Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος τον Μάιο και δεν θα είναι ο μόνος

06.05.2021
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος τον Μάιο και δεν θα είναι ο μόνος
Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρη αστρολόγος για να γνωρίζεις ότι οι ανάδρομοι πλανήτες είναι... σοβαρές υποθέσεις. Εκτός από όλα τα άλλα, αλλάζει η ενεργητική δυναμική του εν λόγω πλανήτη, αναγκάζοντάς τον να εκπέμπει μια εντελώς νέα δόνηση. Οι ανάδρομες πορείες αντιστρέφουν τις δυνατότητες ενός πλανήτη, αναγκάζοντας σε ως αποτέλεσμα να κοιτάξεις προς τα μέσα σου. Το ταξίδι μιας ανάδρομης πορείας μπορεί να είναι βαθιά διαφωτιστικό, αλλά μπορεί επίσης να σε αφήσει να αισθανθείς χαμένη χωρίς πυξίδα για να σε καθοδηγήσει. Ευτυχώς, καταλήγεις πάντα να βρίσκεις τον δρόμο σου και μερικές φορές, βρίσκεσαι σε μια ακόμη πιο όμορφη θέση από αυτήν που ήσουν στο παρελθόν. Αν αναρωτιέσαι ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Μάιο του 2021, συνέχισε να διαβάζεις.

3 πλανήτες θα είναι ανάδρομοι κατά τη διάρκεια του Μαΐου

Μπήκαμε στον Μάιο με έναν πλανήτη που είναι ήδη ανάδρομος. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα ξεκίνησε στις 27 Απριλίου και επειδή ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δημιουργίας και της καταστροφής, μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει μια μεταμόρφωση μέσα σου. Ο Πλούτωνας είναι επίσης ένας πλανήτης ελέγχου, χειραγώγησης και εμμονής. Όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, μπορεί να δυσκολευτεί να κινήσει τα νήματα με τον τρόπο που έχει συνηθίσει.

Στην πραγματικότητα, η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα θα μπορούσε να αποκαλύψει τις αδικίες στη ζωή σου, ενθαρρύνοντάς σε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ενάντια στην καταπίεση. Εάν εσύ η ίδια ασκείς υπερβολικό έλεγχο σε κάτι, μπορεί να αναγκαστείς να χαλαρώσεις. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου, καθιστώντας τη λιγότερο κρίσιμη για την καθημερινή σου ζωή και με περισσότερο αντίκτυπο στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή σου.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την ανάδρομη πορεία του Κρόνου, η οποία θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου. Όπως και ο Πλούτωνας, ο Κρόνος είναι επίσης ένας εξωτερικός πλανήτης, που σημαίνει ότι η ανάδρομη πορεία του μπορεί να μην φανεί τόσο προφανής όσο άλλοι πλανήτες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το νιώσεις. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της σκληρής δουλειάς, της δέσμευσης και της καθυστερημένης ικανοποίησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μπορεί να είναι κάπως ευχάριστη, γιατί σου επιτρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από μερικές από τις πιο πειθαρχικές ιδιότητες του Κρόνου. Ο ανάδρομος Κρόνος αποτελεί μια ευκαιρία να σκεφτείς την ηθική της εργασίας σου και να επανεξετάσεις το επίπεδο ωριμότητας πίσω από τις αποφάσεις σου. Ευτυχώς, καθώς η ανάδρομη πορεία του Κρόνου διαρκεί έως τις 10 Οκτωβρίου, θα έχεις αρκετό χρόνο για να το κάνεις αυτό.

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια τελική έκπληξη. Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 29 Μαΐου, χρωματίζοντας τις αρχές του Ιουνίου με μια σύγχυση αλλά και μια συναρπαστική ενέργεια. Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή λαμβάνει χώρα στο Δίδυμο - το βασικό ζώδιο του Ερμή - καθιστώντας αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, πιο παραδοσιακό. Μπορείς να περιμένεις πολλά σφάλματα επικοινωνίας και περισπασμούς, αλλά μπορείς επίσης να περιμένεις μερικές όμορφες και ιδιοφυείς αποκαλύψεις.