Μπαίνουμε στην περίοδο του Ταύρου: Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου;

20.04.2021
Μπαίνουμε στην περίοδο του Ταύρου: Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου;
Η περίοδος του Ταύρου διαρκεί από τις 21 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου. Κατά τη φετινή περίοδο του Ταύρου, θα είσαι άνετη, χαλαρή και συνδεδεμένη με τη φύση, σύμφωνα με τα όσα λέει στο Womens Health Mag, η αστρολόγος Donna Page. Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό. Ως μία από τις 12 αστρολογικές εποχές που συμβαίνει κάθε χρόνο, αυτή θα αφήσει το σημάδι της στη ζωή σου, από τη δουλειά έως την αισθηματική σου σχέση, μέχρι τα πάντα στο μεταξύ. Διάβασε παρακάτω τι ακριβώς μπορεί να περιμένει το ζώδιο σου από την εποχή του Ταύρου:

Τι σημαίνει η εποχή του Ταύρου για το ζώδιο σου;

Πρώτον - και το πιο σημαντικό - η περίοδος του Ταύρου είναι εδώ για να σου φέρει ηρεμία. Μην εκπλαγείς αν βρεθείς σε ένα πάρκο, βλέποντας τις πάπιες στη λίμνη και αισθανθείς πιο ευτυχισμένη από ότι στην παιδική σου ηλικία.

Η περίοδος του Ταύρου έρχεται επίσης δίνοντας σου μια τεράστια ώθηση να είσαι στη φύση, εμπνέοντας σε να πας για πεζοπορία όλη τη μέρα, να κάνεις μια βόλτα με το ποδήλατο, να κάνεις ένα πικ-νικ.

Όλη αυτή η χαλάρωση θα σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου για όλα όσα έχεις κάνει. Είσαι στρεσαρισμένη για τη δουλειά; Θα προσπαθήσεις να δεις τι μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις.

Το φεγγάρι αγγίζει επίσης τα εσωτερικά σου συναισθήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς σε ενθαρρύνει να απορρίψεις ανθρώπους από τον εσωτερικό κύκλο σου που δεν ανήκουν πλέον εκεί. Θα έχεις σχεδόν μηδενική ανοχή στο να συνεχίσεις να κάνεις παρέα με κάποιον που αισθάνεσαι αδιαφορία ή πλήξη, είτε πρόκειται για φίλο είτε για σχέση.

Πώς να διαλέξεις γυαλιά ηλίου σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου

Τέλος, θα δουλέψεις πολύ για να βελτιώσεις το σώμα σου. Τι μπορείς να κάνεις για να αισθανθείς ακόμα καλύτερα με το δέρμα σου; Κοίταξε τον καθρέφτη και πες στον εαυτό σου αυτό που θα έλεγες σε μια φίλη σου.

Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν από την εποχή του Ταύρου, λέει η Page, αλλά ο Ταύρος και ο Σκορπιός θα το νιώσουν περισσότερο.

Πώς θα επηρεάσει η εποχή του Ταύρου το υπόλοιπο του χρόνου σου;

Η συνήθεια του να εκτιμάς το φυσικό περιβάλλον σου - και να ξέρεις, τη ζωή γενικά - μπορεί να βοηθήσει πολύ να είσαι πιο ευτυχισμένη και πιο χαλαρή σε τακτική βάση, όχι μόνο κατά την περίοδο του Ταύρου.

Παρομοίως θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην ψυχική σου υγεία. Θα μάθεις τη σημασία του να προσπαθείς να απαλλαγείς από το άγχος και να συνεχίσεις να απομακρύνεις τα πράγματα και τους ανθρώπους στη ζωή σου που σε κάνουν να αισθάνεσαι απογοητευμένη. Ο τελικός στόχος (ελπίζουμε!) είναι να νιώσεις πιο ευχαριστημένη και ήρεμη.

Όσον αφορά τη θετικότητα του σώματος, η εργασία τώρα θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ακόμα πιο σίγουρη, σέξι και άνετη στο δρόμο.