Ποια είναι τα δύο ζώδια που μπορούν να κάνουν την τέλεια σχέση

08.05.2021
Ποια είναι τα δύο ζώδια που μπορούν να κάνουν την τέλεια σχέση
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός δύο ζωδίων για μια τέλεια σχέση; Η απάντηση υπάρχει. Τα δύο πιο συμβατά ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν μια επιτυχημένη σχέση είναι ο Ζυγός και ο Ιχθύς

Μπορείς να αναγνωρίσεις ένα Ζυγό με βάση τρία γνωστά χαρακτηριστικά: είναι κοινωνικός, δημιουργικός και δεν του αρέσουν οι συγκρούσεις. Όμως, το να βάλεις μαζί δύο Ζυγούς μπορεί να είναι η λάθος κίνηση. Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και μπορεί να απορροφηθούν από τις ανάγκες των άλλων. Εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να εξισορροπήσει την ανήσυχη ενέργεια ενός Ζυγού, είναι το ψάρι του ζωδιακού κύκλου, γι 'αυτό ο Ιχθύς και ο Ζυγός είναι τόσο αστρολογικά συμβατοί.

Και αυτό για τους παρακάτω λόγους:

Και τα δύο ζώδια είναι δημιουργικές ψυχές

Ένας λόγος για τον οποίο ο Ζυγός και ο Ιχθύς τα πάνε τόσο καλά: είναι και οι δύο λάτρεις των τεχνών. Οι Ζυγοί έχουν την τάση να επιλέγουν διαδρομές καριέρας με δημιουργικότητα. Ομοίως, οι Ιχθείς είναι επίσης ευέλικτοι στις δημιουργικές τους αναζητήσεις και συνήθως έχουν την ικανότητα να γράφουν, να σκηνοθετούν ή να παίζουν μουσική. Το ζευγάρι Ζυγού-Ιχθύ δεν θα κουραστεί ποτέ να βρίσκει διασκεδαστικούς και δημιουργικούς τρόπους να διασκεδάζει ο ένας τον άλλον.

Ισορροπούν μεταξύ τους

Ο Ιχθύς είναι συχνά άνθρωπος που του αρέσει να ευχαριστεί τους άλλους και θα κάνει πίσω προκειμένου να κάνει κάποιον άλλο ευτυχισμένο, οπότε χρειάζεται κάποιον με ισχυρή θέληση στη ζωή του. Ο Ζυγός είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε αυτό το χαρακτηριστικό, επειδή αναγνωρίζει την αδικία και βλέπει τα πράγματα από την οπτική του συντρόφου του.

Είναι και οι δύο πιστοί

Ο Ιχθύς και ο Ζυγός είναι και οι δύο γνωστοί για την πίστη τους και οι δύο συχνά θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθούν ότι θα κρατήσουν ευτυχισμένους τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους. Προσαρμόζονται με τα χρονοδιαγράμματα και τη διαθεσιμότητα των άλλων ανθρώπων και πάνω απ 'όλα, οι Ιχθείς και οι Ζυγοί είναι πιστοί στους συντρόφους τους.

Και τα δύο ζώδια είναι περιπετειώδη

Ο Ιχθύς και ο Ζυγός είναι πάντοτε λάτρεις των ταξιδιών και των περιπετειωδών αποδράσεων, καθώς και τα δύο ζώδια έχουν πάθος για περιπέτεια και ενθουσιασμό. Οι Ζυγοί είναι συνήθως πολύ αυθόρμητοι και παρόλο που οι Ιχθείς προτιμούν προγραμματισμένες περιπέτειες και οι δύο απολαμβάνουν να βγαίνουν από το σπίτι, να δοκιμάζουν κάτι νέο και να δημιουργούν νέες αναμνήσεις - ειδικά όταν είναι μαζί.

Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον

Αυτά τα δύο ζώδια αλληλοσυμπληρώνονται. Ενώ ο Ζυγός είναι εντάξει αν ζει σε ένα χάος, ο Ιχθύς προσπαθεί να διασφαλίσει την οργάνωση. Όταν ο Ιχθύς αισθάνεται απελπισμένος για τις προοπτικές του, ο Ζυγός του θυμίζει γρήγορα το πάθος, τη δημιουργικότητα και το πόσο σούπερ είναι. Δημιουργούν μια μεγάλη ισορροπία.