Νέα Σελήνη του Απριλίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

11.04.2021
Νέα Σελήνη του Απριλίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο
Καλώς ήλθες στο πρώτο νέο φεγγάρι της άνοιξης! Το νέο φεγγάρι του Απριλίου του 2021 αναδύεται στις 11 Απριλίου και φέρνει μια κινητήρια αίσθηση ενέργειας και ζήλο στους προσωπικούς μας στόχους. Όλοι θα αισθανθούν αυτήν την έκρηξη αυτοπεποίθησης, αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, το νέο φεγγάρι του Απριλίου του 2021 θα σε επηρεάσει περισσότερο και η ατμόσφαιρα αυτής της νέας αρχής θα είναι ακόμη πιο ισχυρή για σένα.

Κριός

Είναι η εποχή του Κριού και αυτή είναι η νέα σελήνη στο ζώδιο σου - οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα την αισθανθείς με τη ζέστη των χιλιάδων ήλιων. Εκμεταλλεύσου αυτήν την υψηλή σεληνιακή επαναφορά ως ευκαιρία να ανανεωθείς και να γίνεις η πιο υπέροχη αυθεντική έκδοση του εαυτού σου. Έχεις οράματα και ταλέντα που περίμεναν να λάμψουν, οπότε αποσπάσου από τους περισπασμούς και εστίασε στην προσωπική σου ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα να μιλήσει το μυαλό σου, να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να κυνηγήσεις τα όνειρα που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου.

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη σου δίνει τον έλεγχο, Καρκίνε. Με το νέο φεγγάρι να ανεβαίνει στον τομέα της καριέρας του αστρολογικού σου χάρτη, αυτή είναι μια ευκαιρία για να γίνεις πιο τολμηρή με τα επαγγελματικά σου ταλέντα. Ήρθε η ώρα να κάνεις το παιχνίδι σου και να επιβεβαιώσεις την κυριαρχία σου. Για ένα ευγενές ζώδιο του νερού σαν κι εσένα, το να είσαι δυναμική και να απαιτείς την προσοχή, μπορεί να είναι προκλητικό αλλά να εκμεταλλευθείς την περίσταση, έτσι ώστε να μπορείς να αρχίσεις να λάμπεις πιο έντονα στην καριέρα σου.

Ζυγός

Αυτή η νέα σελήνη σου προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία να πατήσεις το κουμπί επαναφοράς σε μερικές από τις πιο κοντινές σχέσεις σου. Ως ένα από τα περισσότερα διπλωματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, πάντα προσέχεις πολύ να μην δυσαρεστήσεις τους άλλους. Όμως οι σύντροφοί σου στην αγάπη, τη δουλειά και τη φιλία, σου προσφέρουν την ίδια χάρη και την ίδια προσοχή; Μαθαίνεις να υποστηρίζεις τις ανάγκες σου και ζητάς με γενναιότητα από τους άλλους, αυτό που θέλεις. Μερικές φορές απλά λέγοντας στους ανθρώπους πώς να σε στηρίξουν είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου.