Ο Πλούτωνας έγινε ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου

29.04.2021
Ο Πλούτωνας έγινε ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου
Μερικές φορές πρέπει να περάσεις από το σκοτάδι για να φτάσεις στο φως. Αυτή ακριβώς είναι η ουσία του μετασχηματιστικού Πλούτωνα. Στις 27 Απριλίου, ο άρχοντας του κάτω κόσμου ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Ας δούμε παρακάτω πώς ο ανάδρομος Πλούτωνας θα επηρεάσει το ζώδιο σου

Κριός

Είσαι έτοιμη, Κριέ να δείξεις στον κόσμο από τι είσαι πραγματικά φτιαγμένη; Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ξανά, να ξαναχτίσεις και να αναζωογονήσεις τα πάντα, από το ταξίδι αναζήτησης σου έως την αίσθηση της εξουσίας σου στον κόσμο.

Ταύρος

Ενώ ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος μέσω του φιλοσοφικού σου ένατου Οίκου της πίστης, τα πάντα, από το πώς βλέπεις τον κόσμο μέχρι το πώς βλέπεις τη ζωή γενικότερα, θα βιώσουν μια ισχυρή ανακάλυψη.

Δίδυμοι

Τα πάντα σχετικά με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα σχέδια σου θα επανεκτιμηθούν κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου, Διδυμάκι. Η σχέση σου με την ενέργεια, τα χρήματα και τη δύναμη των άλλων θα επανεξεταστεί.

Πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Καρκίνος

Οι σχέσεις σου θα εμβαθύνουν ή θα καταρρεύσουν εντελώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, Καρκίνε. Αν και αυτό είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλεις να ακούσεις, τα αποτελέσματα θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένη από ότι φανταζόσουν ποτέ.

Λέων

Δεν υπάρχουν αρκετές ώρες σε μια μέρα, αλλά κάπως τα κάνεις όλα να ρέουν τόσο χαριτωμένα, Λιονταρίνα. Ωστόσο, παρά την εργατική σου φύση, υπάρχουν μερικές συνήθειες που ο ανάδρομος Πλούτων σε προκαλεί να απαλλαγείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις τη φωτιά στην καρδιά σου και τη θέληση σου. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα που κάποτε σε εμπόδισαν να βιώσεις τη ζωή στο έπακρο.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τα σημαντικά οικογενειακά προβλήματα, Ζυγέ. Είναι πραγματικά το σπίτι σου εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά σου; Μπορεί ή όχι να είσαι οπαδός της αντιπαράθεσης, αλλά ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να εξερευνήσεις σε βάθος τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Σκορπιός

Είσαι η μόνη που μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις σου και τις λέξεις που χρησιμοποιείς, Σκορπιέ. Με τον ισχυρό πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, να είναι ανάδρομος μέσω του τομέα της επικοινωνίας σου, προκαλείσαι να προβληματιστείς για τη βάση της προοπτικής σου.

Τοξότης

Είτε πρόκειται για πλούτο είτε για την αυτοεκτίμησή σου, ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σε προκαλέσει να επαναπροσδιορίσεις, να ανακατασκευάσεις και να επανεξετάσεις τα πάντα, από τις δυνατότητες απόκτησης χρημάτων έως αυτό που πραγματικά αγαπάς βαθιά μέσα σου.

Οι ελληνίδες celebrities που παντρεύτηκαν μικρότερο άντρα

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πάντα από τα μέρη της φυσικής σου ταυτότητας που δεν έχουν πλέον απήχηση μέχρι τα τοξικά συστήματα πεποιθήσεων που καταπνίγουν την προσωπική σου επιτυχία.

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα όχι μόνο θα δοκιμάσει την πίστη που έχεις στον εαυτό σου, αλλά και θα σε προκαλέσει να απομακρύνεις τα ασυνείδητα μοτίβα που παρεμποδίζουν το ταξίδι αναζήτησης σου.

Ιχθείς

Κατά τη διάρκεια του φετινού ανάδρομου κύκλου του Πλούτωνα, θα επισημανθούν τα πάντα, από τον ορισμό της «αληθινής φιλίας» έως τα μελλοντικά σου οράματα. Ωστόσο, υπάρχει κάτι για τη βάση του κοινωνικού κύκλου σου που πρέπει να μετασχηματιστεί. Για μερικούς, αυτό θα μπορούσε να είναι άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι τους, αλλά δυστυχώς δεν είναι.