Τα 3 ζώδια με τα οποία είναι καλύτερο να αποφεύγεις να καυγαδίσεις

28.04.2021
Τα 3 ζώδια με τα οποία είναι καλύτερο να αποφεύγεις να καυγαδίσεις
Kαλώς ή κακώς κάθε ζώδιο ανταποκρίνεται σε αντιξοότητες και συγκρούσεις με διαφορετικό τρόπο. Το να γνωρίζεις τα ζώδια που ξεκινούν εύκολα έναν καυγά και τα ζώδια που δεν θα ήθελες καν να μπεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις το πώς να τα προσεγγίσεις. Ποια, λοιπόν είναι τα 3 ζώδια που είναι τα χειρότερα για να καυγαδίσεις.

Σκορπιός

Φυσικά, ο Σκορπιός έρχεται πρώτος ως το ζώδιο που δεν θα ήθελες να βρεθείς σε αντιπαράθεση.

Δεν είναι ότι είναι το πιο επιθετικό από τα ζώδια (αυτός είναι ο Λέων), αλλά μάλλον, δυσκολεύεται να αφήσει τα πράγματα να ξεχαστούν όταν έχουν συμβεί. Εάν μπεις σε έναν καυγά με τον Σκορπιό, δεν θα το ξεχάσει, ακόμα κι αν φαίνεται σαν να επιστρέφει στην κανονικότητα του.

Οι Σκορπιοί δεν είναι οι πιο εκδικητικοί, αλλά είναι οι πιο σκοτεινοί και πιο ευαίσθητοι όταν αισθάνονται ότι δέχονται κριτική ή αδικούνται. Δεν είναι η ένταση της οργής του Σκορπιού που πρέπει να φοβάσαι, αλλά ότι αυτή θα κρατήσει πολύ. Στο μυαλό του, τα επιχειρήματά σου θα συνεχιστούν για χρόνια.

Έτσι τερματίζουν έναν καυγά τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Λέων

Ο Λέων είναι το ζώδιο της φωτιάς που θα μπει εύκολα σε έναν καυγά. Αν προσβάλλεις ή επιτεθείς στον ίδιο ή σε κάποιον που τον ενδιαφέρει, τα αντίποινα του θα είναι άμεσα.

Ο Λέων είναι ένας άγριος προστάτης και δεν του αρέσει η απειλή ή η παρεμπόδιση.

Αν και ο Λέων δεν θα έχει μνησικακίες με τον τρόπο που μπορεί να έχει ο Σκορπιός, θα είναι ο πιο αδίστακτος από τον καθένα και να είσαι προετοιμασμένη να πικραθείς με τον Λέοντα, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Οι λέξεις που τερματίζουν κάθε καυγά

Ταύρος

Όταν ξεκινάς έναν καυγά με τον Ταύρο, είναι σαν να ξεκινάς καυγά με όλους όσους γνωρίζει και αγαπά.

Οι Ταύροι υποστηρίζουν το σόι τους και είναι επίσης πεισματάρηδες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν είναι εντελώς λάθος, θα είναι οι τελευταίοι που θα το παραδεχτούν, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους άλλους.

Εάν τους βρεις σε κακή διάθεση, είναι ένα από τα χειρότερα ζώδια για να έρθεις σε αντιπαράθεση γιατί τα λόγια τους θα σε πληγώσουν βαθιά.