Οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν τοξικές σχέσεις αλλά απόλυτα παθιασμένες στο σεξ

30.05.2021
Οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν τοξικές σχέσεις αλλά απόλυτα παθιασμένες στο σεξ
Υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια που δεν μπορούν να σταματήσουν να μαλώνουν. Θα διαφωνούν 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς διάλειμμα. Τα φτιάχνουν τη μια μέρα και τα χαλάνε την επόμενη. Αναρωτιέται κανείς πώς τα βρήκαν στο πρώτο τους ραντεβού, όταν δεν έπρεπε να είχαν συναντηθεί ποτέ. Είναι ερώτημα γιατί δεν το διαλύουν για πάντα. Αντ 'αυτού, φαίνεται ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να χωρίζουν προσωρινά για να τα ξαναβρίσκουν, ίσως λόγω του σεξ. Οι 5 παρακάτω συνδυασμοί ζωδίων έχουν απίστευτη σεξουαλική συμβατότητα, αλλά μαλώνουν συνεχώς.

Κριός + Λέων

Είναι ο Κριός και ο Λέων συμβατοί; Αυτή είναι μια σχέση δύο ζωδίων της φωτιάς. Ένα ζευγάρι Κριού και Λέοντα είναι ότι το καλύτερο. Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς αποτελούν μια παθιασμένη σύνδεση, αλλά με πολύ θερμές διαφορές.

Το πάθος του Κριού και του Λέοντα δεν σημαίνει ότι η σχέση είναι εύκολη. Και τα δύο ζώδια καυγαδίζουν άνετα, καθώς αυτό σημαίνει για αυτά ότι είναι πρόθυμα να επιλύσουν τις διαφορές τους για να είναι μαζί. Το πάθος μεταξύ αυτών των δύο είναι δύσκολο να χαθεί. Μετά από έναν καυγά, η σεξουαλική σύνδεση είναι απίστευτη και κάνει την κάθε διαμάχη να αξίζει τον κόπο για το ζευγάρι του Κριού και του Λέοντα.

Οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ταύρος + Σκορπιός

Είναι ο Ταύρος και ο Σκορπιός ένας καλός συνδυασμός για σχέση; Μιλάμε για ένα ζώδιο της γης με ένα ζώδιο του νερού. Όταν συγκρούονται αυτά τα ζώδια, δημιουργούν έναν ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων, σεξ και καυγάδων, αλλά με καλό τρόπο

Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν Ταύρο και έναν Σκορπιό να διατηρήσουν μια πλατωνική σχέση επειδή είναι τόσο σεξουαλικά όμοιοι. Αλλά ούτε τόσο απλό.

Αν και η σεξουαλική τους ζωή είναι στα ύψη, είναι επίσης τα δύο πιο επίμονα ζώδια. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι αντίθετοι και όλοι γνωρίζουμε ότι τα αντίθετα έλκονται.

Αλλά τα αντίθετα μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να τα βρουν και μπορούν να διαφωνήσουν σε πολλά ζητήματα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν καυγάδες.

Καρκίνος + Αιγόκερως

Μπορεί ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως να κάνουν ένα καλό ζευγάρι; Όταν τα ζώδια νερού και γης ενώνονται, συχνά συνδέονται για μια ζωή.

Ως αντίθετα ζώδια, νομίζεις ότι θα έχουν πιο πολλές διαφορές από ομοιότητες. Ξανασκέψου το! Και οι δύο έχουν έμφυτη επιθυμία για σταθερότητα και βαθιά σχέση αγάπης.

Αυτά τα ζώδια είναι λίγο συγκεχυμένα ως σύντροφοι, αλλά η έλλειψη συναισθηματικής έκφρασης, τους δίνει μια αίσθηση συναισθηματικής σύνδεσης (περίεργο, αλλά αληθινό!) Προφανώς μπορεί να είναι η πηγή κακής επικοινωνίας και επιχειρημάτων, αλλά είναι επίσης το σημείο εκκίνησης ενός πολύ αφοσιωμένου αλλά και παθιασμένου για σεξ, ζευγαριού.

Έρωτας και Ζώδια - Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί!

Δίδυμοι + Ζυγός

Είναι ο Δίδυμος συμβατός με τον Ζυγό; Τόσο ο Δίδυμος όσο και ο Ζυγός είναι ζώδια του αέρα που δημιουργούν έναν τέλειο ερωτικό συνδυασμό. Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά και ο κύριος στόχος τους σε μια σχέση είναι να τα πάνε καλά ως ζευγάρι.

Και οι δύο τείνουν να έχουν έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στους άλλους, γεγονός που προκαλεί βάναυσους καυγάδες. Λένε ότι θέλουν και πιστεύουν ότι η γνώμη τους είναι η μόνη που έχει σημασία, οπότε όταν διαφωνούν, διαφωνούν συνέχεια.

Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί έχουν και οι δύο έναν τόνο αμοιβαίου σεβασμού παρά τις διαφορές τους και χρησιμοποιούν κάθε καυγά ως τρόπο να βελτωθούν ως ζευγάρι-κάτι για το οποίο είναι παθιασμένοι και οι δύο.

Τοξότης + Ιχθείς

Είναι ο Τοξότης και οι Ιχθείς συμβατοί στον έρωτα; Όταν συνδυάζεις ένα ζώδιο της φωτιάς με ένα ζώδιο του νερού, λαμβάνει χώρα ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα. Διαφέρουν μεταξύ τους και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Τα πάνω τους είναι τόσο εκπληκτικά και αν μπορούν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, αξίζει τον κόπο.

Αυτά τα ζώδια έχουν να κάνουν με την απόλαυση της ζωής και να τη ζουν στο έπακρο. Συνδέονται σε ένα καταπληκτικό επίπεδο όταν δεν είναι απασχολημένα με καυγάδες για κοινά ενδιαφέροντα για τα οποία έχουν διαφορετικές απόψεις.

Τα δύο ζώδια εξισορροπούνται όταν πρόκειται για πάθος στην κρεβατοκάμαρα. Κάνουν τα πάντα με τα συναισθήματά τους, είναι απομακρυσμένα χωρίς λόγο ή υπερβολικά στοργικά χωρίς εξήγηση.