είναι το αίμα της ζωής του. Του αρέσει να είναι αυθόρμητος και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Ταύρο ο οποίος είναι πρακτικός και πατάει κάτω στη γη.

Ο Αιγόκερως δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τον Τοξότη

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη αγαπούν να γελούν και να είναι εν κινήσει, ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο σταθερός και αποφασιστικός.

Ο Υδροχόος δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με τους Ιχθείς

Ο Υδροχόος θέλει να γνωρίζει συνέχεια άλλα μοναδικά και ανεξάρτητα άτομα και οι Ιχθείς είναι πολύ απαιτητικοί για έναν Υδροχόο, γιατί θέλουν συνέχεια προσοχή και φροντίδα.

Οι Ιχθείς δεν κάνουν επιτυχημένη σχέση με τους Διδύμους

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι ονειροπόλοι και να πετάνε στα σύννεφα, αλλά κατά βάθος θέλουν ένα άτομο να είναι μαζί τους και να τους αγαπά. Οι Δίδυμοι χρειάζονται πλήρη ελευθερία και εάν αισθάνονται καταπιεσμένοι, θα γίνουν ανήσυχοι και θα αποσπάται η προσοχή τους