Αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα του Μαΐου για όλα τα ζώδια

07.05.2021
Αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα του Μαΐου για όλα τα ζώδια
Η σταθεροποιητική και προσγειωμένη ενέργεια της περιόδου του Ταύρου έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο παραγωγική που είναι πιθανό να σε κάνει να αισθανθείς ότι η χρονιά σου κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο καιρός είναι πιο ζεστός, οι μέρες είναι μεγαλύτερες και έχεις χρόνο να δώσεις προτεραιότητα στις προσωπικές σου σχέσεις, τις δημιουργικές προσπάθειες και τα έργα πάθους που είχες ξεκινήσει.

Το να κολλάς με καταστάσεις δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά επειδή τα άμεσα αποτελέσματα δεν είναι πάντα εμφανή αλλά η περίοδος του Ταύρου ενθαρρύνει την υπομονή, επειδή οι καρποί της εργασίας σου βρίσκονται στο δρόμο της ολοκλήρωσης. Η καλύτερη μέρα του Μαΐου του 2021 για κάθε ζώδιο προκειμένου να χρησιμοποιήσει πραγματικά αυτή τη σταθερή ενέργεια, θα είναι η 8η Μαΐου, καθώς αυτή η μέρα υπόσχεται ότι αυτό που προσπαθείς να αποκτήσεις θα φτάσει τελικά στο αποκορύφωμά του.

Πριν μετακινηθεί ο ήλιος στους Δίδυμους στις 20 Μαΐου, η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Δίας στον Υδροχόο θα συναντηθούν στις 8 Μαΐου, συγχωνεύοντας τις ευεργετικές τους διαστάσεις για να σου προσφέρουν άφθονη, απολαυστική ενέργεια. Η ευθυγραμμισμένη όψη είναι συνήθως γνωστή ως μια έντονη όψη στην αστρολογία, αλλά όταν εμπλέκονται δύο ευεργετικοί πλανήτες, προκαλείται ένταση που είναι ευχάριστη, θετική και απαραίτητη για την ανάπτυξη.

Καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ενότητας, των σχέσεων και της δημιουργικότητας, βρίσκεται κοντά με τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης, της αφθονίας και της αισιοδοξίας, πιθανότατα θα αισθανθείς ότι πρέπει να δείξεις υπερβολική ανοχή, ειδικά στην περιοχή του αστρολογικού σου χάρτη που περιέχει τον Ταύρο και τον Υδροχόο. Δεδομένου ότι έχεις εργαστεί σκληρά κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ταύρου, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να συνδεθείς με τους αγαπημένους σου για να γιορτάσεις τα επιτεύγματά σου.