Ποια είναι τα 3 πιο συναισθηματικά ζώδια

10.03.2021
Ποια είναι τα 3 πιο συναισθηματικά ζώδια
Αν βλέπεις τον εαυτό σου να απορροφά τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, όπως ένα σφουγγάρι ή ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου με το να συγκινείσαι με βίντεο χαριτωμένων σκύλων και αιφνιδιαστικών προτάσεων γάμου, μπορεί να υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να κρατήσεις μέσα σου τα συναισθήματα σου. Είσαι κάτι περισσότερο από έναν συμπονετικό άνθρωπο! Ανήκεις πιθανότατα σε ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Ποια είναι, λοιπόν, τα πιο συναισθηματικά ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία.

Καρκίνος

Ο Kαρκίνος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευαισθησίας και δύναμης. Αυτό που είναι ωραίο με τη συναισθηματική νοημοσύνη του Καρκίνου είναι ότι είναι συμπονετικός και δείχνει κατανόηση, αλλά ταυτόχρονα είναι και ισχυρή προσωπικότητα.

Παρόλο που οι Καρκίνοι είναι κλασικά ζώδια του νερού (αισθάνονται, όλη την ώρα) και θεωρούνται εύθραστοι, στην πραγματικότητα είναι καβούρια. Και τα καβούρια έχουν παχιά, ισχυρά κελύφη που τα διατηρούν προστατευμένα, ακόμη και στα πιο σκληρά κύματα.

Διάβασε και αυτό: Η συνταγή που έγινε viral στο TikTok: Μπουκίτσες μπανάνας με pancakes

Ιχθείς

Ιχθύ, τα συναισθήματά σου είναι τα πάντα για εσένα. Είναι το πώς ταιριάζεις στον κόσμο! Μερικοί άνθρωποι (όπως ο Παρθένος και ο Τοξότης) έχουν βάλει αμυντικά τείχη γύρω τους και δεν θέλουν να δείξουν στον κόσμο τα συναισθήματά τους. Εσύ, από την άλλη πλευρά, δείχνεις παντού τα συναισθήματά σου και απορροφάς όλα τα συναισθήματα του κόσμου γύρω σου, μερικές φορές εις βάρος σου. Απλά φρόντισε να προστατεύσεις την ενέργειά σου από άτομα που δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις στο μυαλό τους.

Αυτό το είδες; Οι τάσεις μαλλιών που θα δούμε παντού μέσα στο 2021

Λέων

Λέων, είσαι το αουτσάιντερ σε αυτήν τη λίστα. Τα ζώδια της φωτιάς θεωρούνται παρορμητικά και υπερβολικά. Εσύ όμως είσαι συναισθηματική μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Με τη σταθερή φλογερή φύση σου, έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις προβλήματα, αλλά εάν διοχετεύονται σωστά, τα συναισθήματά σου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μεγαλύτερο καλό. Συνεργάσου με τα δύο άλλα συναισθηματικά ζώδια και θα είστε μια dream team που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.