Υπερπανσέληνος Απριλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

25.04.2021
Υπερπανσέληνος Απριλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Oι πανσέληνοι είναι συνήθως μια από τις πιο έντονες κοσμικές στιγμές κάθε μήνα, αλλά η πανσέληνος του Απριλίου του 2021 θα αναδείξει τα συναισθήματά μας με ακόμη εντονότερο τρόπο από ότι συνήθως. Αυτό συμβαίνει επειδή συμβαίνει στη σφαίρα του συναισθηματικού ζωδίου του Σκορπιού και τυχαίνει επίσης να είναι η πρώτη υπερπανσέληνος της χρονιάς. Όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για μερικές ισχυρές σεληνιακές αποκαλύψεις, αλλά τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Απριλίου 2021 πιθανότατα θα έχουν μια ακόμη πιο μεταμορφωτική εμπειρία.

Η πανσέληνος αυτού του μήνα στο Σκορπιό θα συμβεί στις 26 Απριλίου και μας βοηθά να βουτήξουμε κάτω από την επιφάνεια της ζωής μας και να βρεθούμε κατευθείαν στην καρδιά της αλήθειας.

Ας δούμε παρακάτω ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την υπερπανσέληνο του Απριλίου:

Ταύρος

Αυτήν τη στιγμή είναι η περίοδος του Ταύρου, οπότε υπάρχει πολύ ενεργητική εστίαση στους στόχους και τα σχέδιά σου. Αλλά αυτή η πανσέληνος επικεντρώνεται στον τομέα των σχέσεων του χάρτη σου, Ταυρίνα, οπότε περίμενε να μετατοπίσεις πλήρως την εστίασή σου στις πλησιέστερες συνεργασίες ενός προς ένα. Τα μυστικά θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια όπως και οι βαθιά ριζωμένες πικρίες. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να είναι μια κλιμακωτή συναισθηματικά πανσέληνος που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις μια βαθύτερη αίσθηση οικειότητας και ευαλωτότητας με έναν σύντροφο.

Λέων

Οι πανσέληνοι έχουν πάντα τη δυνατότητα να φέρουν στην επιφάνεια σημαντικά συναισθήματα, αλλά αυτό θα είναι ακόμη πιο συναισθηματικό για εσένα, Λιονταρίνα, από το συνηθισμένο. Αυτό συμβαίνει επειδή αγγίζει ένα ευαίσθητο και συναισθηματικό μέρος του αστρολογικού σου χάρτη και επισημαίνει όλα τα είδη ζητημάτων που σε πονάνε. Είτε πρόκειται για κρίση στο σπίτι, δυσκολία με μέλος της οικογένειας είτε κάποιες αναμνήσεις που εμφανίζονται, αξίζει να δώσεις χρόνο για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου και να τακτοποιήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις.

Σκορπιός

Η περίοδος του Ταύρου σε είχε εστιάσει σε συνεργασίες και στο να αντιμετωπίσεις κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, αλλά αυτή η πανσέληνος μετατοπίζει την εστίασή σου για λίγες μέρες. Ήρθε η ώρα να βρεις μια ισορροπία μεταξύ αυτού που δίνεις στις σχέσεις σου και του πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου. Εμφανίζεσαι στον κόσμο με αυθεντικό τρόπο; Είσαι σε επαφή με τις επιθυμίες σου και τους επιτρέπεις να ορίζουν το δρόμο σου; Ή σε παρεμποδίζουν θέματα αγάπης και ζήλιας;

Υδροχόος

Η περίοδος του Ταύρου είναι συχνά η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή, Υδροχόε. Αλλά αυτή η πανσέληνος σου ζητά να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να μπορείς να επικεντρωθείς στην καριέρα σου. Παρατηρείσαι από όλα τα κατάλληλα άτομα αυτήν τη στιγμή, είτε το συνειδητοποιείς είτε όχι, οπότε προσπάθησε να δώσεις τα πάντα σε κάθε project σου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσεις σημαντικά επαγγελματικά έργα, καθώς θα είσαι στο επίκεντρο και μπορείς να επιδείξεις τις δεξιότητές σου καθώς παρουσιάζεις τη δουλειά σου.