Πόσοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Απρίλιο

08.04.2021
Πόσοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Απρίλιο
Τίποτα δεν κάνει τους ανθρώπους που ασχολούνται με την αστρολογία να ανησυχούν περισσότερο, από την έννοια «ανάδρομος πλανήτης». Σε τελική ανάλυση, τείνει να συνοδεύει τα πιο άβολα πράγματα που μπορούν να συμβούν. Όταν μας συμβαίνει κάτι απαίσιο, απροσδόκητο ή παράξενο, είναι φυσιολογικό να αναρωτιόμαστε αν ένας πλανήτης έχει γίνει ανάδρομος. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο μια πλανητική ανάδρομη πορεία μπορεί να επηρεάσει την αστρολογία είναι τόσο μεγάλος που δεν πρέπει να θεωρείται απλώς μια αρνητική εμπειρία. Στην πραγματικότητα, μια ανάδρομη πορεία μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια θετική και εντυπωσιακή εμπειρία, αν ακολουθήσεις τη ροή και αποδεχθείς την ενέργεια που σου παρέχει. Έτσι, αν αναρωτιέσαι ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Απρίλιο του 2021, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι οι ανάδρομοι δεν είναι τόσο άσχημοι.

Μόνο ένας πλανήτης θα είναι ανάδρομος κατά τη διάρκεια του Απριλίου

'Άρα καλά τα νεά. Αυτός ο πλανήτης δεν θα είναι ένας εσωτερικός πλανήτης, κάτι που θα έκανε τον Απρίλιο έναν πιο απρόβλεπτο μήνα. Ο εν λόγω πλανήτης είναι ο Πλούτωνας, ένας εξωτερικός πλανήτης που θα γίνει ανάδρομος από τις 27 Απριλίου.

Το χρονικό διάστημα της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα διαρκεί περίπου πέντε μήνες της χρονιάς, σύμφωνα με το Astrology King, που σημαίνει ότι πρόκειται για ενέργεια που έχεις αντιμετωπίσει για σχεδόν τη μισή σου ζωή. Επομένως, δεν είναι κάτι πρέπει να σε κάνει να ανησυχήσεις πραγματικά. Ωστόσο, θα μπορείς να αισθανθείς μια χειροπιαστή αλλαγή.

Ποιο είναι το ζώδιο με το οποίο δεν θα κάνεις ποτέ επιτυχημένη σχέση ανάλογα με το δικό σου ζώδιο

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του μετασχηματισμού, του θανάτου και της αναγέννησης. Ενώ είναι ανάδρομος, η ενέργεια του Πλούτωνα περνάει μέσα σου, ενθαρρύνοντάς σε να αποχαιρετήσεις όλα τα τοξικά και χειραγωγικά μοτίβα στη ζωή σου. Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που του αρέσει να ασκεί κυριαρχία και όταν είναι ανάδρομος, η κυρίαρχη δύναμή του εξανεμίζεται για λίγο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να καταλάβεις πώς ελέγχεις τους άλλους και πώς ελέγχεις τη ζωή σου. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα αποκαλύπτει κατάχρηση εξουσίας και σε ενθαρρύνει να απελευθερωθείς. Αποδέξου τα ενισχυτικά και αναζωογονητικά του αποτελέσματα.